Piłka nożna

Mi by się marzył Drogba, Kun Aguero albo Tevez a już najlepiej by było gdyby to był Eto'o.
Też chciałem Neymara ale zmieniłem zdanie po olimpiadzie ;)

Albo niech Raul wróci :-)

Nie wiem co się stało z Alvesem, ale Adriano grał taki piach, że teraz sobie posiedzi dłużej na ławie.

Alba, Song grali dobrze i wolny Messiego świetny.

Tak dziurawej obrony Barca jeszcze nigdy nie miała, ale jedena jaskółka wiosny nie czyni. W zeszłym sezonie barca wygrała i nikt o tym nie pamiętał bo to Real wygrał ligę.

Co do Alby to trzeba chłopakowi oddać, że popisał się w szczególności w ofensywie, zresztą miał nawet okazję bramkową jak wyszedł sam na sam.

Alex popełnił najwiekszy błąd w swojej karierze decydując się na podpisanie kontraktu z Barceloną, oni i ttak będą woleli postawić na Busquetsa jako ze jest wychowankiem i w rezultacie będzie siedział na ławie, moze czasem wejdzie jak Seydou Keita

Messi tez miał okazje w 90 min i jakby to strzelił to może w końcu Juskowiak by sie ożywił, bo caly mecz zero emocji. A co do realu to chętnie zobacze tam Aguero.

<h6 class="uiStreamMessage userContentWrapper" data-ft="{"type":1,"tn":"K"}">
564525_392466234140163_1218535314_n.jpg

Już czterdzieści lat minęło od narodzin Pavla Nedveda, zawodnika, który podbił serca kibiców Juventusu, a zarazem stał się legendą tego klubu. Najserdeczniejsze życzenia Pavel!

Alex popełnił najwiekszy błąd w swojej karierze decydując się na podpisanie kontraktu z Barceloną, oni i ttak będą woleli postawić na Busquetsa jako ze jest wychowankiem i w rezultacie będzie siedział na ławie, moze czasem wejdzie jak Seydou Keita

Tylko co w takim razie ma teraz powiedzieć Fabregas? Pedro w gazie, a Villa wraca do formy, no i jeszcze jest Sanchez. Coś czuje w tym sezonie, że ławka jest dla niego zarezerwowana.

To dopiero początek i jeszcze nie jedna kontuzja przyjdzie, xavi wiecznie grać nie będzie.

Dzisiaj losowanie ligi mistrzów o 18 !

No własnie, czas na wytypowanie grupy śmierci i grup marzeń. :-)

KOSZYKI:

Seeding pot 1

England Chelsea
Spain Barcelona
England Manchester United
Germany Bayern Munich
Spain Real Madrid
England Arsenal
Portugal Porto
Italy Milan

Seeding pot 2

Spain Valencia
Portugal Benfica
Ukraine Shakhtar Donetsk
Russia Zenit St. Petersburg
Germany Schalke 04
England Manchester City
Portugal Braga
Ukraine Dynamo Kyiv

Seeding pot 3

Greece
Olympiacos
Netherlands
Ajax
Belgium
Anderlecht
Italy
Juventus
Russia
Spartak Moscow
France
Paris Saint-Germain
France
Lille
Turkey
Galatasaray

Seeding pot 4

Scotland
Celtic
Germany
Borussia Dortmund
Belarus
BATE Borisov
Croatia
Dinamo Zagreb
Romania
CFR Cluj
Spain
Mólaga
France
Montpellier
Denmark
Nordsjólland

Marzeń: Real, Schalke, PSG, Celtic
Marzeń2: ManU, Zenit, Anderlecht, Malaga
Śmierci: Barca, M. City, Juventus, BVB

Ja marzę o grupie Real, City,Juventus, BVB- to by była masakra, no ale w sumie zamiast Realu prawie każdy może się tam znaleźć.

Śmierci: Real,City,Juve,BvB

Taka którą chciałbym obejrzeć,żeby Real się nie męczył za duzo,ale żeby tez były ciekawe mecze: Real,Schalke,PSG,Celtic.

Dzisiaj przy okazji bedzie wybrany najlepszy gracz grający w Europie. Jezeli nie zostanie nim CR, będę uważał to za skandal i będę wiedział iż sprawiedliwości w piłce nie ma już :)

a dlaczego nie moze byc messi? albo iniesta? nie robcie z tego forum onetu albo forum fanow realu bo nie po to wchodze na cohones zeby dalej czytac ten sam syf

bo byli, sa gorsi od Cristiano ? może dlatego nie moga być wg Hubiego czy wg mnie ? sam śmiecisz onetowo, bo messi i iniesta.

Iniesta miał Euro bardzo udane, no ale w całym sezonie statystyki gorsze miał od Kaki,a Messi to Messi on zawsze może wygrać.

Dla mnie to szczegół kto zostanie najlepszym piłkarzem. Ważne, żeby grali tak jak dotychczas. A co do dnia dzisiejszego to dla mnie ważniejszy będzie mecz Legionistów w LE, bo jak nie oni to kto? Nie ma co liczyć na Śląsk, bo oni grają piach.

Ronaldo też zagrał genialne Euro, zawalił mecz z Danią,ale potem nadrobił, wygrał ligę Realowi i był po prostu najlepszy w tym roku. Tyle.

Nie zgodzę się, Messi zagrał fenomenalny sezon, nawet zdobył więcej bramek niż Ronaldo, nie wiem co przemawia na stronę Portugalczyka. A czy miał wspaniałe Euro, to bym się kłócił...

lige wygral ronaldo czy real? to jest nagroda indywidualna czy zespolowa? ja tam mam wyjebane na ta nagrode, teraz liczy sie liga i lm

jak messi kosił nagrody to byl argument bo wygrali la liga i tak dalej. jak Cristiano w niespełna 2 lata walnął ponad 100 bramek dla Realu, gra tak, że ręce się same składają do oklasków i bardzo przyczynił się do wygrania ligi przez Królewskich to nagle wyniki klubu nie mają znaczenia bo to nagroda indywidualna... co za hipokryzja

większosc stron pilkarskich ktore odwiedzam zawieraly takie komentarze a teraz, ze nagle nie ma znaczenia liga. Nie mówię o konkretach tylko uogólniam to. mnie tego typu nagrody jak i w ogole liga hipszańska nie interesują, dlatego jest mi to totalnie obojętne ale cholera nienawidze tej mody na barcelone, ktora przyszla wraz z sukcesami. era galacticos i pamietam podworka gdzie wiekszosc w koszulkach Realu pozniej cos tam w kataloni wygrwac zaczeli i nagle sami fani barcelony.

moda na kluby tez mnie denerwuje, ale tak jest z kazdym klubem, ktory zaczyna wygrywac. uwierz mi, ze nie jestem dumny z tego iz barcelonie kibicuje teraz tylu sezonowcow, ktorzy jak tylko np real, manu czy ktos inny zaczna wszystko wygrywac, przejda na druga strone. chuj w dupe takim

Punk widzenia zależy od punktu siedzenia. Messi wygrywał nagrody bo były trofea. Teraz Real ma trofea dzieki Ronaldo to już inna argumentacja. Barcelona i Messi już tak nie dominują, posypcie głowę popiołem i przyznajcie że w tym roku to Ronaldo był lepszy. Tyle z mojej strony.

Na szczęście mamy grono ekspertów, którzy wybiorą za nas :D

jeden gol w jednym meczu nie daje złotej piłki.

Nieszczęsny komentator ten sam, który komentował wczorajszy mecz porozdawał już Złote Piłki w półfinale Euro...

Back