Podludzie

a13bbv.jpg

stare ale warto przypominać lewackim chujkom czym to się kończy
Stare bo chyba kilka lat, ale nadal abstrakcja dla mnie. Typ, idzie dźga nieznajomego za nic. Na aktywisty potem podobno nie chciała powiedzieć kto był sprawca... Dla mnie niepojęte jeśli to prawda jest to jednoznaczne krycie zabójcy, przecież to powinno iść jako współudział. Potem zrobili zbiórkę dla partnerki tej z filmiku że względu na traumę....

Baby to jednak osoby podgatunek człowieka.

Kurwa wczoraj spaceruje sobie plażą i jakaś cipa "czerpie energię ze słońca".

Dorosła baba biegała na golasa po plaży, jakieś dziwne figury robiła co chwilę po czym zaczęła stukać się bambusowym kijem po całym ciele.

Poszedłem w pizdu pewnie ten kij skończył :gdzie:
Ale powiedz byku, tak szczerze....
Zmasturbowales się na wydmach ??

Zajebista ta policja, taka nieuzdolniona
Za to jak szło do pacyfikowania tych, co maseczek nie chcieli założyć albo się zaśmiercionkować, to wtedy byli bardzo mocni.

I tutaj też supermocna milicyja
W każdym kraju oprócz USA policja jest elementem represji i jest mocna tylko w stosunku do słabszych.

idealnie było to widać w kurwidzie19 dlatego uparcie twierdziłem, że wtedy trzeba ich bić, bo prawo było po stronie obywatela, żeby chłopakom trochę pokorę przywrócić.
:roberteyeblinking:

W każdym kraju oprócz USA policja jest elementem represji i jest mocna tylko w stosunku do słabszych.

idealnie było to widać w kurwidzie19 dlatego uparcie twierdziłem, że wtedy trzeba ich bić, bo prawo było po stronie obywatela, żeby chłopakom trochę pokorę przywrócić.
:roberteyeblinking:
Dokładnie takie miałem wtedy nastawienie - bojowe, ale z reguły z nimi się na argumenty boksowałem, za to gotowość najwyższa. Biesy systemowe ścierwusy.

Back