Piłka nożna

To na chuj debil podpisał 5 letni kontrakt w Atletico?
Żeby mogli krzyknąć 100mln zamiast 30mln przy kończącym się kontrakcie, akurat to zrobił w interesie klubu a nie swoim.

Znaczy w swoim oczywiście też, bo ma kontrakt, ale więcej na tym przedłużeniu zyskuje atletico.

To na chuj debil podpisał 5 letni kontrakt w Atletico? :korwinwhat:
Jeszcze skończy się rokiem na ławce w Atletico i taki będzie efekt jego deklaracji
On podpisał 6 letni kontrakt. Z City przedłużył w 2023 by rok później przenieść się za niecałe 100 baniek do Madrytu. Wiadomo, że materace Barce łykają po same kule, ale 4 lata kontraktu plus wyższa wartość piłkarza, bo ceny paliw wyższe, więc jak Barca da 135+15 zmiennych to wezmą bez popity.

Żeby mogli krzyknąć 100mln zamiast 30mln przy kończącym się kontrakcie, akurat to zrobił w interesie klubu a nie swoim.

Znaczy w swoim oczywiście też, bo ma kontrakt, ale więcej na tym przedłużeniu zyskuje atletico.
Super logika, ale on nic nie przedłużał :beczka:

@JosueEstebanez czy leci z nami pilot?

Ja od początku byłem przeciwny zostawieniu cygana, ale liczę, że następca juz jest dograny i czeka w korytarzu, a także, że obecne ruchy były jakoś konsultowane, bo jak za pół roku się okaże, ze znów budujemy pion sportowy od zera i czekamy na kolejne okienka z budową drużyny, a przy okazji nowy DS wyrzuci Szokę, bo musi upchnąć jakiegoś swojego ziomka trenera to się chyba zapierdolę.

Btw. w U2 ŁKS Store jest wyprzedaż koszulek meczowych 25/26 po 250 ziko, ziomek był wczoraj sprawdzić, nie wiem czy wielkie z Ciebie chłopisko, ale jak wejdziesz w M to zapierdalaj powinąć :beczka:

Super logika, ale on nic nie przedłużał
Nie śledzę tego ale logika taka jest, jak zawodnik przez transferem przedłuża kontrakt to po to żeby jego klub na nim zarobił bo trzeba więcej płacić za zawodnika co ma kontrakt na kilka lat w porównaniu do takiego co ma kontrakt na rok.

@JosueEstebanez czy leci z nami pilot?

Ja od początku byłem przeciwny zostawieniu cygana, ale liczę, że następca juz jest dograny i czeka w korytarzu, a także, że obecne ruchy były jakoś konsultowane, bo jak za pół roku się okaże, ze znów budujemy pion sportowy od zera i czekamy na kolejne okienka z budową drużyny, a przy okazji nowy DS wyrzuci Szokę, bo musi upchnąć jakiegoś swojego ziomka trenera to się chyba zapierdolę.

Btw. w U2 ŁKS Store jest wyprzedaż koszulek meczowych 25/26 po 250 ziko, ziomek był wczoraj sprawdzić, nie wiem czy wielkie z Ciebie chłopisko, ale jak wejdziesz w M to zapierdalaj powinąć :beczka:

Czytam właśnie co tam sie odpierdala i ciężko mi uwierzyć, że Melon na takie coś pozwala bo Mozyrko powinien być wyjebany juz po tym sezonie, a tu pozwolili mu ściągnąć nowych bramkarzy :korwinlaugh: i zawija się z klubu w połowie okienka, Dramat jakiś bo nie wiem kogo tam wyczarują w tym momencie na DSa.
Koszulkę mam już akurat zakup dawno zrobiony i elegancko się prezentuje:conorsalute:

Klasyczna farselonka.

Szansa na ten transfer jest bardzo mała, nawet po deklaracjach Alvareza, a jeśli już odejdzie to za chore pieniądze. Z drugiej strony jeśli Barca ma grać z Ferranem przez cały sezon to Boże miej ich w opiece.

