Piłka nożna

Mam nadzieje, ze dostaniemy 5 do jaja, uwielbiam te wszystkie psy które potem sa wieszanie na ta bande niedorajd po kleskach : )

@magik

ahhahahahhahaha :) jestem ciekaw czy np na takiej Litwie , Estonii, Norwegi itp. też tak jadą ich grajków ?

@magik

Za to ty wszystkich przebijasz, bo wieszasz psy już przed meczem... Brawo, możesz się czuć lepszy. Jak ja nie lubię takich osób.

Portugalia < Czechy < Anglia - mecz u siebie 2-1 dziekuje. Lewandowski,Wasilewski - Oxlade-Chamberlai

Suchar: Mnie poprostu za dużo rzeczy boli w polskiej piłce nożnej, poczawszy od jej poziomu, przez kase która w niej siedzi po fejm jak banda niedorajd wygra kilka meczy z średniakami europejskimi i ten nastrój nadzieji, że tym razem na pewno coś osiągną, mimo że jest to totalnie nielogiczne skoro ZAWSZE sprawiaja tylko zawód. Uwazam, ze powinno się ich jebać i suchej nitki nie zostawiać + jak to powiedział Kawul na konferencji - gdyby te pizdeczki trenowały z 1/5 tego poświęcenia co zawodnicy MMA w PL, to bylibyśmy potęga.

Od siebie dodam - pochodze z miejscowości, której klub jest w drugiej lidze i jako, że światowy ze mnie bywalec znam się z wiekszościa tych osobników. I powiem Ci jedno - oni z zawodowym sportem, ktorym już jest druga liga, nie mają nic wspólnego. Napierdoleni, że aż litość bierze co sobota, często nawet dwa razy w tygodniu, mecze na kacu, nałogowi palacze i tym podobne.

bal_zps82340c11.jpg

Jeśli patrzysz na naszą reprezentację pod kątem paru grajków z drugiej ligi (a przecież duża większość pierwszego składu trenuje za granicą), którzy nic w życiu nie osiągną i nie mają żadnych szans do tej reprezentacji się zbliżyć... no to ja nawet nie wiem co ci mam odpowiedzieć. Racja, piłkarze w niższych ligach chleją, palą i mają w dupie swój rozwój. To są proste chłopaki, dostają kasę o jakiej nie marzyli i im odbija. Racja, zawodnicy mma trenują ciężej.

Ale dlaczego uważasz, że tak się dzieje tylko w Polsce? Że niby na całym świecie piłkarze zapieprzają po boisku dostając marne grosze? Nie, wszędzie gdzie jest lepiej, są i lepsze pieniądze.

Polacy są niedojdami, bo prawdopodobnie przegrają z Anglią, która wydaje pewnie 20 razy więcej na ten sport? Rozumiem, że możesz nie lubić piłki nożnej, rozumiem, że może cię denerwować ilość kasy włożonej w futbol, ale jeśli wieszasz psy TYLKO na polskiej piłce to jest to moim zdaniem żałosne.

@Suchar

nie to, żebym im coś zarzucał ale za granicą pić też można ( Peszko aka odbierzcie mnie z niemieckiej wytrzeźwiałki)

Wiadomo, że chłopaki z BVB czy Szczęsny podchodzą profesjonalnie do tematu , zwłaszcza Wojtek ma spore ambicje ale cała reszta to jest jakaś komedia i amatorka (z małymi wyjątkami). Najgorsze jest to, że jak przesrają mecz albo wygrają 1:0 z jakąś afrykańską drużyną trampkarzy to słysze te same teksty " jest nam przykro, trzeba coś zmienic, niestety się nie udało itp" i tak od kilkunastu lat.

Lewandowski to już w ogole ma charakter księżniczki, której menago wmawia coś w stylu "Robert jeszcze sezon i United albo Barcelona ... Juventus olewamy bo za dobry jesteś i ich nie stać". Zwłaszcza po przegranych meczach nie da się go słuchać

Chyba cię nie dziwi, że piłkarze są mniej 'męscy' niż zawodnicy mma? Swego czasu nie było większej księżniczki od Krysi, ale też nie było nikogo, kto by ciężej od niego harował. Jedno i drugie się nie wyklucza.

