Piłka nożna

No tak, powinno być 11 zawodników Juve ?

ps. trolluje jak coś :D Też bym zrobił kilka zmian (w obronie przede wszystkim).

Przez chwilę po odpaleniu wydawało mi się, że wybrali najlepszą 11 spośród dwóch składów. Po zobaczeniu Falcao pomyślałem, że to musi być tylko dla ligi hiszpańskiej. A tu nie, po prostu komisja ostro zabalowała przed wyborem :).

ja pierdole, przeciez to jakas paranoja, tego juz kurwa nie da sie nazwac stronniczym, jak mozna byc tak zaslepionym ta slaba liga hiszpanska? rozumiem, dwie druzyny, jedne z najlepszych na swiecie, ale co one zdobyly w tym roku? atletico chociaz LE lyknelo. po prostu zenada.

Moja 11:

C.Ronaldo --- Falcao --- Messi

Iniesta --- Xavi --- Xabi A.

Alba --- Chiellini --- Hummels --- Lahm

--- Buffon ---

Fajnie że brali pod uwagę Euro. Bardziej już Inieście sie należało. Jak widać wielkie gówno. Piłka światowa to tylko Barcelona i Real.

Żyją w czasach Messiego:-)

Jakby Leo, zjadał swoich konkurentów jak Anderson Silva to można by tak powiedzieć.

Według mnie Ronaldo i Iniesta bardziej zalugiwali na pierwsze miejsce, ale co tam Euro. Najważnejsze że rekord goli podity.

Silva nie zdominował UFC na plecach ma GSP czy Jonesa więc sorry :)

btw. Cannavaro się nie popisał.

Czekam kiedy Juventus wygra ligę mistrzów i będzie miał 11 roku.

pilka swiatowa to tylko barcelona i real, kurwa to jest jakis absurd, te cale 'glosowanie' niepotrzebne. po prostu denerwuje juz cos takiego, rozumiem takie cos po hegemonii fcb w sezonie czy tez realu, ale kurwa, badzmy powazni. :)

Yyy,że co ? Pokażcie mi tą "11" bo kurwa nie uwierzę. Jestem za Realem, ale brak miejsca dla Pirlo i Vidala to kpina.

Moja "11":

Hart/Iker- Alves,Ramos,Chiellini,Alba- Vidal,Pirlo,Iniesta-CR7,Falcao,Messi

http://www.sport.pl/pilka/1,65085,13159172,Leo_Messi_wygral_Zlota_Pilke__Del_Bosque_trenerem.html

tutaj masz wszystko, jedenastka jest prawdziwym hitem. :-)

najlepsze jest to, ze wszyscy, ktorzy pisza, ze to nie messi zasluzyl na zlota pilke sa przeciwnikami barcelony, za to kazdy obiektywny fan powie, ze to messi zasluzyl. ale tak to jest, zazdrosc

Dla Was każdy kto nie jest fanem Barcy, jest przeciwko Barcelonie, więc za obiektywnych uznajecie tylko cules.

Jeśli chodzi o Ronaldo to najbardziej zapamiętałem karny na ME :-) , chciał być bohaterem i strzelać na końcu ale nie wyszło...sooo sad :(

Ten rok był tak przjezysty jeśli chodzi o najlepszego piłkarza że na serio dziwie się jak ktoś może sądzić inaczej niż to że rok 2012 to rok Messiego

czemu piszesz "was" do mnie? ja sie nie wypowiadam za wszystkich. pozatym kto tu nie jest przeciwko barcelonie? malina jasno powiedzial, ze bardziej nie lubi barcy niz milanu. duzo osob jest za realem, a ci niektorzy, co tutaj pisali, ze nie sa ani za barcelona ani realem wytypowali messiego do zlotej pilki. nie wyobrazam sobie, ze jak ronaldo strzelil by tyle goli co messi i zaliczyl tyle asyst, to powiedzialbym, ze nie zasluzyl na zlota pilke, bo bylbym jebanym hipokryta

zabawne jest to, ze ronaldo nie strzelil 91 goli i ze nawet o tym nie wspominalem, bo to nagroda indywidualna

Tar, a z nagrodą dla najlepszej zawodniczki się zgadzasz czy sie nie zgadzasz? A z nagroda fair play naprawdę się zgadzasz czy się nie zgadzasz.

:D

Polska zasłużyła bardziej od Uzbekistanu, nasi kibice są wzorem kultury i szacunku dla Piłkarzy. Do nagrody kobiet też się nie zgadzam bo Morgan była ładniejsza, a nie dostała prezentu ;/

4. Xavi 5. Falcao 6. Casillas 7. Pirlo 8. Drogba 9. Van Persie 10. Zlatan. Za nimi między innymi ózil (14.), Ramos (18.), i Benzema (22.).

zrodlo real madryt .pl

Nastepni po finalowej trojce do ZP , zaskakuje mnie cholernie niedocenianie Ibry , dopiero 10 miejsce....:-)

Nie ma się co dziwić, że Ronaldo nie wygrał

Aż 14 dziennikarzy z pierwszej 45tki(nie chciało mi się dalej) nawet go nie wybrało do swojej trójki.

http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/01/98/07/84/fboawardmenplayer2012-bycountry.pdf

Back