Szansa na ten transfer jest bardzo mała, nawet po deklaracjach Alvareza, a jeśli już odejdzie to za chore pieniądze. Z drugiej strony jeśli Barca ma grać z Ferranem przez cały sezon to Boże miej ich w opiece.
Jak oni nie mieli 30 melonów na Rashforda to już widzę jak wykładają +100

Zjebany klubik niesiacy korupcje i frajerskie zagrywki na sztandarach.

Ja pierdole, ile jeszcze razy trzeba będzie tłumaczyć, ze to nie jest kwestia braku pengi, a przepisów FFP ligi hiszpańskiej? Po rozliczeniu tego sezonu będą podane limity FFP i wtedy się okaże dopiero jak będzie de facto wyglądała dalsza cześć okienka :siara:

Last edited:
Jak oni nie mieli 30 melonów na Rashforda to już widzę jak wykładają +100

Zjebany klubik niesiacy korupcje i frajerskie zagrywki na sztandarach.
Kurwa, i mówi to sympatyk klubu, który najpierw całkowicie zepsuł rynek transferowy przez kacapskie ruble, a potem otworzył agencję imigracyjną dla młodych murzynów, przepierdolił tonę kasy na chujograjców, a na koniec dnia ich najlepszy zawodnik pluje na tą całą hołotę i szuka okazji jak spierdolić z tej przeciekającej łajby :beczka:

Kurwa, i mówi to sympatyk klubu, który najpierw całkowicie zepsuł rynek transferowy przez kacapskie ruble, a potem otworzył agencję imigracyjną dla młodych murzynów, przepierdolił tonę kasy na chujograjców, a na koniec dnia ich najlepszy zawodnik pluje na tą całą hołotę i szuka okazji jak spierdolić z tej przeciekającej łajby :beczka:
Mówisz o Enzo?

A ty myślisz że mnie to nie wkurwia? No ale co poradze? ;)

A przecież już dali 80 milionów na Gordona

Bo Tebas odblokował wewnętrzne regulacje, ale tylko pewnie to zadziała pewnej drużynie póki co. Betis i reszta nadal będą musieli się wyprzedawać :)

Ale dzięki tym przepisom znajdą kasę na Alvareza, tylko pytanie czy będą chcieli wydawać 100mln+. Barcelona nigdy chyba nie zrobiła dobrego drogiego transferu, więc może tym razem się nauczyli. Niby mam nadzieję, że nie, ale z drugiej strony od dawna powtarzam, że obok Di Marii i de Paula to Alvarez jest jednym z cichych autorów MŚ 2022, bardzo żałowałem, że to nie ta lepsza strona Madrytu sięgnęła po niego i boje się że mógłby być brakującym puzzlem w układance Barcelony. Więc licze, że Colchoneros przetrzymają i Barcelone i Alvareza przez pół okienka, a potem sprzedadzą go do Premier League, np. do Chelsea ;)

EDIT: No dobra, przy tych drogich transferach sobie przypomniałem o Neymarze, który nie dość że dał piłkarsko ogrom to jeszcze na nim zarobili. I nawet uniknęli konswekwencji za fikołki prawne.

Bo Tebas odblokował wewnętrzne regulacje, ale tylko pewnie to zadziała pewnej drużynie póki co. Betis i reszta nadal będą musieli się wyprzedawać :)

Ale dzięki tym przepisom znajdą kasę na Alvareza, tylko pytanie czy będą chcieli wydawać 100mln+. Barcelona nigdy chyba nie zrobiła dobrego drogiego transferu, więc może tym razem się nauczyli. Niby mam nadzieję, że nie, ale z drugiej strony od dawna powtarzam, że obok Di Marii i de Paula to Alvarez jest jednym z cichych autorów MŚ 2022, bardzo żałowałem, że to nie ta lepsza strona Madrytu sięgnęła po niego i boje się że mógłby być brakującym puzzlem w układance Barcelony. Więc licze, że Colchoneros przetrzymają i Barcelone i Alvareza przez pół okienka, a potem sprzedadzą go do Premier League, np. do Chelsea ;)