A Kucharski po prostu odwala kawał dobrej roboty - o Lewym piszą wszędzie, mimo że nikt go nie chce :).

tradycyjnie stawiam na nasza reprezentacje. Liczę na skuteczność lepsza niż w meczu z RPA i po cichu stawiam na historyczne zwyciestwo ( to już by było aż 2 z Anglikami) Może jakiś "lucky kick" Lewego albo Ludo z wolnego.

Z Lewandowskim się zgodzę, strasznie mnie wku..ia, że jak już się znalazł polski piłkarz, który potrafi w dobrej europejskiej lidze coś osiągnąć to akurat taka piz..a się trafiła.

Ale nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że Szczęsny taki ambitny i profesjonalny. Jak na razie to ma większe ego niż ambicje. Ale już się raz przejechał to może zmądrzeje.

@magik pierwszy raz sie z toba musze zgodzic w temacie pilki noznej

@elson, zobacz ile mieszkancow maja kraje ktore wymieniles, no i przy okazji sprawdz pozycje w rankingu norwegow, a nasza

Panowie, ale kolejny raz proszę, nie powołujmy się na ranking FIFA. Wystarczy na niego spojrzeć, aż bije po oczach jego "niedoskonałość".

Stawiam 2-0 dla Polski.Anglicy juz nie sa tak dobrzy, jak kiedys napewno sa faworytem i maja lepszych zawodnikow,ale i tak przegraja :-).POLSKA GORA!!!

będzie 1-1 ... najpierw nasi strzelą jakiegoś bombla i później będą się bronić i stracą w końcówce ...

Japonia jest taka słaba czy Brazylia taka mocna?

Co do meczu Polska -Anglia to na tvp będzie komentował duet Szpakowski + Juskowiak. Zadowoleni?

Nie wróże jakichś fajerwerków w grze dzisiaj. Niestety, ale jedyne na co nas stać to remis.A tym czasem Lewy znowu odchodzi do premier league już po raz 10ty.

I pewnie będzie ''odchodził'' jeszcze z 50 razy. Przestałem przyjmować takie newsy i czekam na oficjalne potwierdzenie, wtedy dopiero uwierzę :-)

Ja bym obejrzał taki mecz jak Anglia - Szwecja na Euro, jeden z lepszych z resztą na tej imprezie. Wynik oczywiście na Naszą korzyść;]

Powiem tak, kilka lat temu nie dawałem żadnych szans Polakom w meczu z Portugalią i tak mile rozczarowany chyba nigdy w życiu nie byłem. Najlepszy mecz jaki widziałem na własne oczy Naszej kadry i od tamtej pory wierzę...

EDIT: Martwią Mnie jedynie nagie fotki @uefo gdy wygramy...

Trzymam go za słowo.:-)

Ja tam wierzę w zwycięstwo. Jeżeli Fornalik dobrze ustawi ich taktycznie i zagramy z kontry czyli to co Polska umie najlepiej to jest szansa na wygraną. Mam nadzieję, że w środku zagrają Krychowiak i Borysiuk, którzy będą szybko rozbijać ataki. Na skrzydłach Wszołek i Grosicki. Oby tylko Obraniak nie wyszedł w pierwszym składzie - już wolę 18 letniego Milika.

0-4 Brazole

Ciekawy jestem gry tak zachwalanego Krychowiaka. Podobno tak zachwalany jest we Francji. Jeśli chodzi o Obraniaka to chyba jednak wyjdzie i zagra przed Lewym. Będzie się odbijał jak piłka od obrońców Anglii.

Wczoraj na konferencji prasowej Fornalik powiedział, że chce wygrać mecz i będziemy grali z kontry. Dziś w wyjściowym składzie zobaczymy Obraniaka, który się nie nadaje do takiej gry. Jest za wolny, a do tego notuje same straty piłki w środku.

Skład: Tytoń, Wawrzyniak, Wasilewski, Glik, Piszczek, Polański, Krychowiak, Grosicki, Wszołek, Obraniak i Lewandowski.

Back