Uefo
Maximum FC Bantamweight
Mobius : Kto wychwala Lewandowskiego? Wydaję mi się, że dzieli się to na dwie grupy : 1.ludzi mniej świadomych piłkarsko - a bo Lewy gra w Borussi i tam strzela bramki/asystuje to jest mega dobry 2. Ludzi bardziej świadomych piłkarsko - Robert jest naprawdę inteligentnym piłkarzem, cały czas się rozwija, ma naprawdę bardzo dobrą technikę (patrząc na polskie warunki, m.in. szkolenie młodzieży). Nie chce się wrzucać do tej drugiej grupy, ale wydaje mi się, że gdybyśmy mieli tak zwrotnych pomocników jak w Borussi kiedyś Kagawa, a teraz Gotze, Reus to Lewy byłby bardziej przydatny w reprezentacji. Moje stanowisko jest takie : Ta reprezentacja nie wykorzystuje w 100% potencjału Roberta, przez co wieszane są potem na nim psy.
Edit : I chyba bardzo ważne : Uważam, że w tym momencie Robert nie pzebiłby się w manchesterze, juve czy gdzie tam go wrzucają. Jestem zwolennikiem jego talentu, ale moim zdaniem teraz nie jest jeszcze zawodnikiem na najwyższym światowym poziomie. Jeśli Messi/Ronaldo to 6/6 to Lewy jest takim 4(+)/6
Edit2 : w ogóle to też kurwa nieźle pomylone, że na forum o mma zagłębiamy się w takie tajniki piłki nożnej ;)
Edit : I chyba bardzo ważne : Uważam, że w tym momencie Robert nie pzebiłby się w manchesterze, juve czy gdzie tam go wrzucają. Jestem zwolennikiem jego talentu, ale moim zdaniem teraz nie jest jeszcze zawodnikiem na najwyższym światowym poziomie. Jeśli Messi/Ronaldo to 6/6 to Lewy jest takim 4(+)/6
Edit2 : w ogóle to też kurwa nieźle pomylone, że na forum o mma zagłębiamy się w takie tajniki piłki nożnej ;)