Tar-Ellendil
NoLife FC
Specjalnie gra słabo, żeby przybliżyć transfer do klubu marzeń?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Specjalnie gra słabo, żeby przybliżyć transfer do klubu marzeń?

Jego to pierwszego trzeba wypierdolić.Ważne żeby mapet został i jestem spokojny o kolejne trofea![]()
Żeby mogli krzyknąć 100mln zamiast 30mln przy kończącym się kontrakcie, akurat to zrobił w interesie klubu a nie swoim.To na chuj debil podpisał 5 letni kontrakt w Atletico?
On podpisał 6 letni kontrakt. Z City przedłużył w 2023 by rok później przenieść się za niecałe 100 baniek do Madrytu. Wiadomo, że materace Barce łykają po same kule, ale 4 lata kontraktu plus wyższa wartość piłkarza, bo ceny paliw wyższe, więc jak Barca da 135+15 zmiennych to wezmą bez popity.To na chuj debil podpisał 5 letni kontrakt w Atletico?
Jeszcze skończy się rokiem na ławce w Atletico i taki będzie efekt jego deklaracji
Super logika, ale on nic nie przedłużałŻeby mogli krzyknąć 100mln zamiast 30mln przy kończącym się kontrakcie, akurat to zrobił w interesie klubu a nie swoim.
Znaczy w swoim oczywiście też, bo ma kontrakt, ale więcej na tym przedłużeniu zyskuje atletico.

Nie śledzę tego ale logika taka jest, jak zawodnik przez transferem przedłuża kontrakt to po to żeby jego klub na nim zarobił bo trzeba więcej płacić za zawodnika co ma kontrakt na kilka lat w porównaniu do takiego co ma kontrakt na rok.Super logika, ale on nic nie przedłużał
@JosueEstebanez czy leci z nami pilot?
Ja od początku byłem przeciwny zostawieniu cygana, ale liczę, że następca juz jest dograny i czeka w korytarzu, a także, że obecne ruchy były jakoś konsultowane, bo jak za pół roku się okaże, ze znów budujemy pion sportowy od zera i czekamy na kolejne okienka z budową drużyny, a przy okazji nowy DS wyrzuci Szokę, bo musi upchnąć jakiegoś swojego ziomka trenera to się chyba zapierdolę.
Btw. w U2 ŁKS Store jest wyprzedaż koszulek meczowych 25/26 po 250 ziko, ziomek był wczoraj sprawdzić, nie wiem czy wielkie z Ciebie chłopisko, ale jak wejdziesz w M to zapierdalaj powinąć![]()
i zawija się z klubu w połowie okienka, Dramat jakiś bo nie wiem kogo tam wyczarują w tym momencie na DSa.
JasnowidzCR7 dziś miażdży![]()

Szansa na ten transfer jest bardzo mała, nawet po deklaracjach Alvareza, a jeśli już odejdzie to za chore pieniądze. Z drugiej strony jeśli Barca ma grać z Ferranem przez cały sezon to Boże miej ich w opiece.Klasyczna farselonka.
![]()
Atlético Madryt reaguje na słowa Juliána Alvareza! Ostro | Transfery.info
Stało się. Julián Alvarez po tygodniach milczenia przyznał otwarcie, że chce opuścić Atlético Madryt. W wypowiedzi Argentyńczyka nie padła nazwa klubu, ale jasne jest to, że chodzi o FC Barcelonę. Zarząd „Rojiblancos” w ostrych słowach reaguje na działania „Dumy Katalonii”, przygotowując pozew...transfery.info
Jak oni nie mieli 30 melonów na Rashforda to już widzę jak wykładają +100Szansa na ten transfer jest bardzo mała, nawet po deklaracjach Alvareza, a jeśli już odejdzie to za chore pieniądze. Z drugiej strony jeśli Barca ma grać z Ferranem przez cały sezon to Boże miej ich w opiece.
A przecież już dali 80 milionów na GordonaJak oni nie mieli 30 melonów na Rashforda to już widzę jak wykładają +100
Zjebany klubik niesiacy korupcje i frajerskie zagrywki na sztandarach.
I to cała skarbonka którą mieli, a coś czuję że to będzie niewypał.A przecież już dali 80 milionów na Gordona

Kurwa, i mówi to sympatyk klubu, który najpierw całkowicie zepsuł rynek transferowy przez kacapskie ruble, a potem otworzył agencję imigracyjną dla młodych murzynów, przepierdolił tonę kasy na chujograjców, a na koniec dnia ich najlepszy zawodnik pluje na tą całą hołotę i szuka okazji jak spierdolić z tej przeciekającej łajbyJak oni nie mieli 30 melonów na Rashforda to już widzę jak wykładają +100
Zjebany klubik niesiacy korupcje i frajerskie zagrywki na sztandarach.

Mówisz o Enzo?Kurwa, i mówi to sympatyk klubu, który najpierw całkowicie zepsuł rynek transferowy przez kacapskie ruble, a potem otworzył agencję imigracyjną dla młodych murzynów, przepierdolił tonę kasy na chujograjców, a na koniec dnia ich najlepszy zawodnik pluje na tą całą hołotę i szuka okazji jak spierdolić z tej przeciekającej łajby![]()
A ty myślisz że mnie to nie wkurwia? No ale co poradze? ;)Kurwa, i mówi to sympatyk klubu, który najpierw całkowicie zepsuł rynek transferowy przez kacapskie ruble, a potem otworzył agencję imigracyjną dla młodych murzynów, przepierdolił tonę kasy na chujograjców, a na koniec dnia ich najlepszy zawodnik pluje na tą całą hołotę i szuka okazji jak spierdolić z tej przeciekającej łajby![]()