Francis Mumbutu
Legacy FC Featherweight
A moim zdaniem nie upadła z tego powodu, że nigdy w sumie nie był wysoko...78 kolejna gwiazda pokolenia Z, która upadła.
Stare znałem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A moim zdaniem nie upadła z tego powodu, że nigdy w sumie nie był wysoko...78 kolejna gwiazda pokolenia Z, która upadła.
Stare znałem.
Był materiał na powiedzmy na niezłego grajka. Ale jak to mówią w Bilbao ( a tam sie nie pierdolą się z swoimi gwiazdami ), Don't fuck whit me "podaj nazwisko jakiegoś piłkarza z Atleticu" który podskakuje i wymusza transfer do innego klubu. Robisz koło dupy romansujac z Barcą za plecami, a potem się nie ma co dziwić że czy to koledzy, czy sztab a przede wszystkim kibice trochę negatywnie mogą do ciebie podchodzą, a to jednak mocno wpływa na formę w danym sezonieA moim zdaniem nie upadła z tego powodu, że nigdy w sumie nie był wysoko...

A moim zdaniem nie upadła z tego powodu, że nigdy w sumie nie był wysoko...

Przez wielu uważany nawet dziś za 3-4 skrzydłowego świata. Whatever i tak w dzisiejszej miernej piłce wystarczy aby być liderem tabeli PL i LM
Weź dziadek bo nudny jesteś zaraz polecisz do wora
I po wielkiej karierze...
Racja, ale jebany umie w tą piłkęAle ten vinicius ma ryj, jakby dopiero z drzewa zszedł orangutan.

Prawdę mówiąc, to arbiter mógłby równie dobrze skończyć pierwszą połowę zanim te dwa gole padłyPojebana końcówka
Od 45 minutydobre meczycho

Co za debilne wejście...Ale ten vinicius ma ryj, jakby dopiero z drzewa zszedł orangutan.
Razem jeździcie autobusem do szkoły?Kumpel (też kibic Realu) nadał mu ksywę Małpicius XD
Zwłaszcza, że dzisiaj wszystkie strzały prosto w niegoZ Garcią w bramce jestem spokojny.