Piłka nożna

w fifie na kompa / xboxa (bez aktualizacji) to sie rozni troche, u mnie ma chyba amf'a, a ustawiony jest na skrzydle razem z hazardem i oscarem. nie jestem pewien, bo nie mam teraz dostepu do x'a, ale wiem, ze rotuja nim strasznie, a warunki ma wg mnie jedynie na skrzydlowego.

W Fifie 13 na PC/X360/PS3 Ramires ma ustaloną pozycję (oczywiście możesz go dać nawet na bramkę, albo w zależności od taktyki grać pomocnika środkowego bardziej skrajnego) w środku pola i niezależnie czy gra jest zaktualizowana czy nie. Zawsze tak było. Gram w F13 po necie/single od dnia premiery więc wiem o czym mówię. Nie wiem po co ta jałowa dyskusja. Właśnie idę pograć między innymi nim w moim składzie, joł !

http://sofifa.com/en/fifa13/player/147719-ramires-santos-do-nascimen

tutaj jest RM, nie znam sie, pamiec moze mnie mylic, nie gram czesto cfc. zreszta jebac, wg mnie zaden z niego cm, tym bardziej dmf.

sorry za dabla, ale ja pierdole. :-)

niech ktos mi powie, ze z kazdego pilkarza da rade skrecic 14minut takiego 'materialu'. :-)

wyscigi z puziolem i reszta fcb + freekicki = kosmos

jego gra glowa w ogole jest dla mnie jedna z najlepszych na swiecie, ze sie nie boi o fryzure, co? :-)

Ramos dostał zawieszenie na 5 spotkań za obelgi w stosunku do sędziego, które wklejałem juz wyżej.... Przegapi Osasunę, 3 mecze z Valencią i Getafe

JAPIERDOLE znowu się zaczna pierdolenie :P Proszę nie poruszajcie tutaj więcej tematów Real/Barca do samego meczu. Wierzę, że razem damy radę!

Wierzysz w cuda?

Jak czytam co niektóre newsy/plotki to nie mogę wyjść ze zdziwienia.

Sneijder za 10 mln euro do Galatasaray

Leandro Damiao do Spurs

Suarez ponoć rozważa odejście z The Redds

robi się ciekawie ... tylko Wszołek speniał

Stary news, plota i tyle, teraz piszą, że nie ma bata

http://www.soccernews.com/spurs-not-singing-brazil-international/111181/

@Gaara

Może się okazać, że będzie niewypał. Więc nie ma co się jarać. To jest na razie upadły piłkarz. Zobaczymy czy w BVB się odbuduje.

uff, jak dobrze,że poszedłem na trening w czasie meczu Real-Osasuna, bo na tą padakę nie szło by patrzeć. Przez pierwszą połowę nikt nie oddał celnego strzału... Bez CR'a są nikim...

W sumie Iker dzięki temu się przebudził,ale Mou i tak za dużo zaryzykował stawiając Adana w bramce. Ja bym się go pozbył jak najszybciej z tej drużyny i sprowadził jakiegoś dobrego rezerwowego bramkarza, który może być konkurencją choć w jakimś małym stopniu dla Ikera.

Rozumiem, że przez dawanie dupy rozumiesz nie ratowanie dupy całej drużynie co drugi mecz? :)

Przez dawanie dupy rozumiem tragiczną grę w praktycznie każdym meczu tego sezonu, zero gry na przedpolu, nerwowość itp.

Wiem, że w bramce Realu stał jakiś facet z nr 1 na bluzie i nazwiskiem Casillas, ale w ogóle go nie przypominał. Jak ma się grać za zasługi no to oki, ale w drużynie oldbojów. Mou dobrze zrobił, że posadził na ławę Ikera, to samo z Ramosem no i Ronaldo też niekiedy by się przydało.

BTW, dzisiaj dwa świetne mecze w PL, do tego Boruc wreszcie zagrał dobry mecz, na skrótach nawet wybronił kilka akcji, w tym jedną sam na sam.

Gambit: Ramos i Ozil na lawie, zeby im wbic do glowy troche pokory ok, ale CR na ławie to zbrodnia.

jeszcze 16 musi przejsc testy medyczne

pep od przyszlego sezonu ma niby city poprowadzic, ale nie uwierze w to dopoki kontrakt nie bedzie podpisany

@Gambit

Serio? Jedynego dobrego gracza tej drużyny chcesz sadzać na ławkę? Pozdrawiam Ciebie serdecznie w tym układzie..

Back