Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pare porządnych wpierdoli od starego załatwiłoby sprawę ale ojca u tych degeneratów próżno szukać
Potrzebny jest powrót do rządu Gertycha. Młodsi nie pamiętają, do szkół mundurki chciał wprowadzić a jego partia to Liga Polskich RodzinTe wszystkie pedały pewnie nawet nie znają takiego pojęcia jak kabel od prodiża...

Potrzebny jest powrót do rządu Gertycha. Młodsi nie pamiętają, do szkół mundurki chciał wprowadzić a jego partia to Liga Polskich Rodzin
Z Hołownią szybko porządek w naszym grajdołku zrobią:
Potrzebny jest powrót do rządu Gertycha. Młodsi nie pamiętają, do szkół mundurki chciał wprowadzić a jego partia to Liga Polskich Rodzin
Z Hołownią szybko porządek w naszym grajdołku zrobią:
elitarne to on by się co najwyżej zesrał. 
Trafne sugestię mordo. Ale obawiam się że nawet jak wypadnie z gry taki Tusk, to i tak jego mocodawcy podstawią innego człowieka, mają przecież infrastrukturę, wpływy w tym kraju- jakkolwiek smutno to brzmi.Tego typu podział sprzyja nastrojom anty establishmentowym i nacjonalistycznym. Co w konsekwencji wygeneruje szersze poparcie dla partii bardziej radykalnych. Mentzen, Bosak i Zajączkowska to prawdopodobnie przyszłość naszej polityki. Kibicuje i liczę że magdalenka w końcu zostanie odsunięta od władzy. Pomogłoby zakończenie żywota przez dwóch emerytów. Oczywiście z przyczyn naturalnych bez żadnych podtekstów. To mogłoby znacząco pomoc w przetasowaniu. Bez liderów tam zacznie się walka o władzę w partii ewentualnie kolejne rozłamy. Pocieszające jest też to że konfederacja wśród ludzi do 29 roku życia miała wg różnych badań blisko 30%
Ja pierdolę. Banderowiec udusił niepełnosprawną typiarę, opierdolił jej mieszkanie i uciekł jej autem. Później sąd apelacyjny kupuje jakieś gówno tłumaczenie, że to tylko seks i przez przypadek.
gównoCo musi mieć w bani trzydziestoletnia Polka, że chce się zabawiać z 10 lat młodszym "bratem"?
Gówno.Co musi mieć w bani trzydziestoletnia Polka, że chce się zabawiać z 10 lat młodszym "bratem"?

1. Zmalała rola tradycyjnych mediów jako czynnika opiniotwórczegoTego typu podział sprzyja nastrojom anty establishmentowym i nacjonalistycznym. Co w konsekwencji wygeneruje szersze poparcie dla partii bardziej radykalnych. Mentzen, Bosak i Zajączkowska to prawdopodobnie przyszłość naszej polityki. Kibicuje i liczę że magdalenka w końcu zostanie odsunięta od władzy. Pomogłoby zakończenie żywota przez dwóch emerytów. Oczywiście z przyczyn naturalnych bez żadnych podtekstów. To mogłoby znacząco pomoc w przetasowaniu. Bez liderów tam zacznie się walka o władzę w partii ewentualnie kolejne rozłamy. Pocieszające jest też to że konfederacja wśród ludzi do 29 roku życia miała wg różnych badań blisko 30%
Musiała być naćpana albo niespełna rozumuCo musi mieć w bani trzydziestoletnia Polka, że chce się zabawiać z 10 lat młodszym "bratem"?
Pewnie to samo co trzydziestoletnie p0lki opierdalające kindybały gównoskórym na wakacjach w egipcie.Co musi mieć w bani trzydziestoletnia Polka, że chce się zabawiać z 10 lat młodszym "bratem"?
to jest to, co u siebie potrzebujemy
to jest to, co u siebie potrzebujemy
tymczasem Rafał w Warszawie: https://przegladsportowy.onet.pl/pi...ocial&utm_campaign=przegladsportowy-page-post
Moja matka ciągle ogląda tv (oczywiście TVN). Wczoraj znowu się pokłóciliśmy, bo deszcz napierdala od miesiąca, piździ jakby była jesień, a oczywiście jest susza w Polsce i zmiana klimatu. Ponoć ja jestem ignorantem i nie słucham głosu nauki i profesorów różnej maści pewnie z telewizji śniadaniowych. U mnie w ogródku bez podlewania rośnie trawa i reszta roślin, u matki za blokiem 3 kilometry dalej ponoć ziemia jest sucha jak wiór. Taką samą kłótnię mieliśmy o covid. Zauważyłem, że pokolenie moich rodziców śmiało się z fascynacji radiem maryja pokolenia babć, a teraz tak samo dali się ogłupić tvnowi. Ponoć mamy poziom nawodnienia jak w egipcie oraz upały po 35 stopni latem, których kiedyś nie było... Z jednej strony mam wyrzuty sumienia, że się kłócę z rodzicami, którzy już swoje lata mają (~60), ale z drugiej nie dam rady tego słuchać. Oczywiście inżynierowie przekraczający granice to rodziny uciekające przed wojną i przyszłość naszego narodu w najcięższych pracach, których Polacy nie chcą wykonywać, bo są leniami
Rodzina rodziną, ale mnie jak ktoś wkurwia, nieważne mama, czy brat to ograniczam kontakt, lub po prostu gadam o pierdołach i nie poruszam tematów. Chyba, że ta druga strona już jest taka zafiksowana, to bym kazał przestać, albo wyszedł z domu.Współczuję. Też mam w rodzinie takie osoby oderwane od rzeczywistości.
Pojebane są te podziały nawet w rodzinie bo polityka, ale no wszystko rozbija się o to, że jak ktoś jest totalnym fiksantem to nie da się z nim przebywaćRodzina rodziną, ale mnie jak ktoś wkurwia, nieważne mama, czy brat to ograniczam kontakt, lub po prostu gadam o pierdołach i nie poruszam tematów. Chyba, że ta druga strona już jest taka zafiksowana, to bym kazał przestać, albo wyszedł z domu.
Dzban fest.
To teraz pomachaj ręką albo głową Marcin i przyjmij do swej wiadomości wyniki![]()
Rodzina rodziną, ale mnie jak ktoś wkurwia, nieważne mama, czy brat to ograniczam kontakt, lub po prostu gadam o pierdołach i nie poruszam tematów. Chyba, że ta druga strona już jest taka zafiksowana, to bym kazał przestać, albo wyszedł z domu.
Pojebane są te podziały nawet w rodzinie bo polityka, ale no wszystko rozbija się o to, że jak ktoś jest totalnym fiksantem to nie da się z nim przebywać