Piłka nożna

No i mamy Guss Hiddink ruską onuca. Chociaż nie przebije Rehhagela i jego Grecjii. Piękno piłki . Chyba jedna z najsłabszych ekip na Euro a i tak potrafiła opierdolić(duże słowo) dwa razy gospodarza, i to otwarciu mistrzost jak i na zamknieciu.
W mojej hierarchii jednak Guus stoi wyżej. Rehhagel oczywiście dokonał niesamowitej sprawy wygrywając Euro z Grecją, ale Hiddink pracował w kilku klubach i reprezentacjach, które za jego kadencji grały efektownie i efektywnie osiągając przy tym naprawdę dobre wyniki. Otto po sukcesie z Grecją zdaje się, że nie dokonał już niczego spektakularnego.

Prorok czy co ? :frankapprove:
nie, raczej dobry obserwator.

nie ma drużyny, morale zerowe, a pomysły nowego trenera prochu nie wymyśliły.

wolves wygrali pierwszy raz w tym sezonie, pierwsze czyste konto.
west ham- zero celnego strzału w tym meczu.
tak to się nie da.

Dawno nie pamiętam w futbolu aby taki wpływ miał obrońca i jego bramki po stałych fragmentach gry jak Gabriel w AFC.

Bez niego nie wiem czy Afc byłby dziś w top 3 ligi.

obawiam się, że trener nuno idzie na historyczny wyczyn.
ma duże szanse być pierwszym trenerem w premier, którego wyrzucą z pracy z dwóch różnych klubów w jednym sezonie.

Lewandowskiemu brakuje 20 goli by zostać piątym najlepszym strzelcem w historii Barcelony.

Trochę chore, mam wrażenie, że on dopiero co tam przybył.

Szczerze nigdy nie byłem jego fanem stylu gry, zawsze 100 razy wołałem Suareza,Benzeme i Ibre z jego lat, ale trzeba mu oddać, że może nie jest zbyt efektowny, ale na maksa efektywny.

W jego czasach można dorzucić jeszcze Kane i paru innych jak Lukaku, a teraz spójrzcie na obecne jakby chciało na przykład pogadać o nowym pokoleniu to oprócz Haalanda nawet nie ma kogo wpisywać, co będziemy wymieniać Nicolasa Jacksona, Tammy Abrahama?

To jest przepaść :beczka:

Last edited:
Gościu chyba za bardzo wziął sobie do serca opinie internetowych teoretyków co to twierdzą, że na zachodzie można sobie spokojnie stać wśród wrogich kibiców i nikt z tym nie ma problemu :DC:

Grafika roczników 2000 plus sprzed roku. Nic dziwnego, że Barca idzie po Vlahovica lub Alvareza.

1767535368656.jpeg

No i pięknie! Real Madryt wygrał 5:1 z Betisem, Gonzalo Garcia z hat-trikiem, jeszcze po bramce dorzucili Raul Asencio i Fran Garcia, także dzień wychowanków

Real strzelił więcej niż trzy bramki i wszystkie bramki były udziałem Hiszpanów, dodatkowo wychowanków. To chyba taki pierwszy mecz od czasów "piątki Sępa"

Jak dla mnie po tych słowach Amorim będzie zjedzony i nie nadaje się na to miejsce w którym się znajduje
Niech się Jose nad nim zlituje i nie odpowiada na to

Real strzelił więcej niż trzy bramki i wszystkie bramki były udziałem Hiszpanów, dodatkowo wychowanków. To chyba taki pierwszy mecz od czasów "piątki Sępa"
Jeśli chodzi o "Piątkę Sępa", to warto wspomnieć o jedynym sezonie, w którym w finale Pucharu Króla Real Madryd mierzył się z Castillą. Butragueño i spółka tam zagrali, po czym awansowali do pierwszej drużyny

Jest tu jakiś fan Juve? Jak spisuję się Openda i David to będą kozaki czy grozi im los jak to często w obecnych czasach bywa szybka ,,śmierć" na poziomie topowym?

Jeśli chodzi o "Piątkę Sępa", to warto wspomnieć o jedynym sezonie, w którym w finale Pucharu Króla Real Madryd mierzył się z Castillą. Butragueño i spółka tam zagrali, po czym awansowali do pierwszej drużyny
Butragueno na Fifie wymiatał parę lat temu, chyba jedna z ostatnich grywalnych fif :redford:

Jest tu jakiś fan Juve? Jak spisuję się Openda i David to będą kozaki czy grozi im los jak to często w obecnych czasach bywa szybka ,,śmierć" na poziomie topowym?
W Belga jeszcze wierze że coś z niego bedzie, a na Kanadyjczyka już chyba wiekszość kibiców Juve postawiła krzyrzyk. Wogóle jak by zobacyć na atak Juve to mega to wyglada Vlahović, Openda, David a i tak całą gre ciagnie młody Turek z szklanym Conceição

Last edited:
Back