Piłka nożna

Nowe ustawienie na ten mecz, sam jestem ciekawy jak się sprawdzi. Kielon nie raz grał na boku i dobrze tam wyglądał.

Ja typuję 2:1 dla Juve po bramkach Teveza i przyszłości światowej piłki- Pogby:-)

Juve idealnie skorzystalo na braku decyzji SAF'a dot. Pogby, ja pierdole, transfer XXI wieku. ;)

Januzaja tez juz sepili tak jak cala barcelonka i inne city. plakac nad tym United sie troche juz chce.

Za 2-3 lata dobiero będzie płacz w Manchesterze. Żeby tylko Juve go zatrzymało na długie lata bo chłopak ma papiery na najlepszego piłkarza świata.

juz jest, zreszta nie ma co plakac wg mnie, bo to juz po ptokach. trzeba zyc dalej, nie jeden raz jeszcze takie bledy beda popelniane. to samo bylo z Pique. papiery ma z pewnoscia, zobaczymy co z tego zrobi, w dzisiejszych czasach priorytety niektorzy maja popierdolone. :)

malinowski

Przecież niedawno władze Juve powiedziały że i tak nie będzie ich już niedługo stać na zatrzymanie Pogby, jeżeli dalej będzie się tak rozwijał to ma szansę wskoczyć na ten najwyższy level ale to nie będzie już w Turynie pewnie :)

Typuje 3-1 dla Realu. CR,Karim,Modric - Pirlo :)

Wystarczy zobaczyc kto jest menadzerem Pogby, gosc lubi prowizje od sprzedazy zawodnikow ;).

Real Madryt: Iker Casillas; ólvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Sami Khedira, Asier Illarramendi, Luka Modrić; óngel Di Maróa, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

Juventus FC: Gianluigi Buffon; Martón Cóceres, Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini, Angelo Ogbonna; Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Paul Pogba, Claudio Marchisio; Carlos Tóvez i Fernando Llorente.

Czyli jednak tridente w Realu... Ehh....

Uprzedzajac wszelkie dyskusje, na moje to karny był 90%. Chiellini jak chce zapasów lub BJJ w GI to niech idzie na odpowiednie sekcje, nie jest na to miejsce w polu karnym.

RMA2-1JUVa.gif

Vidal akcja roku z tym karnym.

Ronaldo dostał lekko w twarz, jakoś przesadnie się nie zwijał, ale gdzie tu kurwa czerwona kartka? Powinni dokopać temu sędziemu.

Zlatan już wkleił gifa wiec widać dokłądnie że sędzia spierdolił sprawę psując mecz. PRzy stanie 2:1 to niedopuszczalne bo praktycznie odebrał Juve szansę.

Vidal chyba myslał że dostał kosę bo ja nie wiem jak można tak chamsko zasymulować, karny dla Realu zasłużony, Kielon faulował bez dwóch zdań.

Szpakowski kurwa, idz pan na jakiś wygodny stołek bo niszczysz piłkę!

lol takie pizdeczki jak ten cipek z nr 23 z druzyny [strike]szwecji[/strike] juve powinni miec jakiegos bana na rok na gre za takie wyglupy

Back