Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kudłaty ma nowe imie i jest czarny?
Czy to nowa postac? Tu pisze ze za kudłatego, ale może bredzą i dodali po prostu nową postać bez niszczenia wizerunku kudłatego?
Co się wydarzyło przez te ostatnie lata....?? Jak to się stało, że jak ja chodziłem do podstawówki, liceum, na uczelnie, to tego nie było, a teraz to plaga. Ludzie byli różni, ale nikt nie miał kurwa problemu ze stwierdzeniem jakiej jest płci.
Nominacja dla rodziców tego gówniaka
Tak bardzo nie ma tematu, że przy wypelnianiu kwitów o flepy masz pytanie czy jesteś on, ona, onanista. W GB procesy o zaimki. Nie, wcale tego nie maNigdy nie spotkałem na swojej drodze, ani tych waginistek, ani wojowników lgbt, ani też takiego chłopca. Oni istnieją tylko w przestrzeni medialnej, właśnie po to żeby wzbudzać dyskusje i wkurwiać normalnych ludzi. Co wiemy o tych dziewczynach unoszących spódnice, poza zamieszczonym zdjęciem? Nic, za chwilę pójdziemy z tematem dalej i problem przestanie istnieć.
Tu już nie ma co leczyć - tu trzeba napierdalać albo strzelać

Sam się właśnie zastanawiam. Nie zmienia to faktu, że należy im poskakać po głowie jak to mówi @szplinAle czemu? Bo farby olejne? Czy może chodzi o olej ze słonecznika?![]()
Bo osoby które to zrobiły są upośledzone umysłowoAle czemu? Bo farby olejne? Czy może chodzi o olej ze słonecznika?![]()
Po to by żyło nam się lepiejAle czemu? Bo farby olejne? Czy może chodzi o olej ze słonecznika?![]()
Obrazowi nic się nie stało za szybą jest. Tylko pani sprzątaczka będzie miała więcej roboty, a może pan sprzątającyNa szczęście zdążyłem zobaczyć na żywo nim lpg i cpn opanowało świat![]()
niech będzie, że osoba sprzątającaNie poprawiło to jakości mojego życia na dzień dzisiajszyPo to by żyło nam się lepiej
Bo jesteś faszystąNie poprawiło to jakości mojego życia na dzień dzisiajszy
Czy Ty wlaśnie bez pytania o zdanie próbowałeś ustalić tożsamość płciową i gatunkową tej osoby? Transfob, a co jeśli to czajnik do herbaty?Tylko pani sprzątaczka będzie miała więcej roboty, a może pan sprzątającyniech będzie, że osoba sprzątająca
Nigdy nie byłem we WłoszechBo jesteś faszystą
Sam właśnie określiłeś jego/ją/to mianem osoby.Czy Ty wlaśnie bez pytania o zdanie próbowałeś ustalić tożsamość płciową i gatunkową tej osoby?
TVN uznaje, że żeby być faszystą wystarczy być z Białegostoku i chodzić do lasu.Nigdy nie byłem we Włoszech
Nie czajnik, dzbanCzy Ty wlaśnie bez pytania o zdanie próbowałeś ustalić tożsamość płciową i gatunkową tej osoby? Transfob, a co jeśli to czajnik do herbaty?

W Białymstoku też nie byłem. Szach i matTVN uznaje, że żeby być faszystą wystarczy być z Białegostoku i chodzić do lasu.
To na bank lewak!W Białymstoku też nie byłem. Szach i mat
To teraz pytanie, matowały białe czy afroamerykańskie?W Białymstoku też nie byłem. Szach i mat
To na bank lewak!
Białe zaczynają, białe wygrywająTo teraz pytanie, matowały białe czy afroamerykańskie?
Ja tylko w mediach widzę tą tęczową nawałnicę. Jak się z tym spotkam w realu to dam Ci znać.Tak bardzo nie ma tematu, że przy wypelnianiu kwitów o flepy masz pytanie czy jesteś on, ona, onanista. W GB procesy o zaimki. Nie, wcale tego nie ma

Ktoś już tu wrzucał, że chyba jakaś uczelnia miała trochę bardziej rozbudowane pole płećJa tylko w mediach widzę tą tęczową nawałnicę. Jak się z tym spotkam w realu to dam Ci znać.
A poniżej wniosek o dowód osobisty:
View attachment 47308
To ta gdzie @Drzewo nielegalnie na zajęcia chodził?Ktoś już tu wrzucał, że chyba jakaś uczelnia miała trochę bardziej rozbudowane pole płeć

Jak chcesz zalogować się na spotify to też jest więcej niż dwie opcje. Tak wychowuje się młode/kolejne pokolenia...Ktoś już tu wrzucał, że chyba jakaś uczelnia miała trochę bardziej rozbudowane pole płeć
Pewnie WoźnyCholera może się rozpędziłem z tą Panią profesor i studentkami, może tam co innego od tyłu było grane

Obstawiam, że miał klucze do każdej saliPewnie Woźny![]()