DIDASKALIA
M-1 Global Middleweight
A nie patriarchat?Już się zaczęła akcja wybielająca. Pewnie skończy się tak, że winny będzie motocyklista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nie patriarchat?Już się zaczęła akcja wybielająca. Pewnie skończy się tak, że winny będzie motocyklista.
Już się zaczęła akcja wybielająca. Pewnie skończy się tak, że winny będzie motocyklista, który podstępnie na czerwonym świetle dolał do kawy alkoholu i przekazał ją z powrotem do Jurka. Do kawy, którą go wcześniej poczęstował przez otwartą szybę w chwili dobroci serca i europejskiej solidarności Jerzy Stuhr. Tak mu się odwdzięczył skryto pisowiec, narodowiec i antykonstytucjonalista, a Pan Jurek jedynie poruszył temat, że należy bronić wolne sądy.A później wykorzystał słabość Jurka ten faszysta i wjechał mu przed auto z czystej narodowej nienawiści.
W oświadczeniu już napisał, że nie uciekał z miejsca wypadku. Najlepsze jest to, że te wszystkie portale już dawno powinny mieć dostęp do kamer miejskich i zobaczyć jak było. No ale wiadomo heheDzisiaj nominuję jego wysokość Jerzego Stuhr, najebany za kółkiem trącił motocyklistę.
Czy Maciej Stuhr, obrońca demokracji, synonim prawości, wyznacznik moralności odniesie się do występku tatusia?![]()
Proszę nie siać propagandy, w wyniki dewastacyjnej, antyeuropejskiej i nieenergooszczędnej polityki pisu,W oświadczeniu już napisał, że nie uciekał z miejsca wypadku. Najlepsze jest to, że te wszystkie portale już dawno powinny mieć dostęp do kamer miejskich i zobaczyć jak było. No ale wiadomo hehe
to się nazywa victim blamingJuż się zaczęła akcja wybielająca. Pewnie skończy się tak, że winny będzie motocyklista.

No moim zdaniem to pewnie nieświadomie mu jeszcze dojebali. Jechał wspominać zmarłego kolegę, dlatego jebnal ćwiare i dopiero ruszyłView attachment 47647
Serio się zaczyna wybielanie. Tutaj wp akurat.
Za tych co nie mogąNo moim zdaniem to pewnie nieświadomie mu jeszcze dojebali. Jechał wspominać zmarłego kolegę, dlatego jebnal ćwiare i dopiero ruszył
Wszyscy mogąZa tych co nie mogą
Ja bym dał z grubej rury, że jechał odbierać poród. Wódę jebnął bo mdleje na widok krwi.No moim zdaniem to pewnie nieświadomie mu jeszcze dojebali. Jechał wspominać zmarłego kolegę, dlatego jebnal ćwiare i dopiero ruszył
Przecież on tylko wino pijaJa bym dał z grubej rury, że jechał odbierać poród. Wódę jebnął bo mdleje na widok krwi.
Bo problemy z alkoholem miał.Przecież on tylko wino pija

Wolne sądy nie będą się spieszyć z osądemBo problemy z alkoholem miał.
Teraz ma z prawem![]()
Trzeba będzie zwalniać na rowerze

Trzeba będzie zwalniać na rowerze

Do tego ścisłe centrum rozjebane od kilku latNasz piękny tęczowy Poznań od dawna już to ma![]()

Elektrykiem masz jeździć faszysto.
science!A słyszałeś o elektrykach, w które wlewasz benzynę i nie musisz ich ładować? No myślałem, że jebnę jak o tym przeczytałemElektrykiem masz jeździć faszysto.
Potem podniesiemy ceny prądu o 500%, q później powiemy, że nie można go wytworzyć.
science!
A słyszałeś o elektrykach, w które wlewasz benzynę i nie musisz ich ładować? No myślałem, że jebnę jak o tym przeczytałem

To nie zniknie, jest tego w chuj, a dzieci chłoną to jak gąbka, i będzie więcej... Smutne w chuj. Czym jest ideologia lgbt? Narzędziem wymyślonym do zniszczenia idei rodziny, płci i tożsamości, by odczłowieczyć ludzi do poziomu kodu na nadgarstku. Jak ktoś już wcześniej wspomniał, każdy dostanie kod z grupą krwi, preferencjami, przynależnością do jakiejś rasy, a po hibernacji zostanie przydzielony do jakiegoś zadania na jakimś Marsie czy jakimś księżycu Jowisza. Robią to źle, wręcz nieudolnie, ale cel jest taki.Też kiedyś próbowałem to ugryźć od strony subkultury ale ta ideologia lgbt to jest coś więcej.
Ciężko w sumie to rozgryźć bo to dopiero raczkuje i te wszystkie młode osoby co się w ro angażują dopiero dorosną i zobaczymy co się z Nimi będzie działo. Bo nie oszukujmy się. Osoby starsze, które angażują się w lgbt to zazwyczaj ludzie z przeszłościa pedofilską itp. (Nie pisze tu o zwyklych honoseksualistach, którzy w piździe mają to całe lgbt a nawet są przeciwko bo psują im wizerunek o który tyle walczyli)
W Polsce narazie tego nie ma i mam nadzieje, że tak pozostanie albo zniknie w zakamarkach jak moje spodnie skatey i deskorolka.
Trzeba ich rozpierdolićTo nie zniknie, jest tego w chuj, a dzieci chłoną to jak gąbka, i będzie więcej... Smutne w chuj. Czym jest ideologia lgbt? Narzędziem wymyślonym do zniszczenia idei rodziny, płci i tożsamości, by odczłowieczyć ludzi do poziomu kodu na nadgarstku. Jak ktoś już wcześniej wspomniał, każdy dostanie kod z grupą krwi, preferencjami, przynależnością do jakiejś rasy, a po hibernacji zostanie przydzielony do jakiegoś zadania na jakimś Marsie czy jakimś księżycu Jowisza. Robią to źle, wręcz nieudolnie, ale cel jest taki.
Stracą przy tym prawie całą indywidualność, ale wtedy będzie im łatwiej.
Ech, gdzie te czasy