PioTRTek
M-1 Global Light Heavyweight
Rodzina nawet pewnie nie skumała że to inny koleś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli wkrótce będzie samotną matką dwójki dzieci.Bo żaden biały już jej nie chciał![]()
Czyli wkrótce będzie samotną matką dwójki dzieci.

Postęp, kurwa mać! Jebać toksyczną męskość!

Ale że do własnej czy czyjejś?O mój boże, aż mi sie chuj schował do dupy![]()
Do własnej.Ale że do własnej czy czyjejś?

Dobrze, że chowaliscie swoje chuje tylko do swoich dup, bo tak to pedał, a samemu sobie możnaDo własnej.
Tak sie u mnie mówiło za małolata.
Zacząłem ten dzień od odrobiny wina, proszę sie nie czepiać.![]()
Ale że do własnej czy czyjejś?
Dobrze, że chowaliscie swoje chuje tylko do swoich dup, bo tak to pedał, a samemu sobie można

Mama na medal

Jak pracuje "rękodziełem" to jej mogę raz w miesiącu blika na 50 blach przelać za "robótkę".

Jedna z lepszych informacji w tym roku.Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale cieszy,
że suce utarł nosa
![]()
Depp v Heard: Johnny Depp wygrywa sprawÄ o zniesÅawienie
Jest rozstrzygniÄcie w procesie Johnny'ego Deppa przeciwko Amber Heard. TrwajÄca od tygodni sÄdowa batalia zakoÅczyÅa siÄ werdyktem korzystnym dla aktora. Johnny Depp...www.filmweb.pl

Co to ma kurwa być?
Kolejny krok do legalizacji pedofilii w stanach i później dalej od Watykanu do Europy.Co to ma kurwa być?
W Watykanie pedofilia jest już legalna.Kolejny krok do legalizacji pedofilii w stanach i później dalej od Watykanu do Europy.
Piękny postępowy zachód.
Ale w Holandii, za to, są już tuż tuż :)W Watykanie pedofilia jest już legalna.
EDIT: a nie sorry, widzę że jednak parę lat temu zmienili i już nie można w Watykanie legalnie uprawiać seksu z 12 latkami.
Pojebany świat.Ale w Holandii, za to, są już tuż tuż :)
Pojebani ludzie.Pojebany świat.
Pojebani ludzie.
Do tego opisu brakuje jeszcze kierowcy autobusu, ktory wstal i zaczal klaskac.