Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Razem jeździcie autobusem do szkoły?

Jeden komentator TNT przez połowę meczu nawijał, że jak Barcelona trafi na porządny klub to high line zostanie wyjaśniony, zero szacunku dla Realu.
![]()

Chodzi o wielki Arsenal, który prowadzi w LM i PL , a z dekadę temu byłby maks 7-10 zespołem Europy![]()
Dobra, wiemy, kiedyś to było.
Możesz już sobie pójść?
Mordzia Wy macie ołtarzyki w domach wszelakich sportowców, że jak ktoś pisze, że dziś Sport strasznie zmarniał to płaczecie jak małe dzieci? Fan Realu? Twój zespół dziś ratował koleś który niedawno miał passę 20 meczów bez gola. Co wy się tak boicie krytyki miernych multimilionerów?
Nie, po prostu wszędzie kurwa smęcisz tym, że kiedyś było inaczej. Tak, futbol teraz jest dużo mniej interesujący niż kiedyś. Ale czy w każdym poście musisz pisać "kurła kiedyś to by to obronili" "kurła kiedyś to on by nawet piłki nie wąchał" "kurła to już nie ta drużyna co kiedyś".
Nie chce się tego czytać, skończ.

To było najmniej ważne trofeum do zdobycia, ale najbardziej realne.
![]()
/, że dosłownie każdy może wygrać LM, więc ja bym nie skreślał Realu.

Równie dobrze można zrobić takie zdjecie z Cr7 Messim Neymaren Suarezem i jako piątego dać nawet tego Lewandowskiego i skillowo wyjdzie piątka na podobnym poziomie, a to pierdolenie o słabym poziomie piłki też trochę z dupy bo teraz mecze są z reguły na wyższej intensywności niż jeszcze 10 lat temu, piłkarze więcej biegają i poziom się bardzo wyrównał.Kiedyś to było![]()

Gyokeresa którego największym sukcesem było strzelać bramki w Portugalii to trzeba być mocno odklejonym![]()

Chyba nikt. Jakie odczucia, co do tej decyzji ?No tego to się nie spodziewałem.
xabiout
Oczywiście, że nie będzie. Dla mnie kompromitacja Zarządu. Bierzesz, najlepszego trenera młodego pokolenia na długofalowy projekt i wywalasz go po pół roku? Ja wiem, że niby Xabi sam chciał odejść. Od jakiegoś czasu całkowicie zatracił pomysł na grę i wycofywał się z tego co chciał grać. Stracił szatnie i niby nie miał piłkarzy do swojej gry. Wkurwia mocno, bo początek sezonu Reale gral naprawdę fajna piłkę, ale w po materacach coś jeblo. Później jeszcze te gówniane akcje Viniciusa, narzekania Fede i jeb.Chyba nikt. Jakie odczucia, co do tej decyzji ?
Moim zdaniem, to nic nie zmieni. Arbeloa nie będzie lekarstwem na obecny skład.
Man UnitedChyba nikt. Jakie odczucia, co do tej decyzji ?
Moim zdaniem, to nic nie zmieni. Arbeloa nie będzie lekarstwem na obecny skład.
To teraz Xabi gdzie pójdzie ? Liverpool ? United ? Chelsea ?

Może i był gotowy, ale czy obecny skład był gotowy na jakieś zmiany ?Spektakularna klapa Xabi Alonso. A taki miał być gotowy na to wyzwanie![]()
Oczywiście, że nie będzie. Dla mnie kompromitacja Zarządu.
To mógł być jeden z powodów. W Realu grają nazwiska i nawet jak xabi chciał pokazać jaja odstawiając fawelarza to później zjadła go prasa i był podkopywany w zarządzie.Z tym trzeba się zgodzić. Nie było też przypadkiem tak, że po powrocie Bellinghama posypała gra, bo Xabi nie miał na niego pomysłu ?
Hubi, oni chyba po Barcy mieli 13 zwycięstw w 14 meczach. Nie wiem kurwa co tam jeblo, ale jeblo w momencie ściągnięcia fawelarza.Ja pierdole. Trener chce kreatywnego pomocnika bo widzi, że takiego zdecydowanie brakuje po odejściu Kroosa i Modricia to chce chociaż jednego, zarząd mówi mu: mamy wybieganych murzynów, oni mają grać. Dochodzi milion kontuzji obrońców, ale drużyna poza porażką z Atletico gra dobrze. Xabi ściąga makaka w Klasyku, ten macha łapami i zarząd mówi uga buga, nie wolno tykać naszego mokebe w efekcie czego Xabi traci szacunek wśród zawodników, a Ci zaczynają robić co chcą, w efekcie zaczynają gówno grać. I za to obrywa trener...
Na ten moment już kompletnie odechciewa mi się oglądać futbolu, jebać.
To mógł być jeden z powodów. W Realu grają nazwiska i nawet jak xabi chciał pokazać jaja odstawiając fawelarza to później zjadła go prasa i był podkopywany w zarządzie.
Niestety szatni go przerosła, a to były jego największą obawa przed podpisaniem kontraktu z Realem w zeszłym roku.
Widzisz wczoraj zachowanie takiego Mbappe i wiesz, że trenera już nie ma.
Kutas dla Zarządu i piłkarzy, zwłaszcza, że w zeszłym sezonie z Carlo pokazali na co ich stać.
A Xabiemu życzę jak najlepiej w następnym klubie i najlepiej niech trafi na Real w hakims pucharze i wyrucha ich jak Flick.
Może i był gotowy, ale czy obecny skład był gotowy na jakieś zmiany ?
Z tym trzeba się zgodzić. Nie było też przypadkiem tak, że po powrocie Bellinghama posypała gra, bo Xabi nie miał na niego pomysłu ?
C
Co ten murzyn żółw odjebal wczoraj bo nie zauważyłem