Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja sprawdzałem to było na Messiego,ale po tym co mówi Thiago Silva to może też pozamieniali to miejscami.
Są gdzieś udostępnione informacje na temat tego kto i na kogo głosował?
• Zaraz po pokazaniu mu drugiej żółtej kartki, gracz z numerem 4 w Realu Madryt, Sergio Ramos Garcóa, skierował do mnie następujące słowa: °Jesteś łajdakiem!°, powtarzając je trzy razy i °Cały pieprzony dzień nas opie**alasz°, powtarzając je dwa razy. Następnie przy ławkach skierował się do asystenta w słowach: °Zawsze to samo, ale z was łajdaki°, powtarzając je dwa razy • , napisał w protokole meczowym arbiter Ayza Gómez.
I nie,że wierzę w jakiś spisek,ale to jest dziwne..:
"Tomóš Rosickó: "Przysięgam, że głosowałem na Ronaldo, mój głos zaliczyli Messiemu"
Thiago Silva, kapitan Brazylijczyków, przyznał, że głosował na pierwszym miejscu na Cristiano, a FIFA zaliczyła mu pierwszy głos na Messiego, a drugi na Cristiano.
Portugalski selekcjoner Gabonu, Paulo Duarte, chciał głosować na Cristiano, ale FIFA nie wysłała mu papierów, chociaż o nie zabiegał.
Gianluigi Buffon: "Głosowałem na Ronaldo, na liście FIFA okazało się, że oddałem głos na Pirlo"
Igor Denisov: Głosowałem na Ibrahimovicia, Ronaldo, a następnie Messiego, ale FIFA ogłosiła, że wybrałem: Messi, Ronaldo i Ibrahimovic. Być może czytają od tyłu...
Swoje zażalenie składa także: Ibrahimović, Dennis Alias, Josó Pekerman".
ja strace resztki szacunku jesli oddadza Franka. jak mozna nie chciec przedluzac kontraktu z legenda klubu?