sawciu
KSW Featherweight
mam tak samo chyba od dwóch tygodniCzy ktoś z Was zna jakiś sposób na ręczny backup ustawień FlashScore'a ? Pytam, bo co trochę resetują mi ulubione rozgrywki i muszę je na powrót dodawać, a jest tego całkiem sporo.
Jak na

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
mam tak samo chyba od dwóch tygodniCzy ktoś z Was zna jakiś sposób na ręczny backup ustawień FlashScore'a ? Pytam, bo co trochę resetują mi ulubione rozgrywki i muszę je na powrót dodawać, a jest tego całkiem sporo.
Jak na

Spięcia były, ale nie na taką skale. 2 sprawa sytuacja jest dla mnie śmieszna to się smieję, ale nie potępiam ani nie pochwalam.A bo Torcida nigdy nie tłukła swoich piłkarzy![]()
FIFA/UEFA Mistrzostwa Świata 2018 Kwalifikacje - Grupa E, Runda 9wie ktoś jakie zagraniczne kanały pokazują jutro Polskę z Armenią?
Złapałeś się na fejk njusa - ktoś wrzucił na twitera fotkę Grosika i Hajty z kasyna - tyle, że sprzed paru lat ;)
Wiem, że ta fotka z kasyna jest niby sprzed dwóch lat. I tak średnio jak na gościa który od 5 lat nie ma nic wspólnego z hazardem;) Sam obrazek zabawny dlatego go rzuciłem.Złapałeś się na fejk njusa - ktoś wrzucił na twitera fotkę Grosika i Hajty z kasyna - tyle, że sprzed paru lat ;)
Dlatego polubiłem :)Sam obrazek zabawny

Told ya :)Grosik zrobi ze 2 rajdy dziś, Krycha dwie piłeczki długie pośle, Lewy hattricka upoluje.
Nie wiem, jak śmiga na tel ale ostatnio oglądałem na PC : https://pilot.wp.pl/tvDobry stream na tel do dzisiejszego meczu Polski?