Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O takie komentarze nic nie robiłemFerguson nie takie numery odstawiał, na MŚ 1986 nie powołał Alana Hansena, podstawowego obrońcę najsilniejszego wtedy w Anglii Liverpoolu bo w kadrze chciał stawiać na zgranie klubowe i obok Willie Millera grał drugi stoper Aberdeen Alex McLeish (ofc Ferguson był wcześniej managerem Aberdeen więc znał ten duet na wylot).

O takie komentarze nic nie robiłem
Z Aberdeen wygrał puchar pokonując w finale Real i po drodze eliminując Bayern, to tylko pokazuje jak potrafił z przeciętnych zawodników zbudować mocną ekipę. Z Arsenalem kiedyś wygrali chyba z 8 obrońcami w pierwszej 11
No z 7 obrońcami bo Gibson to pomocnik był
Pep też jest jednym z goatów, ale właśnie nigdy nie doprowadził jakiejś średniej drużyny do sukcesów bo trenował Barce z Messim i City gdzie dostawał każdego piłkarza, którego chciał, a już z Bayernem nie udało mu się wygrać Ligi Mistrzów.A mi bedą tu będą pierdolić że Pep najlepszy bo odkrył na nowo piłkę. Bo wiadomo że łatwiej jest wygrać Coś z takim Aberdeen niż z jakąś Barcelona, Bayerem czy nawet z $ity. Ale jednak trzeba oddać mu że z Barcy to jednak zrobił potwora bez jakiegoś wkładu finansowego

Finał Porto - Monaco
To se nie vrati
I ta bramka zębatego brazyliczykaJeśli chodzi o finał to kozak, ale dla mnie najlepsze mecze jeśli chodzi o emocje w LM to chyba były dwumecze Chelsea z Barca z bramkami Ronaldinho i później Iniesty. Pomijając już ten przekręt sędziowski w jednym z tych dwumeczów
I ta bramka zębatego brazyliczyka
A co tam powiem. Jeżeli chodzi o skill radość z gry to jednak Ronaldinho zjadał Messiego i Ronaldo. Tylko czemu tylko ze 3 sezony zagrał na najwyszym poziomie ?

Wybieram BeckhamaI jak tu być bramkarzem
View attachment 136847

Wybieram Beckhama
Ani Juningho ani Messi nie strzelili tyle ważącej bramki z wolnego jak wtedy David.
I ta bramka zębatego brazyliczyka
A co tam powiem. Jeżeli chodzi o skill radość z gry to jednak Ronaldinho zjadał Messiego i Ronaldo. Tylko czemu tylko ze 3 sezony zagrał na najwyszym poziomie ?
Widać po 40 bramkach mniej. Technicznie był magikiem ale nie był tak dobry jak messi czy ronaldo. Długo nikt się nie zbliży do tej dwójki.Właśnie, że nie odstawał od Messiego, kwestia reżimu i prowadzenia się. Weź najlepszy sezon Ronaldinho porownaj z najlepszym rokiem Leo to tam różnicy nie widać
@HubiSSJ3
To była ta liga, a nawet wiecej, mym zdaniem dziś nie było by tej Barcy bez niego przynajmiej w takiej formuleNie był tak dobrym piłkarzem jak CR7 czy Messi, nawet nie powinien być rozważany w tej lidze, ale przyjemność z patrzenia na jego grę była ogromna, kiedyś na yt był świetny HL z tytułem który to podkreślał, ale oczywiście chuje usunęli.
Widać po 40 bramkach mniej. Technicznie był magikiem ale nie był tak dobry jak messi czy ronaldo. Długo nikt się nie zbliży do tej dwójki.
Widać po 40 bramkach mniej. Technicznie był magikiem ale nie był tak dobry jak messi czy ronaldo. Długo nikt się nie zbliży do tej dwójki.
No i mamy Guss Hiddink ruską onuca. Chociaż nie przebije Rehhagela i jego Grecjii. Piękno piłki . Chyba jedna z najsłabszych ekip na Euro a i tak potrafiła opierdolić(duże słowo) dwa razy gospodarza, i to otwarciu mistrzost jak i na zamknieciu.Co do najlepszych trenerów, to ja zawsze ceniłem tych, którzy potrafili z teoretycznie słabszego zespołu zrobić taki, który potrafił walczyć z najlepszymi oraz pomóc tym większym w kryzysie. Dla mnie kimś takim był Guus Hiddink. Korea 2002 to była jego drużyna, tak wiem, że tam sędziowie też zrobili swoje, ale mimo wszystko ta drużyna grała jak nigdy wcześniej. 2006 i jego Australia, która przegrała przez karny z dupy z późniejszymi mistrzami świata Włochami. Jego Rosja też grała fajną piłkę, a 2009 to jego Chelsea w zasadzie jako jedyna postawiła się Barcelonie, która wtedy wygrywała wszystko, a wszyscy znają okoliczności tego rewanżu na Stamford Bridge.

Właśnie, że nie odstawał od Messiego, kwestia reżimu i prowadzenia się. Weź najlepszy sezon Ronaldinho porownaj z najlepszym rokiem Leo to tam różnicy nie widać
@HubiSSJ3