Piłka nożna

To na chuj debil podpisał 5 letni kontrakt w Atletico?
Żeby mogli krzyknąć 100mln zamiast 30mln przy kończącym się kontrakcie, akurat to zrobił w interesie klubu a nie swoim.

Znaczy w swoim oczywiście też, bo ma kontrakt, ale więcej na tym przedłużeniu zyskuje atletico.

To na chuj debil podpisał 5 letni kontrakt w Atletico? :korwinwhat:
Jeszcze skończy się rokiem na ławce w Atletico i taki będzie efekt jego deklaracji
On podpisał 6 letni kontrakt. Z City przedłużył w 2023 by rok później przenieść się za niecałe 100 baniek do Madrytu. Wiadomo, że materace Barce łykają po same kule, ale 4 lata kontraktu plus wyższa wartość piłkarza, bo ceny paliw wyższe, więc jak Barca da 135+15 zmiennych to wezmą bez popity.

Żeby mogli krzyknąć 100mln zamiast 30mln przy kończącym się kontrakcie, akurat to zrobił w interesie klubu a nie swoim.

Znaczy w swoim oczywiście też, bo ma kontrakt, ale więcej na tym przedłużeniu zyskuje atletico.
Super logika, ale on nic nie przedłużał :beczka:

@JosueEstebanez czy leci z nami pilot?

Ja od początku byłem przeciwny zostawieniu cygana, ale liczę, że następca juz jest dograny i czeka w korytarzu, a także, że obecne ruchy były jakoś konsultowane, bo jak za pół roku się okaże, ze znów budujemy pion sportowy od zera i czekamy na kolejne okienka z budową drużyny, a przy okazji nowy DS wyrzuci Szokę, bo musi upchnąć jakiegoś swojego ziomka trenera to się chyba zapierdolę.

Btw. w U2 ŁKS Store jest wyprzedaż koszulek meczowych 25/26 po 250 ziko, ziomek był wczoraj sprawdzić, nie wiem czy wielkie z Ciebie chłopisko, ale jak wejdziesz w M to zapierdalaj powinąć :beczka:

Super logika, ale on nic nie przedłużał
Nie śledzę tego ale logika taka jest, jak zawodnik przez transferem przedłuża kontrakt to po to żeby jego klub na nim zarobił bo trzeba więcej płacić za zawodnika co ma kontrakt na kilka lat w porównaniu do takiego co ma kontrakt na rok.

@JosueEstebanez czy leci z nami pilot?

Ja od początku byłem przeciwny zostawieniu cygana, ale liczę, że następca juz jest dograny i czeka w korytarzu, a także, że obecne ruchy były jakoś konsultowane, bo jak za pół roku się okaże, ze znów budujemy pion sportowy od zera i czekamy na kolejne okienka z budową drużyny, a przy okazji nowy DS wyrzuci Szokę, bo musi upchnąć jakiegoś swojego ziomka trenera to się chyba zapierdolę.

Btw. w U2 ŁKS Store jest wyprzedaż koszulek meczowych 25/26 po 250 ziko, ziomek był wczoraj sprawdzić, nie wiem czy wielkie z Ciebie chłopisko, ale jak wejdziesz w M to zapierdalaj powinąć :beczka:

Czytam właśnie co tam sie odpierdala i ciężko mi uwierzyć, że Melon na takie coś pozwala bo Mozyrko powinien być wyjebany juz po tym sezonie, a tu pozwolili mu ściągnąć nowych bramkarzy :korwinlaugh: i zawija się z klubu w połowie okienka, Dramat jakiś bo nie wiem kogo tam wyczarują w tym momencie na DSa.
Koszulkę mam już akurat zakup dawno zrobiony i elegancko się prezentuje:conorsalute:

Back