Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Niezły zwyrol
![]()
Zabił Izabelę i ich nienarodzone dziecko. W internecie napisał: "padnięty po meczu, a żonka śpi"
Piotrek usiadł na Izie okrakiem, uderzył kilka razy w głowę. Dusił przez 21 minut. Zabił ją i dziecko w jej brzuchu. Później poszedł pograć w piłkę. Po powrocie wywiózł zwłoki do lasu. Do internetu wrzucił post: "padnięty po meczu, a żonka śpi". Nie wiedział, że Iza schowała dyktafon i wszystko...www.onet.pl
Onet użył sformułowania "dziecko w brzuchu"?
![]()
Zabił Izabelę i ich nienarodzone dziecko. W internecie napisał: "padnięty po meczu, a żonka śpi"
Piotrek usiadł na Izie okrakiem, uderzył kilka razy w głowę. Dusił przez 21 minut. Zabił ją i dziecko w jej brzuchu. Później poszedł pograć w piłkę. Po powrocie wywiózł zwłoki do lasu. Do internetu wrzucił post: "padnięty po meczu, a żonka śpi". Nie wiedział, że Iza schowała dyktafon i wszystko...www.onet.pl
Bo po akcji nad którą się spuszczał karatekowiec teraz na chwilę odpuszczą z "osobami ludzkimi".Onet użył sformułowania "dziecko w brzuchu"?
Ze zlepkiem komórek odpuszczą? Nie o to babcia kasia walczyłaBo po akcji nad którą się spuszczał karatekowiec teraz na chwilę odpuszczą z "osobami ludzkimi".
Trzeba poczekać. Jak już w lipcu odpaliło protokół aborcja, a słupki pedofilom obywatelskim spadły to pewnie koło września będzie kolejna "ofiara systemu".Ze zlepkiem komórek odpuszczą? Nie o to babcia kasia walczyła

Czyżby przedstawienie z Joanną w roli głównej nie dała pożądanego efektu?Trzeba poczekać. Jak już w lipcu odpaliło protokół aborcja, a słupki pedofilom obywatelskim spadły to pewnie koło września będzie kolejna "ofiara systemu".
Mogę się kurwa o flakon założyć, a osoby karateckie będą biły konia, że pis ma krew na rękach.
![]()
Na pelikanach dałoCzyżby przedstawienie z Joanną w roli głównej nie dała pożądanego efektu?
Tylko na twardych pelikanach.Na pelikanach dało
Nie można bez końca z siebie robić kretyna. Uszanuj!Tylko na twardych pelikanach.
Niektórzy na siłę czkawkę powstrzymują - patrz karatekowca jak ucichł ostatnio

Doktorowi się w ogóle pomieszało wszystko, chodziło o "istotę ludzką", bo w utylitaryzmie nie używa się terminu "osoba", on jest zarezerwowany dla etyk personalistycznych, a w utylitaryzmie wszyscy są zbiorem "jednostek", nie zaś "osób".Bo po akcji nad którą się spuszczał karatekowiec teraz na chwilę odpuszczą z "osobami ludzkimi".
ja znalazłem, Ty też możeszSkąd pochodzi ten screen, którym jarają się te tęgie z twittera?
Szokujące wieści z małopolskiego Radłowa. W starciu pseudokibiców zginął jeden z uczestników. Wielu innych zostało rannych, w jednym z przypadków mowa nawet o... odcięciu kończyny.
MSN
www.msn.com
Chłopaki trenują przez spodziewaną falą emigracji. Zostawcie ich w spokoju. To przyszłość Europy i jej jedyna nadzieja.![]()
Starcie kibiców pod Tarnowem. Jedna osoba nie żyje a kilka jest rannych. Nasi reporterzy ustalili również że wśród obrażeń są amputacje kończyn.... | By 112malopolska.pl | Facebook
Starcie kibiców pod Tarnowem. Jedna osoba nie żyje a kilka jest rannych. Nasi reporterzy ustalili również że wśród obrażeń są amputacje kończyn....fb.watch
Jak sie siekaja miedzy soba to chuj z nimi.Chłopaki trenują przez spodziewaną falą emigracji. Zostawcie ich w spokoju. To przyszłość Europy i jej jedyna nadzieja.

...i z ciebie wychodzą te lewackie hasła?Moje cialo moja sprawa!