Pierdololo branżowych dziennikarzy

Ogladalem kiedyś te jego lajwy na których zawsze jest chory i się źle czuje i musi szybko kończyć :cryme: do momentu aż ktoś napisał na czacie coś o Cohones, a on powiedział o nas "zebrała się banda nieudaczników" dla mnie ten "czlowiek" jest skończony. Miałbym to w chuju ale gość nas obraża. Kompleks Cohones.
Który to ten jaru ? O kim wy piszecie? ::clintdis::

Który to ten jaru ? O kim wy piszecie? ::clintdis::

1000003249.jpg

Bartek Stachura mówił na którymś filmie, że on sam nie wie, ale ponoć Marian Ziółkowski gdzieś w jakimś wywiadzie powiedział, że to przez to, że zaproszono do programu pewnego zawodnika. Nie wiem czy to prawda, nie sprawdzałem.
na discordzie piszą, że marczak z @PabloLaRoha coś odjebali

Turski chciał się popisać, a dostaje przekope w komentarzach.

Turski z tym swoim głosikiem kastrata i niezwykle pedalską energią jest strasznie irytujący. Dodać do tego to, że robi z siebie najmądrzejszego na świecie, a jak ktoś mu odpowie obraża się jak pizda sprawie, że delikatnie mówiąc nie chce się go oglądać.

Turski z tym swoim głosikiem kastrata i niezwykle pedalską energią jest strasznie irytujący. Dodać do tego to, że robi z siebie najmądrzejszego na świecie, a jak ktoś mu odpowie obraża się jak pizda sprawie, że delikatnie mówiąc nie chce się go oglądać.
Jebać te parowe. Największa pała wśród tych lizodupcow, większa niż knuras.

No ja już nie oglądam oktagonu bo mnie wkurwia, koloseum też już nie ma. Ciekawe co gość zrobi jak kanał sportowy jebnie albo go wyjebia, przecież chłop nie wróci do normalnej tv już, gdzieś indziej też ciężko. Fajnie, że chce mieć swoje zdanie ale niestety nie jest Borasem który może więcej bo zjadł zęby na sporcie w kraju. Uważam też, że Turski był dobrym komentatorem KSW ale tam nie wpierdalal tych swoich sentencji życiowych z programu oktagon. To taki kazus aktorów, niektórzy rolę zajebiste a w życiu prywatnym ameby umysłowe.

Złotousty projektant sure ass, który kłapie dziobem na każdy temat -- z czego większość tematów go przerasta -- coś o tym się zająknął? Czy prawilnie, sztywniutko morda w kubeł?

kiedys to bylo, ktoś wie dlaczego zdjęli koloseum?
A zdjęli? Zazwyczaj na wakacje była przerwa bodajże, chociaż już od lat tam nie byłem. Aż wszedłem na ich stronkę, ciekawe, że wykorzystują mój wizerunek, kiedy to nie podpisałem nic nigdy, nawet przy live występie, chociaż nie wiem czy to w ogóle potrzebne. :D

1753811149421.png

Ten odcinek to wciąż największy mindfuck, co tam Tomi dawał, hahaha. Zazwyczaj odcinki były nagrywane w południe i transmisja była kilka h później, fajnie było mieć preview, jeden z niewielu razy, gdy nie żałowałem, że się zgodziłem na taką nagrywkę (chowałem się po biurach, nie mówcie mojemu byłemu pracodawcy) - zazwyczaj dla kilku minut musiałem czekać godzina+ do swoich pytań, bardzo dużo opóźnień, brak konkretnych informacji, chaos. Za ostatnim razem zamiast o 20 występowałem o 22 i pierdoliłem do realizatorów lekki trash talk, później odmawiałem występów i skończyło się moje rumakowanie. Bartek ma tam jednak inną rolę, mieszka w Wawie, więc zajebista opcja.

1753811204448.png

Last edited:
Back