Podludzie

Nie uchwyciłeś do czego zmierzałem,
idź pomódl się o kilka punktów iq więcej i jak zdarzy się cud przeczytaj to raz jeszcze i zastanów się.

Tak, to była ironia i żart i nie miałeś na myśli tego co napisałeś. Tak jak gdy łapałem Cię na kłamstwach na mój temat i gdy to wykazywałem to znikales. Lub gdy obnażałem Twoje gwałty na logice o Żydach i Polakach w trakcie IIWS :)

Idź się baw dalej klockami :)

Ten film jest to prawdziwa wizja przyszłości

W sumie to będzie dalej bo matrix już mamy. Korpo szczury i inne lemingi w klatkach 2x1,5 podpiete na stałe do smartfona.

Ty jesteś jakiś jebnięty czy tylko udajesz?
Musisz wszystkich usprawiedliwiać, bronić? Może Ty jakiś syndrom sztokholmski masz? Przecież on pisze o konkretnym przypadku, a Ty wyjeżdżasz z tekstem, że biali też. Ja pierdolę, inaczej tego nie można skwitować.

A kogo w tym przypadku bronie?

Po prostu Ninja sugerował, jeszcze za nim o tym przeczytał, że to domena czarnych. Zwróciłem uwagę, że to trochę nielogiczne myślenie. Tyle.

A kogo w tym przypadku bronie?

Po prostu Ninja sugerował, jeszcze za nim o tym przeczytał, że to domena czarnych. Zwróciłem uwagę, że to trochę nielogiczne myślenie. Tyle.
Widzę, że cudu nie będzie, maskotka na forum nią pozostanie.
O co najmniej jedną kapkę oleju za mało.
Miałem ci wytłumaczyć ale pierdolę nie będę. Temat był już tu kiedyś wałkowany, nie mam siły do tego wracać.

Back