Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie karabin a normalny pistolet.Na jbzd w dziale hard jest filmik. Normalnie z karabinu prosto w banie swojej żonie strzelił przy dziecku....
Oby kurwe w zaświatach dopierdolili.
jeszcze z rok i nie będzie już nawet resztek wolności słowaostra cenzura wjechała na twitera, bo połowy postów nie pokazuje i trzeba wchodzić w link a niektórych linków nawet nie chce pokazywać
Ja to nie wydaje samochodu bez zapłaty i od jakiegoś czasu chroni mnie w tej kwestii prawo. Tylko co w wypadku pazurów? Upierdolić same palce, dłoń czy zarekwirować całą małpę?Tu są dwa rodzaje podludzi:
Złodziejka i właścicielka która wypuściła złodziejkę bez zapłaty.
View attachment 74765
Złodziejskie ścierwo najlepiej zakopać w ogródku przynajmniej będzie jakiś pożytek bo roślinki będą miały nawózJa to nie wydaje samochodu bez zapłaty i od jakiegoś czasu chroni mnie w tej kwestii prawo. Tylko co w wypadku pazurów? Upierdolić same palce, dłoń czy zarekwirować całą małpę?
Z plastikowej karyny? Przecież to się z 1000 lat rozkładaZłodziejskie ścierwo najlepiej zakopać w ogródku przynajmniej będzie jakiś pożytek bo roślinki będą miały nawóz

Miałem to wczoraj wrzucic i nie pamiętam czy w końcu dałem czy nie