JigoroKano
KSW Featherweight
Murzyn wziął i sobie zajebał artefakt, symbol upamiętniający ofiary z 11/09/2001 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tak czeba żydź
Za tego konia to my jeszcze płacić będziemy... żymianomI teraz przypomnieć sobie to całe zesrańsko jak Braun zgasił świeczki...
W sumie dobrze że się klepią wzajemnie. Niech się wybijąNienawidzę muzoli z pasją ale tych skurwysynów chyba nienawidzę bardziej a to dla mnie bardzo silna, niszcząca mnie emocja.
łap dodatkową porcję nienawiści na dobry sen:Nienawidzę muzoli z pasją ale tych skurwysynów chyba nienawidzę bardziej a to dla mnie bardzo silna, niszcząca mnie emocja.

łap dodatkową porcję nienawiści na dobry sen:
![]()
Oferta sprzedaży domeny: reporters.pl
Cena domeny: 5900 PLN. Możliwość dzierżawy za 399 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie Aftermarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.reporters.pl
stare ale jare
Jebane podzwierzęta. Zrobiłbym z niej kalekę. Pewnie niedługo te jebane małpy będą próbować się wozić, jak tylko zrobi się ich więcej u nas. Ja tam chętnie bym był świadkiem podobnej sytuacji. Always ready kurwa, arsenał ciągle powiększam (białej broni na czarne charaktery, ruskojęzyczne ścierwa i resztę patałajstwa)
PoprawiłemTo jest jednak jebany idiota
który nie ma pojęcia o czymkolwiek