Piłka nożna

dzieki Juve wlasnie serie A sie troche otworzyla, druzyny zauwazyly chyba, ze mozna grac ladnie i skutecznie, ucieszylem sie jak Juventus zaczal tak grac, bo w koncu wloska da sie 'przelknac'.

po 1, nie jestem fanem zadnej zagranicznej druzyny, a messiemu nalezala sie ta zlota pilka i to jest fakt, brak rvp w czubie to kpina.
dwa, 11 roku to ejst jakis zalosny smutny i niesmaczny zart, tam jest alves, za niego nawet piszczek bylby lepszym wyborem, reszty nawet mi sie nie chce komentowac bo szkoda slow, 11 z la liga, w ktorej graja 2-3 zespoly, reszta to zart, taki qpr walczyloby w la liga o puchary w ogole totalne niedocenienie najsilniejszej ligi swiata oraz mistrzostw europy sa jakims ponurym zartem, zreszta od kiedy sneijder nie nie dostal zlotej pilki w 2008 roku przestalo mnie to zupelnie interesowac

Nie czasem go tam szturchnął, a ręce sobie podawali pewnie kiedy indziej. Każdy widzi co chce, ale to jest doszukiwanie się wszystkiego jak to media mają w zwyczaju.

uwielbiam te 30sekundowe filmiki szukajace konfliktu, prawie zawsze po takich imprezach pojawiaja sie jakies prowokujace materialy.

na fb widzialem zdjecie jak CR z Messim sie witaja z usmiechami, pierwszy raz chyba takie cos 'wycieklo' od daaawna. szaacunek. :-)

Mi to wygląda jak by go Krycha tyrpnął ramieniem w potylice i później klepiąc w ramię go przerosił.

Zapewne cała sytuacja jest wyreżyserowana przez Mou i kamerzysta jest podstawiony by wyglądało dokładnie tak jak Ty mówisz Hubi. Sprawdziłem też to konto na yt i jest zrejestrowane na [email protected] także to podejżane trochę.

Dziennikarz reprezentujący Polske czyli Maciej Iwański (ten, który namawiał kibiców na wysyłanie smsów na mecz BVB) zagłosował na... Casillasa.

Fornalik i Błaszczykowski oddali głos [strike]na CR.[/strike]

edit. znaczy na Messiego.

http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/aktualnosci/zlota-pilka-zobacz-jak-glosowali-kuba-i-fornalik/9679385

serio? na CR'a? az dziwne. :)

Klich dla VFL dzis strzelil, moze sie cos przebije, nowy trener zaczyna ogarniac lekko Wolfsburg.

@down: tak wlasnie mi sie wydawalo, ze gdzies czytalem, ze na Leo dali. chyba sport.pl.

Ja sprawdzałem to było na Messiego,ale po tym co mówi Thiago Silva to może też pozamieniali to miejscami.

Ja sprawdzałem to było na Messiego,ale po tym co mówi Thiago Silva to może też pozamieniali to miejscami.

Hubi, proszę Cię, serio wietrzysz jakiś spisek/wałek? Głosował na tego, ale zaliczyli mu tamtego, faktycznie, wiarygodna informacja.

2 lata temu też ktoś się wypowiadał,że głosował inaczej, a pozmieniali mu kolejność zawodników :)

Skubany Ronaldo, wyrzucali aut, obróciłem się na chwilę, a tu już bramka i to z jakiego miejsca, chyba tylko on stamtąd strzela.

Ale na jakiej zasadzie głosujący to weryfikują? Są gdzieś udostępnione informacje na temat tego kto i na kogo głosował? Poza tym, takie procedury odbywają się pewnie na ściśle określonych zasadach, oficjalnych dokumentach, formularzach, także stosunkowo łatwo byłoby wychwycić jakiś błąd. W najgorszym razie jestem w stanie uwierzyć, że chciał zagłosować w dany sposób, ale po prostu mu się pomyliło :)

No wątpie czy pomylił miejsca przy wpisywaniu, prędzej myślę,że ktoś z komisji oglądał i źle wpisał wynik.

Są gdzieś udostępnione informacje na temat tego kto i na kogo głosował?

Tak, ktoś wrzucał chyba tutaj link gdzie można wszystko sprawdzić.

Może mylnie założyłem, że czynnik błędu ludzkiego jest wyeliminowany jeśli chodzi o podliczanie głosów, ponieważ robi to jakiś nieskomplikowany programik/arkusik. Masz rację, jest stronę wcześniej wrzucony plik z głosami poszczególnych osób.

