ninja
Vale Tudo Championship
Nie uchwyciłeś do czego zmierzałem,Jeszcze się nie zdarzyło, nigdy, by biały lekarz kogoś zabił. Nigdy.
idź pomódl się o kilka punktów iq więcej i jak zdarzy się cud przeczytaj to raz jeszcze i zastanów się.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie uchwyciłeś do czego zmierzałem,Jeszcze się nie zdarzyło, nigdy, by biały lekarz kogoś zabił. Nigdy.
Nie uchwyciłeś do czego zmierzałem,
idź pomódl się o kilka punktów iq więcej i jak zdarzy się cud przeczytaj to raz jeszcze i zastanów się.
![]()
Pora zmieniać toaletowe nawyki. Bruksela ma pomysł, czym zastąpić papier
Nadciąga rewolucja w motoryzacji (elektryczne auta), zmienia się energetyka. To wszystko przez zmiany klimatu. Okazuje się, że wkrótce obywatele mogą mieć w związku z tym bardziej przyziemny proble...businessinsider.com.pl
Ten film jest to prawdziwa wizja przyszłości
Dzięki Ci Boże, że cud się nie zdarzył.Tak, to była ironia i żart i nie miałeś na myśli tego co napisałeś. Tak jak gdy łapałem Cię na kłamstwach na mój temat.
Idź się baw dalej klockami :)

Ty jesteś jakiś jebnięty czy tylko udajesz?Jeszcze się nie zdarzyło, nigdy, by biały lekarz kogoś zabił. Nigdy.
Ty jesteś jakiś jebnięty czy tylko udajesz?
Musisz wszystkich usprawiedliwiać, bronić? Może Ty jakiś syndrom sztokholmski masz? Przecież on pisze o konkretnym przypadku, a Ty wyjeżdżasz z tekstem, że biali też. Ja pierdolę, inaczej tego nie można skwitować.
Widzę, że cudu nie będzie, maskotka na forum nią pozostanie.A kogo w tym przypadku bronie?
Po prostu Ninja sugerował, jeszcze za nim o tym przeczytał, że to domena czarnych. Zwróciłem uwagę, że to trochę nielogiczne myślenie. Tyle.
Ocho, piątek wjechałTak, to była ironia i żart i nie miałeś na myśli tego co napisałeś. Tak jak gdy łapałem Cię na kłamstwach na mój temat i gdy to wykazywałem to znikales. Lub gdy obnażałem Twoje gwałty na logice o Żydach i Polakach w trakcie IIWS :)
Idź się baw dalej klockami :)

Nie, dzień jak co dzień. To jest po prostu imbecylOcho, piątek wjechał![]()
Gorąco w namiocie jak w saunie do tego dodaj mefedron i mamy to co mamy.Ocho, piątek wjechał![]()
Mmmm czeska saunaGorąco w namiocie jak w saunie do tego dodaj mefedron i mamy to co mamy.
Zostawić przykutego na krześle sam na sam z rodziną ofiary i dać im 3h luzu i zestaw narzędzi.Zabić to mało.
Jaskinia + wygłodniałe szczuryZabić to mało.
Po co taki pośpiech? Nabić na pal.Zostawić przykutego na krześle sam na sam z rodziną ofiary i dać im 3h luzu i zestaw narzędzi.
Niech bydło zdycha przed śmiercią
Jaskinia + wygłodniałe szczury
Kamera. Przekaz online na świat