50 lajków :D Trudno też w sumie, żeby napisał inaczej, jeśli Łukasz Jurkowski i Bartek Stachura siedzą w jednym studiu w programach Polsatowych.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
kiedys to bylo, ktoś wie dlaczego zdjęli koloseum?50 lajków :D Trudno też w sumie, żeby napisał inaczej, jeśli Łukasz Jurkowski i Bartek Stachura siedzą w jednym studiu w programach Polsatowych.
Który to ten jaru ? O kim wy piszecie?Ogladalem kiedyś te jego lajwy na których zawsze jest chory i się źle czuje i musi szybko kończyćdo momentu aż ktoś napisał na czacie coś o Cohones, a on powiedział o nas "zebrała się banda nieudaczników" dla mnie ten "czlowiek" jest skończony. Miałbym to w chuju ale gość nas obraża. Kompleks Cohones.

Który to ten jaru ? O kim wy piszecie?![]()
Kompletnie chłopa nie kojarzę
Podnóżek rurzala.Który to ten jaru ? O kim wy piszecie?![]()
Bartek Stachura mówił na którymś filmie, że on sam nie wie, ale ponoć Marian Ziółkowski gdzieś w jakimś wywiadzie powiedział, że to przez to, że zaproszono do programu pewnego zawodnika. Nie wiem czy to prawda, nie sprawdzałem.kiedys to bylo, ktoś wie dlaczego zdjęli koloseum?
Trzeba się zebrać i zrobić z nim porządek

Trzeba się zebrać i zrobić z nim porządek![]()
Trzeba się zebrać i zrobić z nim porządek

Trzeba się zebrać i zrobić z nim porządek![]()
Kompleks CohonesWychodzą jakie typ ma kompleksy, bo ewidentnie pisal o sobie
na discordzie piszą, że marczak z @PabloLaRoha coś odjebaliBartek Stachura mówił na którymś filmie, że on sam nie wie, ale ponoć Marian Ziółkowski gdzieś w jakimś wywiadzie powiedział, że to przez to, że zaproszono do programu pewnego zawodnika. Nie wiem czy to prawda, nie sprawdzałem.
Grzegorza Brauna?to przez to, że zaproszono do programu pewnego zawodnika.

Zaprosili tam człowieka znanego, jacule murarskiego czy o co chodzi?na discordzie piszą, że marczak z @PabloLaRoha coś odjebali
Turski chciał się popisać, a dostaje przekope w komentarzach.
Jebać te parowe. Największa pała wśród tych lizodupcow, większa niż knuras.Turski z tym swoim głosikiem kastrata i niezwykle pedalską energią jest strasznie irytujący. Dodać do tego to, że robi z siebie najmądrzejszego na świecie, a jak ktoś mu odpowie obraża się jak pizda sprawie, że delikatnie mówiąc nie chce się go oglądać.
Tytuł brzmi zachęcająco...![]()
A zdjęli? Zazwyczaj na wakacje była przerwa bodajże, chociaż już od lat tam nie byłem. Aż wszedłem na ich stronkę, ciekawe, że wykorzystują mój wizerunek, kiedy to nie podpisałem nic nigdy, nawet przy live występie, chociaż nie wiem czy to w ogóle potrzebne. :Dkiedys to bylo, ktoś wie dlaczego zdjęli koloseum?
Tytuł brzmi zachęcająco...![]()

Lepiej dajcie znać kto wymyślił z cohones pojedynek Mamed Borys to barista zrobi wam kawęWojsław ma córkę? Dziecko, w sensie? Jak to się stało?![]()
Wojek to przecież największy amant ze starej ekipy mmarocks. Kowalik i TJ nie raz sobie żartowali z tego podczas szklanej szczęki.Wojsław ma córkę? Dziecko, w sensie? Jak to się stało?![]()
Ale to nie ważne jest, dzieci nie ruszamy. Widzisz, aż musiałem cię zacytować mimo że mnie jeszcze nie przeprosiłeś.Wojsław ma córkę? Dziecko, w sensie? Jak to się stało?![]()
ostatni odcinek 06.03.2025, to raczej nie ma nic wspolnego z wakacyjna przerwaA zdjęli? Zazwyczaj na wakacje była przerwa bodajże
Japa tamAle to nie ważne jest, dzieci nie ruszamy. Widzisz, aż musiałem cię zacytować mimo że mnie jeszcze nie przeprosiłeś.