248621_10151316982569178_145862784_n.jpg

Nowa definicja spalonego, CR na spalonym tutaj był.. Ehh sędziowanie w Hiszpanii jest tragiczne..

haha, ja pierdole, obronca w chuj przed Cris'em, nie wiem gdzie sedzia ma oczy. :)

rozumiem minimalne pomylki przy spalonych (sam mam wade wzroku i czasem jak cos wylapia to jestem zdumiony), ale taka czysta pozycja? bitch, please

Ogółem wczoraj sędzia nieźle odpierdalał, liniowi to porażka. Aż Ramosa poniosło w złym momencie, bo nie dość,że czerwo to i tak Real wygrywał, niepotrzebne to było:
• Zaraz po pokazaniu mu drugiej żółtej kartki, gracz z numerem 4 w Realu Madryt, Sergio Ramos Garcóa, skierował do mnie następujące słowa: °Jesteś łajdakiem!°, powtarzając je trzy razy i °Cały pieprzony dzień nas opie**alasz°, powtarzając je dwa razy. Następnie przy ławkach skierował się do asystenta w słowach: °Zawsze to samo, ale z was łajdaki°, powtarzając je dwa razy • , napisał w protokole meczowym arbiter Ayza Gómez.

I nie,że wierzę w jakiś spisek,ale to jest dziwne..:

"Tomóš Rosickó: "Przysięgam, że głosowałem na Ronaldo, mój głos zaliczyli Messiemu"
Thiago Silva, kapitan Brazylijczyków, przyznał, że głosował na pierwszym miejscu na Cristiano, a FIFA zaliczyła mu pierwszy głos na Messiego, a drugi na Cristiano.

Portugalski selekcjoner Gabonu, Paulo Duarte, chciał głosować na Cristiano, ale FIFA nie wysłała mu papierów, chociaż o nie zabiegał.

Gianluigi Buffon: "Głosowałem na Ronaldo, na liście FIFA okazało się, że oddałem głos na Pirlo"

Igor Denisov: Głosowałem na Ibrahimovicia, Ronaldo, a następnie Messiego, ale FIFA ogłosiła, że wybrałem: Messi, Ronaldo i Ibrahimovic. Być może czytają od tyłu...

Swoje zażalenie składa także: Ibrahimović, Dennis Alias, Josó Pekerman".

Ale tam przy drugiej kartce Ramosa nawet faulu nie było...

Ech, dlatego nie oglądam od dawna każdego meczu Realu w lidze, sędziowanie w Hiszpanii (ogólnie to co gwiżdżą a nie na czyją korzyść) wzbudza we mnie obrzydzenie.

Kuźwa jak Romek ściągnie do Chelsea Fellainiego to dla mnie bedą murowanym kandydatem do wygranej ligi, nie w tym, ale w przyszłym sezonie.

no tak, bo kazdy transfer do CFC sie sprawdza tak jak w poprzednim klubie. Fernando moglby o tym duzo opowiedziec. :)

'murowanych' kandydatow bylo wiele, nie zawsze koncza tam gdzie powinni. ja strace resztki szacunku jesli oddadza Franka. jak mozna nie chciec przedluzac kontraktu z legenda klubu? tak jakby United nie zaoferowalo kontraktu Giggs'owi. dla mnie to jest niewyobrazalne, klub bez zadnych wartosci.

poczekamy zobaczymy, narazie Maroune'a bym widzial bardziej w United niz w cfc. oby sie Fergie postaral na lato. :-)

Jeżeli przejdzie do Chelsea to raczej będzie grał bardziej z tyłu w linii z Ramiresem. Wątpie, żeby Benitez wkomponował go w swój tridente Mata-Hazard-Oscar.

Hazard strasznie spuchl, po takim starcie sezonu oczekiwania mialem duzo wieksze (nawet kupilem go w fantasy :-)), zawodzi troche, z lawki w ogole zaczyna czasem, Rafa go chyba nie lubi. skonczyl sie piekny sen. moze sie ogarnie i zacznie zapierdalac.

Fellaini jest mega grajkiem na EPL, jego warunki fizyczne sa mega, wpasowalby sie idealnie w United. jak wiadomo srodek lezy troche, z Carrickiem by pozamiatali. :)

Ramires gra dmf'a ciagle? w nowej fifie jest skrzydlowym. warunkow fizycznych na defensywnego to on nie ma, ale pamietam, ze kiedys tam wlasnie byl wystawiany. dla mnie to jest typowe skrzydlo/za napastnikiem, szybki, zwrotny, mega technika.

ja strace resztki szacunku jesli oddadza Franka. jak mozna nie chciec przedluzac kontraktu z legenda klubu?

I pomysl co czuli kibice Juve, gdy zarzad zdecydowal nie przedluzac kontraktu z Del Piero.

dla mnie to jest niepojete. niewazne ile pieniedzy chce, nie brac pod uwage tego co zrobil dla tego klubu? jaka jest ikona? podstawowe wartosci zanikaja, liczy sie tylko pieniadz.

Ferdinand wypowiedzial sie teraz, ze jest gotow obnizyc swoj hajs z kontraktu zeby dalej zostac w United.

Back