Piłka nożna

dzisiaj Arsenal i Atletico urządzi egzekucję przez rozstrzelanie na tych klubach których nazw nie pamiętam:sparta:
a przynajmniej na to liczę bo poszło x2 hendi -2 :mamed:
o ile Arsenal pewnie rozstrzela bługarów u siebie, to w rosji spodziewam się ciężkiego meczu dla Atletico ze skromnym 1-0 dla hiszpanów.

Kurwa to chyba oczywiste, że to wyrażenie to hiperbola. Aczkolwiek duża część tych kiboli których tak usilnie bronisz wygłasza podobne opinie na temat wiele innych grup społecznych i podejrzewam, że w przypadku znacznego % z nich nie używają tego jako wyolbrzymienia.
Możesz mi wytłumaczyć dlaczego ich tak bronisz? Ja nie atakuje całej społeczności kibicowskiej. Chodzi mi tylko o ten procent, który na mecze jeździ tylko po to, żeby siać rozpierdol. Jeszcze jak się napierdalają między sobą gdzieś pod lasem to luz - niech robią co chcą. Ale jak przy okazji tego rozpierdalają jeszcze czyjąś własność to reszta społeczeństwa chyba ma prawo żywić do nich niechęć?
Napisałeś coś głupiego na "niechęć" i tak odpowiedziałem ,tyle. Chyba już nie będę reagował na taki teksty , szkoda czasu.

Joe Walker, Real Madrid reporter:
The Legia players go over to applaud their fans, who have been excellent throughout the 90, whatever the score line, they never stopped cheering on their side. The Polish champions can be very proud of their efforts tonight, making life difficult for Madrid.

I wszystko jasne...
c53d08efd6fb6dd7c41e9da92cfce933.jpg

Nawet obrona Legii z Rzezniczakiem i Czerwinskim w skladzie tak chujowo nie wygladala. XD Jebane Premier League zajmuja tylko miejsce w LM.

Last edited:
Dopóki Guardiola się nie nauczy że na Camp Nou nie jedzie się "grać w piłkę" jak on to ładnie ujmuje, dopóty będzie zbierał wpierdol.

Back