EDIT: No dobra, przy tych drogich transferach sobie przypomniałem o Neymarze, który nie dość że dał piłkarsko ogrom to jeszcze na nim zarobili. I nawet uniknęli konswekwencji za fikołki prawne.
32 miliony magistra spadły z ksiąg, zresztą nie chce mi sie w to znowu zagłębiać, Gajdek kiedyś to rozkładał na cześci pierwsze. Na razie to się kurwa martwię, że zapłacą za Juleczka te 130+, a w obronie zostaniemy z Maldinim i grającym od czasów 1 liceum dosłownie wszystko Cubarsim.

Jebać już tego Alvareza w tym okienku za te 150 baniek (i tak go zjebane szwagry wezmą w sierpniu), jak za tą kasę jest Grimaldo, top ŚO, Kroupi i Cancelo. Oczywiście to się nie wydarzy, bo trzeba bedzie wtedy rzeźbić z kontaktami, a Laporta i tak musi mieć swojego Argentyńczyka

Manchester City osiągnął porozumienie z Nottingham Forest w sprawie transferu Elliota Andersona (23 lata), pomocnika przebywającego z reprezentacją Anglii na Mistrzostwach Świata. Kwota transferu wynosi 130 milionów funtów, czyli około 151 milionów euro – to prawdziwy rekord Premier League.

Ja pierdole, co to za upośledzenie umysłowe, za takiego średniaka (już niezbyt młodego!) takie chore pieniądze. Przecież on 40 baniek nie jest warty, nawet na warunki Premier League i ich popierdolenia w kwestii kwot transferów. Tam chyba Tuchel dostał pod stołem żeby go wystawiać na mundialu żeby cenę wywindować.

Ja pierdole, co to za upośledzenie umysłowe, za takiego średniaka (już niezbyt młodego!) takie chore pieniądze. Przecież on 40 baniek nie jest warty, nawet na warunki Premier League i ich popierdolenia w kwestii kwot transferów. Tam chyba Tuchel dostał pod stołem żeby go wystawiać na mundialu żeby cenę wywindować.
Nie no on dobry jest, ale cena odklejona to prawda tylko, że takie transfery za 40mln to się robiło 10 lat temu i przez ten czas pieniądz stracił mocno na wartości i ceny piłkarzy też urosły. Arsenal dał za Rice'a też coś ponad 100 mln i pewnie nie żałują.
West Ham spadł i za Fernandesa wołają 80, dzisiaj czytałem że Borussia za Nmeche też kolo 100 chce, Tonali też na około 90 wyceniony. Może United spróbuje Tchoumeniego wyciągnąć jeśli mają 80 za kogoś zapłacić to już chyba na Francuza bym wolał, żeby tyle wydali

Nie no on dobry jest, ale cena odklejona to prawda tylko, że takie transfery za 40mln to się robiło 10 lat temu i przez ten czas pieniądz stracił mocno na wartości i ceny piłkarzy też urosły. Arsenal dał za Rice'a też coś ponad 100 mln i pewnie nie żałują.
West Ham spadł i za Fernandesa wołają 80, dzisiaj czytałem że Borussia za Nmeche też kolo 100 chce, Tonali też na około 90 wyceniony. Może United spróbuje Tchoumeniego wyciągnąć jeśli mają 80 za kogoś zapłacić to już chyba na Francuza bym wolał, żeby tyle wydali

Przy tych cenach to Real musiałby być popierdolony żeby oddać Tchouameniego za 80mln. Jak za niesprawdzone ogórki po tyle płacą co napisałeś, to nie ma opcji aby go oddawać poniżej 120mln euro.

Dlaczego te Como zgadza się na tak chujowe warunki jak w zasadzie mają wszystkie karty w swoich rękach? Wyjaśni mi ktoś czemu oni dają się tak dymać, że wykupią chłopa i znów wpiszą jakąś śmieszną klauzule odkupu? Skoro go wykupują to niech sobie wpiszą klauzulę 160m i tyle, a nie robią jakieś kurwa promocje dla realu.

Back