Pierdololo branżowych dziennikarzy

Nie smyku, zacząłeś go jechać po tym jak napisałem że obraził Polskiego żołnierza, więc byłem pierwszy Hans.
Przed tym nic do niego nie pisałeś :cool:
Od tego się zaczęło. Gówno wypłynęło.

A swoją drogą @Siwy25_1 tobie to dziwnie lat na profilu przybyło, kiedyś byłeś starszy ode mnie o 2 lata, teraz jesteś o 4:kaczy:
Cały czas urodzony 92'

Lubiłem swego czasu Mroza
Pamietam jak mu Karola.K ogarnęła wywoad z Rose jak ta byla mistrzynią i miał na live prawei 20 tys słuchaczy
Spięty ryj miał i fajnie to wyglądało...
Ban od ksw i po chłopie
Mógł iść wtedy we friki, bo tylko MMA pl jeździło. A on był dobra szują i dziennikarzem w stylu brukowca, więc by się tam nadał.

Można go nie lubić ale szacun za brak frikow
Ja pierdole jego wywiady, chłop się gówno zna a pierdoli od rzeczy 70% materiału.

Już od dawna między innymi dzięki tym jego wywiadom nie słucham żadnych materiałów o MMA, już wolę posłuchać jak "eksperci" pierdolą o piłce nożnej.

Ja pierdole jego wywiady, chłop się gówno zna a pierdoli od rzeczy 70% materiału.

Już od dawna między innymi dzięki tym jego wywiadom nie słucham żadnych materiałów o MMA, już wolę posłuchać jak "eksperci" pierdolą o piłce nożnej.
Ja słucham w sumie. Spacerek albo w bolcie czy uberze sluchaweczki na uszy i słucham.

Bo są klakierami KSW to nie muszą, przecież kurwa ten już pod klatką siedzi koło Wojka. Widziałeś kiedykolwiek od niego niewygodne pytanie? Dobrze im jest to nie muszą taplać się w gównie.
Natomiast frik redaktorzy mają takie pojęcie o sporcie, że jak Soldic mówił o Kuberze to nie wiedzieli o kim mowa.

Back