Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nareszcie, mam nadzieję, że to nie fejk
Gnom pierdolony co tylko ludziom zycie truł na codzień.Co to za szoszon?
nikt wcześniej go nie przekopał? Az się wierzyć nie chce.Gnom pierdolony co tylko ludziom zycie truł na codzień. View attachment 115196
Jedno pytanie ciśnie się na usta.nikt wcześniej go nie przekopał? Az się wierzyć nie chce.
Dlaczego wszystko mają robić kibole? Nie ma już poza nimi normalnych ludzi w największym polskim mieście?Jedno pytanie ciśnie się na usta.
Czy nie mamy już w Polsce zwykłych kiboli?
Przecie to ścierwo po dużych miastach odpierdalało te akcje, napewno by go szybko wyniuchali
Nie wiesz, że jak trwoga to do ... Kibola?Dlaczego wszystko mają robić kibole? Nie ma już poza nimi normalnych ludzi w największym polskim mieście?
Jakie wszystko? Jeden ukr byl do sprzątnięciaDlaczego wszystko mają robić kibole? Nie ma już poza nimi normalnych ludzi w największym polskim mieście?
Zajęci dystrybucją klefedronuJedno pytanie ciśnie się na usta.
Czy nie mamy już w Polsce zwykłych kiboli?
Przecie to ścierwo po dużych miastach odpierdalało te akcje, napewno by go szybko wyniuchali
AfrometydodioksymentodontaninyZajęci dystrybucją klefedronu
Tu jest jakiś obowiązek, że każdy ma wrzucić newsa o tym podludziu?
Mój news był o tym, że dostał misia na schengen ;)Tu jest jakiś obowiązek, że każdy ma wrzucić newsa o tym podludziu?
Już ze 20 osób to wrzucało w trzech różnych tematach
Zjebany tak samo jak krasnal hałabałaLegalizacja narkotyków od zaraz! Co za argument
Nie bo to jest CO2Ciekawe czy ze smakiem zjadłby trochę mojego gówna.