Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W mojej hierarchii jednak Guus stoi wyżej. Rehhagel oczywiście dokonał niesamowitej sprawy wygrywając Euro z Grecją, ale Hiddink pracował w kilku klubach i reprezentacjach, które za jego kadencji grały efektownie i efektywnie osiągając przy tym naprawdę dobre wyniki. Otto po sukcesie z Grecją zdaje się, że nie dokonał już niczego spektakularnego.No i mamy Guss Hiddink ruską onuca. Chociaż nie przebije Rehhagela i jego Grecjii. Piękno piłki . Chyba jedna z najsłabszych ekip na Euro a i tak potrafiła opierdolić(duże słowo) dwa razy gospodarza, i to otwarciu mistrzost jak i na zamknieciu.
Prorok czy co ?zaraz wolves grają z west ham, to liczba punktów się zwiększy.
kiedy mają się odbić, jak nie z west ham!

nie, raczej dobry obserwator.Prorok czy co ?![]()

Nie. Tylko IzolatorTylko Wisłoka

Foden kozakGrafika roczników 2000 plus sprzed roku. Nic dziwnego, że Barca idzie po Vlahovica lub Alvareza.
View attachment 137060
Foden kozak
3 tygodnie temu pisałeś, że na bank będą mistrzem.City coś cienko czyżby to wreszcie był TEN sezon?
3 tygodnie temu pisałeś, że na bank będą mistrzem.
Jeśli chodzi o "Piątkę Sępa", to warto wspomnieć o jedynym sezonie, w którym w finale Pucharu Króla Real Madryd mierzył się z Castillą. Butragueño i spółka tam zagrali, po czym awansowali do pierwszej drużynyReal strzelił więcej niż trzy bramki i wszystkie bramki były udziałem Hiszpanów, dodatkowo wychowanków. To chyba taki pierwszy mecz od czasów "piątki Sępa"
Butragueno na Fifie wymiatał parę lat temu, chyba jedna z ostatnich grywalnych fifJeśli chodzi o "Piątkę Sępa", to warto wspomnieć o jedynym sezonie, w którym w finale Pucharu Króla Real Madryd mierzył się z Castillą. Butragueño i spółka tam zagrali, po czym awansowali do pierwszej drużyny

Ja już od dawna nie miałem okazji, by w FIFĘ zagrać, także na temat grywalności El Buitre się nie wypowiem :-(Butragueno na Fifie wymiatał parę lat temu, chyba jedna z ostatnich grywalnych fif![]()
Jak dla mnie po tych słowach Amorim będzie zjedzony i nie nadaje się na to miejsce w którym się znajduje
Niech się Jose nad nim zlituje i nie odpowiada na to

W Belga jeszcze wierze że coś z niego bedzie, a na Kanadyjczyka już chyba wiekszość kibiców Juve postawiła krzyrzyk. Wogóle jak by zobacyć na atak Juve to mega to wyglada Vlahović, Openda, David a i tak całą gre ciagnie młody Turek z szklanym ConceiçãoJest tu jakiś fan Juve? Jak spisuję się Openda i David to będą kozaki czy grozi im los jak to często w obecnych czasach bywa szybka ,,śmierć" na poziomie topowym?