Siwy25_1
UFC Welterweight
Przynajmniej kobiet nie biją.Ok. Nie wiem czy to kibol. Może Gruzin.
Pisałem o kibolach.
Przykro mi, że poczujesz się urażony jeżeli należysz do tych podludzi.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Przynajmniej kobiet nie biją.Ok. Nie wiem czy to kibol. Może Gruzin.
Pisałem o kibolach.
Przykro mi, że poczujesz się urażony jeżeli należysz do tych podludzi.
Przynajmniej kobiet nie biją.
![]()
Ależ miłość i pokój bije z tego staszewskiego
Mocne słowa jak na naczelnego ćpuna, który liże kurwom rowa, uskutecznia dewiacje lejąc kobiety i karząc im targać wora obcym facetom.Przykro mi, że poczujesz się urażony jeżeli należysz do tych podludzi.
Mocne słowa jak na naczelnego ćpuna, który liże kurwom rowa, uskutecznia dewiacje lejąc kobiety i karząc im targać wora obcym facetom.![]()
karząc im
Dlatego każdy Cie ciśnie za złą polszczyznę.Wraz z czyjąś sperma przyjmuje się czyjeś zasady ortografii.
Jesteś nawet nie wpół, a pełnoprawnym debilem. Robisz dziewczynie krzywdę, lejesz ją bez powodu racjonalizując swoje sadystyczne fantazje chęcią zaspokojenia czyichś potrzeb, jako bezrobotny nieudacznik rujnujesz ten kraj tak jak każdy kolejny topic na cohones swoimi pseudointeligentnymi urojeniami. Zanim zasypiesz mnie gradem pytań... nie zaprszam do dyskusji.Mimo wszystko nadal nie jestem pół debilem robiącym innym krzywdę, napuerdalahacym innych bez powodu, robiącym rozpierdol w kraju
Jesteś nawet nie wpół, a pełnoprawnym debilem. Robisz dziewczynie krzywdę, lejesz ją bez powodu racjonalizując swoje sadystyczne fantazje chęcią zaspokojenia czyichś potrzeb, jako bezrobotny nieudacznik rujnujesz ten kraj tak jak każdy kolejny topic na cohones swoimi pseudointeligentnymi urojeniami. Zanim zasypiesz mnie gradem pytań... nie zaprszam do dyskusji.![]()
Myślałem, że to w tym wypadku już niemożliwe ale znów się zdziwiłem. Niedojebanie mózgowe tego pacjenta wyjebało już poza skalę znaną ludzkości.Nie wiem.
A jakie to ma znaczenie w kwestii opinii o kibolach? Nie opieram jej ani inni na podstawie tego typa.
I nie napisałem, że to kibol nawet.
Masz rację, pół to zdecydowanie za mało.Mimo wszystko nadal nie jestem pół debilem
@Warszawski Antek mamy kolejną misję do zrobienia jak się spotkamy w przyszłym roku.
Operacja "bij lewaka".
![]()
Dużo gorzej robisz jeśli uskuteczniasz poza cohones, to co na cohonesMimo wszystko nadal nie jestem pół debilem robiącym innym krzywdę, napuerdalahacym innych bez powodu, robiącym rozpierdol w kraju
Chuj do dupy jeśli serio dokonał plagiatu i się na tym wozi
Nic.racja
Co to?