ninja
Vale Tudo Championship
Dla mnie, nie...
Ale pewnie nie jestem obiektywny...
A nie może być przystojną głupią duą L

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie, nie...
Ale pewnie nie jestem obiektywny...

Hehe, dobre nuzie, nic dziwnego że Cas zakręcony[/SPOILER]
Była modelka... to wymagania mam mniejsze, no i ja tam nie słucham jej, może poza piosenkami, a bardziej nawet teledyskami, czy fragmentami koncertówA nie może być przystojną głupią duą Lcipą, to się kłóci?
![]()

A teraz po tylu latach (dziesięcioleciach) muzyki popularnej, ciężko o coś świeżego i nowego, a w epoce tiktoka to nawet piosenki skróciły się do ok. 2-2,5 min...Hehe, dobre nuzie, nic dziwnego że Cas zakręcony
Ale muzycznie to widziałem bardzo dużo filmików że klepie same remastery starych piosenek i zmienia na współczesną modłe. Muzyka więc wtórna jest, ale to chyba taki znak wczasów.
co kiedyś było nie do pomyślenia... takie mamy czasy muzyczne niestety i nie zapowiada się lepiej.
tylko co najwyżej Kasjusz, ale to bardziej mi się kojarzy z Don Kasjo (K. Życiński)... czyli tak średnio 
A mi się to kojarzy z murzynskim niewolnikiemByła modelka... to wymagania mam mniejsze, no i ja tam nie słucham jej, może poza piosenkami, a bardziej nawet teledyskami, czy fragmentami koncertów
![]()
A teraz po tylu latach (dziesięcioleciach) muzyki popularnej, ciężko o coś świeżego i nowego, a w epoce tiktoka to nawet piosenki skróciły się do ok. 2-2,5 min...co kiedyś było nie do pomyślenia... takie mamy czasy muzyczne niestety i nie zapowiada się lepiej.
PS. przed kolegą to nikt na forum, nie nazywał mnie Castylko co najwyżej Kasjusz, ale to bardziej mi się kojarzy z Don Kasjo (K. Życiński)... czyli tak średnio
![]()
ja żeby spierdalali tam skąd są. proste jak drutco zakreśliłeś w referendum?
Ale wtedy będę muslimemA mi się to kojarzy z murzynskim niewolnikiem
Zmień to na muhammad Ali będziesz wolnym człowiekiem

No chyba nie... zdrowa, ładna, zgrabna pannaJesteś po prostu zboczony

tak przynajmniej było kiedyś... bo może dzisiaj mamy inne czasy.Hatfu
Hatfu
Kibicowałem mu jako wówczas jedynemu Polakowi w NBA. Niestety czar prysł kiedy zaczął publicznie otwierać ryja. Śmiem twierdzić że pseudonim "polski młot" nie wziął się od jego stylu gry w koszykówkę.Czyli dochodzimy do etapu gdzie status finansowy decyduje o możliwości wyrażania swojego zdania?
To jeszcze podział płciowy i obywatelski i wracamy do prawdziwej republiki.
![]()
Były znaki z kim mamy do czynienia...Czyli dochodzimy do etapu gdzie status finansowy decyduje o możliwości wyrażania swojego zdania?
To jeszcze podział płciowy i obywatelski i wracamy do prawdziwej republiki.
![]()

@Trenejrolp no nie powiesz mi że nikt by parówy nie rozpoznał po głosie z jego klubowych kolegów, charakternie
Tylko że w większości to są bite piony i klepanie po plecach za takie akcje![]()
Nagrywania nie rozumiesz, zachowanie popierasz?Nigdy nie zrozumiem nagrywania takich rzeczy ale chyba znajdzie się tu jakiś kibic elany to może się wypowie

Nie popieram, takie akcje gówniarze robią chyba głównie w miastach derbowych.Nagrywania nie rozumiesz, zachowanie popierasz?
Chuj w ten Toruń z w każdym mieście tak się dzieje wśród małolatów.
Niekoniecznie w miastach derbowych, wystarczy że ktoś wyjdzie w bluzie wroga zgody lokalnego klubu ;).Nie popieram, takie akcje gówniarze robią chyba głównie w miastach derbowych.
to to?