Piłka nożna

475aac1469d8c4e0014327eda7f1ab17,10,1.jpg

Czemu Higuain i Marcelo są vice-capitanami ? prędzej dałbym Alonso.

Bo oni nimi byli , zanim Xabi przyszedł. On jest tu 4 sezon, oni 7.

Czemu nie wrócił do dawnego numeru?

Xabi gra z 14.

a tak odnośnie Spurs to Lyon zaakceptował ich ofertę za Llorisa. kwoa transferu ma wynieść ok 12 milionow funtów

Henry nie zarabiał dużo więcej niż w Arsenalu, bardziej chodziło mu na zdobycie pucharów, które jak się okazała zdobył - wszystkie.

W Barcelonie tylko Messi zarabia astronomiczną kase.

Dembele do Spurs za pieniądze z Modricia. Ciekawy zakup, Belg zrobił na mnie mega wrażenie zwłaszcza przeciwko ManYoo w drugiej kolejce i jego przyjście zdaje się potwierdzać plotki, że VdV jest na aucie.

Wiesz tu nie chodzi o kase, bo norma, że się idzie tam gdzie lepiej płacą ale o to cale gadanie, o przywiązaniu do barw klubowych. Adams, Maldini, tacy pilkarze idą do lamusa, bo teraz footballem rzadzi kasa. Wydaje mi się, że z dziś grających zawodników, tacy co nie opuszczą macierzystego klubu to ktoś z duetu Casillas - Terry. Bergkamp masa czasu w Arsenalu, Shearer w Newcastle, Kahn w Bayernie wydaje mi się że takie przypadki będą zanikać.

Spurs ponoć chcą ścgągnąć Andersona i Naniego z MU

De Rossi podobno odmowil City wiec jego tez mozemy zaliczyc do tego grona no i Totti razem z Gerrardem.

Eh, przeczytałem dzisiaj przemyślenia jednego z asów polskiego dziennikarstwa sportowego o tym jak to jest "najtrudniejsze el clasico" dla Mourinho w Madrycie. Naprawdę, poziom hiperboli w tym stwierdzeniu przekracza dopuszczalne normy.

Hehe, Pique ma mecz życia. Shakira pewnie go zbyt angażuje w trakcie ciąży. Nie wiem dlaczego teraz nie został uznany trzeci gol :/ Przecież obrońcy Barcy faulowali Ronaldo i Ramosa, a Pepe wykorzystał moment, kiedy Pique ściągał Ramosa za ramiona do ziemi.

nie rozumiem zasad sędziowania meczów barcelony. bramka na 3-0 nie uznana bo co ? za dużo czy co ? messi faulował pepe nie ma kartki nie ma nawet rzutu wolnego...

War Real !

Real mnóstwo zmarnowanych okazji. Powinno być spokojnie trzy lub cztery do jednego.

Back