Piłka nożna

Karny powinien być wcześniej.

Cały sektor w Napoli buczy, a komentator,że pozytywne wieści z Marsylii dla Napoli :-)

Czy ja dobrze zrozumiałem komentatora? Kij z tym, że dziś Lewandowski pierdoli bo w poprzedniej edycji wbił 4 gole Realowi?

Widzieliście drugą bramkę dla Schalke :-)

http://www.dailymotion.com/video/x18aoi5_goal-matip-schalke-2-0-basel-11-12-2013-highlights_sport

[list type=decimal]
[*]
Borusia - 12pkt
[*]
Aresnal - 12 pkt

Napoli - 12 pkt

Marsylia - 0 pkt
[/list type=decimal]

baju przy wolnym jest czterech graczy na spalonym xD

50k6dj.jpg

Z rzutu wolnego dośrodkowywał Farfan, a chcący złapać rywali na spalonym gracze Bazylei wyszli wszyscy daleko przed własne pole karne. Ewidentnie zagapili się jednak sędziowie i nagle w polu karnym rywali znalazło się niepilnowanych aż czterech piłkarzy Schalke! Futbolówkę przyjął Joel Matip i ze spokojem pokonał Sommera. Duży błąd arbitrów, którzy nie odgwizdali spalonego, spowodował złość i niedowierzanie graczy ze Szwajcarii, a za dyskusję z sędzią kartkami ukarani zostali Fabian Frei oraz Schaar.

A większość mówiła, że Juventus Turyn będzie czarnym koniem ligi mistrzów, a tu bęc. :D Napoli tak blisko...

myslalem, ze jakis zawodnik byl za linia boiska czy inna heca, a tu po prostu babol. ;o

kurwa, szczerze mowiac to mega szkoda mi Napoli kosztem slabego jak na ten moment BVB. pewnie pozniej sie rozkreca jak juz obrone naprawia, ale i tak Napoli nalezal sie ten awans. Zenit z 6 punktami i wpierdolem (!!!) od Austrii Wieden awansuje dalej. ironia losu.

Naprawdę szkoda Napoli. Niesprawdliwość. Zenit przychodzi do fazy pucharowej przygrywając z Austrią Wiedeń. :-) I co zrobią w fazie pucharowej? Od razu odpowiem: gówno.

@sw

Nie przesadzajmy. Napoli miało by o wiele większą szansę na przejście do ćwierćfinału aniżeli Zenit. Ogólnie mają lepszych zawodników, piękny stadion, wyśmienitych kibiców oraz charakterystycznego właściciela i trenera. Grają ładniej dla oka niż drużyna z Rosji.

Moyes byl na meczu Atletico-Porto

Spekuluje sie, ze chodzi o Koke z Atletico ktory ponoc ma wpisana klauzule odejscia 24 mln euro.

Koke meega hiszpanski talent, swietny pomocnik, idealnie by sie wpasowal tam gdzie MU ma braki wiec... nie sadze zeby przeszedl do United. :-)

oby trafili na Zenit! :DDDDDD

W 1/8 mamy conajmniej jedno mega zestawienie, bo ktoś z pierwszego miejsca zagra z City lub z Arsenalem. Zawsze mogą trafić na PSG lub Atletico, więc napisałem tylko jedno aby nie ryzykować :-) Z pewnością nie będzie to Man Utd, bo to ten sam kraj.

Nie chodzi o to, tylko bardziej o rangę starcia w brzmieniu. Pomyśl, jak będzie brzmiało dla Januszy "Atletico Madryt vs Arsenal Londyn", a jak "Real Madryt vs Arsenal Londyn". Zresztą nawet chyba dla fanów futbolu, te drugie starcie brzmi bardziej wyniośle i budzi większe emocje, szczególnie widząc grę ekipy Wengera w tym sezonie.

wiem, ale dla mnie 'mega zestawienie' to wlasnie Atletico z ktoryms z tych klubow czy PSG. blagam, PSG vs City, hajs vs hajs, czego chciec wiecej. :)

Jak na razie najwięksi szczęściarze to United - mogą trafić na Galatasaray, Olympiacos, Schalke, Zenit, Milan.

baju, Ty chcesz Zenit, a mi się wydaje, że najlepsze byłoby Schalke - po oklepaniu wicelidera Bundesligi łącznie 9:2 szósta drużyna nie stanowiłaby problemu.

Szczególnie,że Zenit to mrozy w zimę/wczesną wiosną, więc pierwszy mecz Diabły grałyby w piździawie i złych warunkach w Petersburgu.

United lubi grac z Schalke wiec mi tam lata. ogolnie nie biore pod uwage opcji, ze nie przejda do 1/4, bo mimo tej formy sa w stanie sie spiac na LM. dla mnie Szachtar byl gorszym przeciwnikiem niz Leverkusen. dziwny i dynamiczny styl. oczywiscie nie odbieram im wygranych, rozpierdolenie Leverkusen az takimi wynikami to jeden z najlepszych momentow tego sezonu.

Back