Piłka nożna

ciekawe o co chodziw Chorzowie, że piłkarze Ruchu tak atakowali Widzewiaków. 2 czerwone kartki za głupie faule frustracja czy co

Gdzie gdzie? Bo ja wczoraj na 4 lidze w Kaziemierzy Wielkiej bylem, to chamy napinaly sie tylko jak juz jechalismy w furach i to z odleglosci zeby czasem nie byc w zasiegu dwoch krokow:-)

ja wylapalem zajebisty kurs 3,8 na korone, ale oczywiscie skonczony tluk musial podac glowa do bramkarza a potem nastepny inteligent reka lapac pilke w polu karnym..

Ja ogladam 2 polowe meczu Slaska, wierzyc sie nie chce , ze to 11 na 9 zawodnikow, niby Slask atakuje ale takie drewno graja jak w ostatnich meczach

Może mi ktoś wyjaśnić co się do kurwy dzieje ze streamami DrHTV? Zawsze była piękna jakość w HD, teraz jest tragiczna jakość, przycinający się obraz dodatkowo.

Arsenal ma spory problem, bo praktycznie nie ma ataku, Giroud i Podolski jeszcze sie nie dopasowali . Pomoc też przeciętna ( niedoświadczona jeszcze) , w dodatku pozbyli się Songa. za 2-3 sezony pewnie młodzi zawodnicy zaczną procentować, ale znów się zacznie wyprzedaż... niestety

ta liga to cyrk. Kolejny mecz tej kolejki i znowu 2 czerwone kartki, 2 karne i 2-0 dla slaska w meczu z koroną

ale pain, chyba nie mowisz, ze kartki niesluszne? czy chodzi ci o nieudolnosc slaska mojego, ktory gra takie gowno, ze ja pierdole..

kartki sluszne tak jak te ktore wczoraj piłkarze Ruchu zobaczyli ale pierwsza kolejka masa bramek 2 masa czerwonych kartek

sędziów mają tragicznych 4x odgwizdał nie słusznie spalonego Barcelonie i raz nie odgwizdał akurat jak padł gol 1-1 ...

Ossasuna grała świetnie, ale nie strzeliła setki tak samo jak bezbarwny Iniesta.

luis-suarez-freekick-2.html
http://kwejk.pl/obrazek/1381603/luis-suarez-freekick-2.html

Real ma trudne chwile, Ronaldo musi się zabrać do roboty bo Messi nawet na dnie strzela.

Jeszcze dużo meczy przed nami zobaczymy dalej.

Back