Piłka nożna

@Gambit
Skorzystaj z tego linka co zapodał herrflick. Normalnie zapierdala HD 50 fps przez sopcasta, ani jednej przycinki i obraz identyczny jak przez dekoder C+

Ja z niego korzystam + VLC, jednak przy moim necie (10 m) obraz mi się zacina, dobrze że jest sporo alternatyw.
Przy czym na tym Ace Streamie obraz buforuje mi się zdecydowanie szybciej niż na sopcascie.
A wszystko przez tych pierdolonych Arabów.

Ja mam 100 mb net i ładnie to lata, ale wkurwia ten ruski komentarz... W sumie nie ma co wybrzydzać, dobrze że w ogóle można to obejrzeć po tym jak c+ dało dupy, obraz najważniejszy a jest żyleta.

Edit:
To Messi zaczął pięknie sezon :)

450_30988.jpg

Co do ligi hiszpańskiej to ci z was którzy mają netie to niech sprawdzą czy mają bein sports albo eleven (pisany cyfrą 11). Co do nc+ to platforma będzie się starać aby kanał bein albo 11 były dostępne w ofercie.

Zanim następny raz napizesz coś takiego to pomyśl o tym, że wiem gdzie mieszkasz.

Spoko, stałem się przypadkowym bohaterem Piasta, obronią mnie i znów będą przynosić whisky do szpitala. Do gościa który nigdy w życiu na meczu nie był xD

Co do ligi hiszpańskiej to ci z was którzy mają netie to niech sprawdzą czy mają bein sports albo eleven (pisany cyfrą 11). Co do nc+ to platforma będzie się starać aby kanał bein albo 11 były dostępne w ofercie.

Nie ma w Polsce kanału BeiN, jest tylko Eleven, a NC+ wydaje oświadczenia i pisze, że będzie walczyć o prawa bo nie mają już wyjścia. Prawda jest taka, że monopol na piłkę i w ogóle sport (NBA też prawdopodobnie wyląduje w Eleven) już stracili, do końca roku stracą ligę angielską. Pozostanie im hardcorowa ekstraklasa i rozgrywki CL jeszcze przez 3 lata, LE oficjalnie jeszcze nie zakupili.
Ciekawe czy Eleven trafi w ogóle na jakaś platformę, ogólnie w tym momencie to jest dla mnie czysty wałek, no ale wczoraj meczyk na necie poszedł bez żadnych przycinek w świetnej jakości, więc fuck off arabom.

Nie ma w Polsce kanału BeiN, jest tylko Eleven, a NC+ wydaje oświadczenia i pisze, że będzie walczyć o prawa bo nie mają już wyjścia. Prawda jest taka, że monopol na piłkę i w ogóle sport (NBA też prawdopodobnie wyląduje w Eleven) już stracili, do końca roku stracą ligę angielską. Pozostanie im hardcorowa ekstraklasa i rozgrywki CL jeszcze przez 3 lata, LE oficjalnie jeszcze nie zakupili.
Ciekawe czy Eleven trafi w ogóle na jakaś platformę, ogólnie w tym momencie to jest dla mnie czysty wałek, no ale wczoraj meczyk na necie poszedł bez żadnych przycinek w świetnej jakości, więc fuck off arabom.
Ja też oglądałem z rosyjskim komentatorem ale obraz był elegancki i bez ścinek. Zdecydowanie wolałbym usiąść przed tv i mieć polskiego albo chociaż angielskiego komentatora niż na pc. Wiem że mogę podłączyć ale nie będą podpinał kompa do tv tylko na mecz.

Eleven startuje dzisiaj z hiszpańską meczem Granada - Eibar, mają prawa na 3 sezony. Nie ma bata, żeby pomieścili wszystkie prawa na dwóch kanałach, chyba, że znowu ucierpi na tym włoska i francuska.

Górnik do przerwy 0-2 z Zagłębiem. Brak słów.

A na poważnie - bo Ty w tym siedzisz. Co tak spierdoliło sezon górnikowi? Trenerzy, prezesi i chujowe tranzakcje?
Bo nie kojarze by mieli tyle kolejek z rzędu w dupę od lat. A czyjaś wina to być musi.

sobotni popis gry obronnej west hamu karze mi się zastanowić, jak to się stało, że arsenal nie strzelił im nic.
to co wyprawiali panowie cresswell i jenkinson to był jakiś żart.
dwie ostatnie porażki po dramatycznych pierwszych połowach nie rokują dobrze.
a punkty uciekają....

Eleven ma w planach pokazywać 6-7 meczów z każdej kolejki La Liga, 4-5 meczów Serie A i 4-5 meczów Ligue 1. Jak? W trybie okienkowym czy jakieś multiligi :lol: A przecież za rok dojdzie angielska + plus sporo innych sportów:D
Teraz chodzą słuchy, że 11 trafi tylko do CP. Qou vadis NC+?

pięciu piłkarzy figurujących w kadrze stoke city ma w swoim cv wygraną w lidze mistrzów.
to więcej niż kadry arsenalu, liverpoolu i manchesteru city razem...

kolejny bardzo dobr wystep calhanoglu, a ten brandt tak mnie wkurwia mega, 12 minut na boisku i 20 razy poprawia wlosy..

kolejni giganci w lm, astana i malmo, bate, dinamo zagrzeb.. a my kurwa prawie 20 lat czekamy

Back