Decca
Maximum FC Lightweight
nie wziął karty bo pytania były tendencyjneco zakreśliłeś w referendum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie wziął karty bo pytania były tendencyjneco zakreśliłeś w referendum?
Typ lubi w dupę... ale lekko. Gardzę.nie wziął karty bo pytania były tendencyjne
Typ lubi w dupę... ale lekko. Gardzę.

Jak kto lubi.
Chyba ty kolego... ale mocno
Nie gardzę... bo jak to mówią co kto lubi
![]()
Albo mu nie przeszkadza co robią w łóżku inni dorośli ludzie...Jak kto lubi.
i jeszcze się tuskowy zjeb cieszynie wziął karty bo pytania były tendencyjne
I nie Tuskowy z. kolego, daleko mi do @Karateka@ w tym temacie... a to referendum było i tak pod publiczkę bo wiadomo co robił PIS w kwestii imigrantów (wizy itd.)i jeszcze się tuskowy zjeb cieszy
pierdolisz jak potłuczonyI nie Tuskowy z. kolego, daleko mi do @Karateka@ w tym temacie... a to referendum było i tak pod publiczkę bo wiadomo co robił PIS w kwestii imigrantów (wizy itd.)
Właśnie dlatego było nieważne. Przez to pierdolenie.I nie Tuskowy z. kolego, daleko mi do @Karateka@ w tym temacie... a to referendum było i tak pod publiczkę bo wiadomo co robił PIS w kwestii imigrantów (wizy itd.)
Tylko ja tu nie zacząłem tego tematu o referendum... nerwowy kolego, i nie trzeba było mnie tu zaczepiać...pierdolisz jak potłuczony
miałeś szansę oddać stosowny głos w referendum, nie uczyniłeś tego, więc stul ryj
Taki fan statystyki. Oh Kasiu sprawdź raporty z 2024 roku.I nie Tuskowy z. kolego, daleko mi do @Karateka@ w tym temacie... a to referendum było i tak pod publiczkę bo wiadomo co robił PIS w kwestii imigrantów (wizy itd.)

wstawiasz jakieś wstawki o uchodźcach krasząc to tekstem "że trzeba było do Polski" a sam nasrałeś zjebie do polskiego gniazda wtedy kiedy miałeś okazję się wykazać, więc jesteś zwykłym zjebemTylko ja tu nie zacząłem tego tematu o referendum... nerwowy kolego, i nie trzeba było mnie tu zaczepiać...
Mimo że było to pod publiczkę to jednak referenda są wiążące. Kto nie wziął i nie zagłosował to kij z nim.I nie Tuskowy z. kolego, daleko mi do @Karateka@ w tym temacie... a to referendum było i tak pod publiczkę bo wiadomo co robił PIS w kwestii imigrantów (wizy itd.)
Transmen to baba co sobie zaszyła brochę czy chłop z uciętym fiutkiem?
TakTransmen to baba co sobie zaszyła brochę czy chłop z uciętym fiutkiem?

I co?? głupio wam? kto nie opisywał w dwóch egzemplarzach, "różnych zdarzeń, kolegów i ich zachowania" niech pierwszy przeskoczy przez płot!
Poza tym Kiszczak nie chciał na agenta.
![]()
Lech Wałęsa o donosach. "Wypadek przy pracy"
Lech Wałęsa upublicznił nagranie, podczas którego opowiedział o dokumencie znalezionym w trakcie domowych porządków. - To mi pomogło zrozumieć, w jaki sposób kablowałem na kolegów - zaznaczył. Jednocześnie...www.o2.pl
View attachment 118154

I co?? głupio wam? kto nie opisywał w dwóch egzemplarzach, "różnych zdarzeń, kolegów i ich zachowania" niech pierwszy przeskoczy przez płot!
![]()
Lech Wałęsa upublicznił nagranie, podczas którego opowiedział o dokumencie znalezionym w trakcie domowych porządków. - To mi pomogło zrozumieć, w jaki sposób kablowałem na kolegów - zaznaczył. Jednocześnie...www.o2.pl
edit:
@Dzihados zmienisz mi nick na KONSTUCJA ? W zamian dostaniesz najsłodszego wałęsiaka: "Noblista" w wersji jpg.
View attachment 118158
jak nie, to zrobię notatkę w dwóch egzemplarzach
View attachment 118154
edit 2:
albo nie zmieniaj, muszę to przemyśleć![]()
![]()
edit:
@Dzihados zmienisz mi nick na KONSTUCJA ? W zamian dostaniesz najsłodszego wałęsiaka: "Noblista" w wersji jpg.
View attachment 118158
jak nie, to zrobię notatkę w dwóch egzemplarzach
View attachment 118154
edit 2:
albo nie zmieniaj, muszę to przemyśleć![]()
Ale po co Ci ten system skoro działał tylko do 89 rokuAle sytemu do lotto nie sprzeda świnia.

Dua lipa - podwójny przypał.
Dla mnie, nie...