Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale ta ostatnia bramka kozacka, przylutował porządnie :Dale wpierdol CFC zebrało, oh jeez.
![]()
Mi obniżyli abonament, dodali wypożyczalnię filmów i pakiet jakiś tam programów za free do końca września.No to nc+ przycięło w chuja, bo obniżki cen na horyzoncie nie widać, a produkt obcięty o połowę. Jedyną zadowalającą rekompensatą byłoby dołączenie tego całego Eleven do oferty canalplusowiczów bez dopłat, w co wątpie, lecz poziom show wokół meczów oraz komentatorów nie będzie już ten sam.
W każdym razie żałoba. Dopiero w grudniu kończy mi się umowa. Wypowiedzenie wysyłam za 2 tygodnie.
Mi umowa kończy się we wrześniu, otrzymałem super ofertę. Jak powiedziała miła pani, specjalnie dla mnie. Zaproponowali mi 28 zł więcej, za to co mam obecnie. Opadła mi kopara, pytam no dobra a na serio? Straciliście SerieA, Ligue 1, nie wiadomo co z Primera Division i Ligą Europy, a wy proponujecie 118 zł. przy 90 obecnie? Na co miła pani stwierdziła, jest więcej kanałów premium(8, było 6), a oferta dotyczy kanałów a nie ich zawartości(serio). Złożyłem wymówienie, od 3 tygodni nikt się nie odezwał. Co jest dość dziwne, bo dotychczas wydzwaniali kilka razy w tygodniu. Być może kalkulatory poszły w ruch, bo troszkę przestrzelili z nowymi kanałami, przy równoczesnej utracie praw. Tym bardziej, że w obecnej sytuacji C+Sport2 jest niepotrzebny a i C+(-1) jest od czapy.Mi obniżyli abonament, dodali wypożyczalnię filmów i pakiet jakiś tam programów za free do końca września.
Czekaj do ostatniego dnia umowy. U mnie zadziałało rok temu.Mi umowa kończy się we wrześniu, otrzymałem super ofertę. Jak powiedziała miła pani, specjalnie dla mnie. Zaproponowali mi 28 zł więcej, za to co mam obecnie. Opadła mi kopara, pytam no dobra a na serio? Straciliście SerieA, Ligue 1, nie wiadomo co z Primera Division i Ligą Europy, a wy proponujecie 118 zł. przy 90 obecnie? Na co miła pani stwierdziła, jest więcej kanałów premium(8, było 6), a oferta dotyczy kanałów a nie ich zawartości(serio). Złożyłem wymówienie, od 3 tygodni nikt się nie odezwał. Co jest dość dziwne, bo dotychczas wydzwaniali kilka razy w tygodniu. Być może kalkulatory poszły w ruch, bo troszkę przestrzelili z nowymi kanałami, przy równoczesnej utracie praw. Tym bardziej, że w obecnej sytuacji C+Sport2 jest niepotrzebny a i C+(-1) jest od czapy.
Gosc siedzi w areszcie bz wyroku juz sporo czasu. Chyba z 2 lata. Bo jakis tam swiadek korony powiedzial, ze byl tlumaczem w zorganizowanej grupie przestepczej. Prokuratura nie ma zadnego innego dowodu i tak go sobie trzymaja.O co chodzi z tym uwolnic Macka w Legii? Faktycznie goscia nieslusznie za cos zawineli?
Jezeli naprawde istnieje ryzyko, ze gosc bedzie utrudnial sledztwo lub ucieknie z kraju to jestem w stanie to zrozumiec. Ale nie przez tyle czasu. No ale coz Polska.Te areszty bez wyroku to jakaś pieprzona patologia...
Srednia wieku Wisly w ostatnim meczu wynosila troche ponad 28 lat. Dzieciakow tam nie widze. Najmlodszy byl 21 latek. Co nie zmienia faktu, ze fajnie sie oglada mecze Wisly i wyjebanie Moskala bedzie glupota.grają same dzieciaki
Ambicje właściciela.Wisła Kraków zwalnia trenera, przynajmniej się do tego szykuje.
To jakaś paranoja, gość nie przegrał meczu w lidze (choć odpadł z pucharu polski to jednak porażka z Ruchem wstydem wielkim nie jest). Do tego Moskal ma mniejszy budżet na klub, niż rezerwy Pelikana Łowicz, grają same dzieciaki, albo chłopaki, którzy zdecydowali się zarabiać funta kłaków, trener z nich coś zbudował, co się trzyma kupy i dość dobrze gra, a teraz debilstwo w zarządzie sponsora będzie go zwalniać, bo co? Nie idzie na mistrza?
Polska piłka nożna to głupota do potęgi n-tej.