Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
?hehe lech hehe
No i pięknie. Jak nie lubie piłki, tak lubie Piasta Gliwice.

wojna!

Górnik do przerwy 0-2 z Zagłębiem. Brak słów.
Zanim następny raz napizesz coś takiego to pomyśl o tym, że wiem gdzie mieszkasz.Jebać Żaboli! W tym sezonie ich cała Polska wypierdoli!
Przeżuć się na Piasta!
Zanim następny raz napizesz coś takiego to pomyśl o tym, że wiem gdzie mieszkasz.
Co do ligi hiszpańskiej to ci z was którzy mają netie to niech sprawdzą czy mają bein sports albo eleven (pisany cyfrą 11). Co do nc+ to platforma będzie się starać aby kanał bein albo 11 były dostępne w ofercie.
Ja też oglądałem z rosyjskim komentatorem ale obraz był elegancki i bez ścinek. Zdecydowanie wolałbym usiąść przed tv i mieć polskiego albo chociaż angielskiego komentatora niż na pc. Wiem że mogę podłączyć ale nie będą podpinał kompa do tv tylko na mecz.Nie ma w Polsce kanału BeiN, jest tylko Eleven, a NC+ wydaje oświadczenia i pisze, że będzie walczyć o prawa bo nie mają już wyjścia. Prawda jest taka, że monopol na piłkę i w ogóle sport (NBA też prawdopodobnie wyląduje w Eleven) już stracili, do końca roku stracą ligę angielską. Pozostanie im hardcorowa ekstraklasa i rozgrywki CL jeszcze przez 3 lata, LE oficjalnie jeszcze nie zakupili.
Ciekawe czy Eleven trafi w ogóle na jakaś platformę, ogólnie w tym momencie to jest dla mnie czysty wałek, no ale wczoraj meczyk na necie poszedł bez żadnych przycinek w świetnej jakości, więc fuck off arabom.
Górnik do przerwy 0-2 z Zagłębiem. Brak słów.
Nie wiem, ale juz 2-2 :DA na poważnie - bo Ty w tym siedzisz. Co tak spierdoliło sezon górnikowi? Trenerzy, prezesi i chujowe tranzakcje?
Bo nie kojarze by mieli tyle kolejek z rzędu w dupę od lat. A czyjaś wina to być musi.
A przecież za rok dojdzie angielska + plus sporo innych sportów:D