Piłka nożna

Isco już nie gra tak pięknie teraz :-) Ale za to Illara ładnie czyścił w ostatnim meczu, może to dobry prognostyk.

Fulham strzela piękne bramki do przerwy w meczu z Crystal Palace, szczegolnie tam Kasamiego. Roslon powiedzial, ze w tej kolejce mamy podium najladniejszych bramek sezonu. Mial na mysli chyba Wilshere'a, Cabaye'a i Kasamiego własnie.

alez przyjebal. :)

iDAMnkQQ3oR2i.gif

http://images.4chan.org/sp/src/1382383309127.gif

nie wiem jak zrobić by było widać tak jak baju wstawił :)

Roslon powiedzial, ze w tej kolejce mamy podium najladniejszych bramek sezonu. Mial na mysli chyba Wilshere'a, Cabaye'a i Kasamiego własnie.

no ciut więcej było xD

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201258917700385

Miałem na mysli najladniejsze bramki sezonu zdobyte Premier League. Dla mnie w czolowce bramek sezonu powinna byc np bramka Ravela Morrisona przeciwko Tottenhamowi, Cabaye'a z Evertonem albo Dzeko z Cardiff chyba :)

w OS jest studio i juz mowia oficjalnieze nawalka jest selekcjonerem nawet mu sztab juz wybieraja :-)

Arsenal nie poazuje 1/10 tego futbolu co w lidze, BvB za to świetnie gra.

Gola dla Napoli znów zdobywają nabytki z Madrytu : Callejon(asysta Pipita)

oczywiscie, ze strzelaja nabytki z Madrytu: jesli dostaja minuty to i strzelaja. :)

Pipita dla mnie zjadal Benzyne i to mocno, wystarczylo dac mu troche wsparcia psychicznego, bo widac, ze chlopaka podbudowali strasznie fani Napoli.

Lewy po staremu, nic mu nie wychodzi, piłka odbija się jak od ściany, ale te 2 kontakty się udają i zostaje bohaterem.

malina, wierzysz? :)

licze na popisy CR'a, dawno Realu nie ogladalem z tak dobrym przeciwnikiem.

Real zawsze jest w formie, a jak trafia na Juve no to..:-)

Ja chcę świetnego spotkania, myślę że Pogba ukradnie show Cristiano.

Real w tym sezonie jeszcze nie złapał formy, widać to po meczach jak się w nich męczą, ale wiadomo nowy trener, nowa taktyka i nowi piłkarze trzeba czasu. Mecz z Malagą był wg mnie pierwszym który zagrali naprawdę dobrze.

Meczyk z Juve zapowiada się interesująco.

Jeżeli Ronaldo będzie w formie to będzie 3-1 po dwóch bramkach geniusza z Portugalii. Tak czy siak, stawiam na Real, a przede wszystkim - liczę na świetny mecz!

@up

To Juve znów gra 4 obrońcami :-)?

Back