Cinek007
PRIDE FC Heavyweight
Psiecko. O co Ci chodzi? Nie opłaca się mieć dziecka. To nieekologiczne, nieopłacalne, a za 30 lat spłonie Ziemia.
To wcale nie jest sens życia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tylko BDSM skurwysyny!
Zgadujesz ze z prawej czy z lewej? Teraz jeśli przyjąć że to zapiekły lewak to nawet do zdjęcia stanąl po lewej. Tylko po mojej lewej czy jego lewej? Nie mogę się zdecydować które to karateka.
Nawet jej poza na zdjęciu pokazuje kto tam rządzi a ta jego grzywka na podobiznę jej to już jest w ogóle zajebistaNie wyglądają na takich co skleją dwa do dwóch.
Ten „kibol” to ta pizda z patologii na krzesełku?Mam nadzieje że dostanie cele z odpowiednimi osadzonymi bo takiego śmiecia napewno polubią
View attachment 78215
Życzę by ktoś w celi nabił go na bolec i kibic będzie miał okazję furkotać jak flaga, jego ukochanego klubu, na wietrze.Mam nadzieje że dostanie cele z odpowiednimi osadzonymi bo takiego śmiecia napewno polubią
View attachment 78215
Mam nadzieje że dostanie cele z odpowiednimi osadzonymi bo takiego śmiecia napewno polubią
View attachment 78215
Mam nadzieje że dostanie cele z odpowiednimi osadzonymi bo takiego śmiecia napewno polubią
View attachment 78215
Znam sporo kiboli i większość to fajne chłopaki, ale Ty tylko byś jaźwę otworzył to wpierdol masz z mety. Ich nie wytresujesz.Kibole to polscy murzyni. Głupi, agresywni bez powodu przemocowcy.
Nie dziwię się że parę osób z forum ich broniła
Znam sporo kiboli i większość to fajne chłopaki, ale Ty tylko byś jaźwę otworzył to wpierdol masz z mety. Ich nie wytresujesz.
![]()
To Ty nie wiesz, że kibole to przemocowcy? Tacy są agresywni jak zakochany master nakurwiający swojego króliczka w trakcie zlizywania cudzej spermy z jej ryja po zrobieniu przez nią loda innemu gościowi na rozkaz mastera.Znam sporo kiboli i większość to fajne chłopaki, ale Ty tylko byś jaźwę otworzył to wpierdol masz z mety. Ich nie wytresujesz.
![]()
Skąd wiesz, że to był kibol, a nie zwykła patologia? Bo się zapytał komu kibicuje?Kibole to polscy murzyni. Głupi, agresywni bez powodu przemocowcy.
Nie dziwię się że parę osób z forum ich broniła
"Wkurwiłeś chłopaków to Cie wyruchali".To Ty nie wiesz, że kibole to przemocowcy? Tacy są agresywni jak zakochany master nakurwiający swojego króliczka w trakcie zlizywania cudzej spermy z jej ryja po zrobieniu przez nią loda innemu gościowi na rozkaz mastera.
Skąd wiesz, że to był kibol, a nie zwykła patologia? Bo się zapytał komu kibicuje?
Ponawiam pytanie. Skąd wiesz, że ten typ to kibol?Oczywiście. Kibole są tacy jak resztą społeczeństwa. Nie boją, nie zajmują się przestepczoscia. To robią tylko Ukraińcy :)
A, i kibole to prawdziwi patrioci. Żołnierza wyklętego upamiętnia
Ponawiam pytanie. Skąd wiesz, że ten typ to kibol?
Zacytowałeś posta użytkownika @BogdanJanusz , w którym jest wklejka z jakąś patologią podpisana kibol i zacząłeś tyradę o kibolach. Kurwę rób sobie z króliczka, ale nie z logiki i nie rżnij głupa.Nie wiem.
A jakie to ma znaczenie w kwestii opinii o kibolach? Nie opieram jej ani inni na podstawie tego typa.
I nie napisałem, że to kibol nawet.
Zacytowałeś posta użytkownika @BogdanJanusz , w którym jest wklejka z jakąś patologią podpisana kibol i zacząłeś tyradę o kibolach. Kurwę rób sobie z króliczka, ale nie z logiki i nie rżnij głupa.