Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W avatarze to Harvey? :Da co tu pisać, mam nadzieje ze nasze polskie placki dadza rade w nastepnym sezonie sie dostać. Obojętnie kto.
Barcelona znowu wylosowała grupę marzeń.
Cieszy grupa Juve, powinni w tv pokazać Juve vs Sevilla, a każdy mecz bianconerich w tv to potencjalni nowi fani jedynie prawdziwej Starej Damy.

OOO! To nie będzie ligi miszczów w telewizji już? TVP zdecydowanie nisko upadło, za niedługo im Kraśkę zabiorą i nawet wiadomości nie będą nadawać.Jakim TV? Skończyły się środy z macikiem kurzajewskim![]()
Smuteczek. ja pierdolę w tej telewizji publicznej to na nic pieniędzy nie ma. Jestem ciekaw kiedy Tomasz Lis na żywo zapyta co z tą Polską. :/OOO! To nie będzie ligi miszczów w telewizji już? .
Buli się tam co?weeb.tv
I JESTES W GRZE
abonament kupujesz.Buli się tam co?

Liverpool/Borussia to dla Lecha poproszę chociaż i tak czuję, że skończy się na Ol. Marsylia.W tym roku grupy LM i potencjalne grupy LE wyglądają bardzo mocno, to mnie cieszy! Jeszcze czekać na powrót Interu i Milanu do rozgrywek Europejskich, to całkiem te grupy będą silne.
Jedna z potencjalnych grup LE: Borussia, Liverpool, AS Monaco, FC Midtjylland. Rok temu wszystkie te zespoły grały w LM.
spokojnie, dalej jest. tam raczej przybywa kanalowAle chyba usunei extreme sport
było o 13
Mega chujowe losowanie. Łysy jak zwykle dał ciała a z tą Bazyleą to w ogóle dojebał do pieca;/
liczyłem na grupę Borussia, Liverpool, Lech, Partizan.A kogo bys wolal z 1 koszyka? Bazel to jeden z najlatwiejszych przeciwnikow...
Czyli oczekiwales grupy smierci zeby miec wytlumaczenie braku awansu? Myslalem ze kazdy kibic chce zeby jego druzyna zaszla jak najdalej...liczyłem na grupę Borussia, Liverpool, Lech, Partizan.
Dobre, uznane marki plus kibicowsko ciekawie. A tak mamy znowu Szwajcarów ;/ Z drugiego koszyka też dało się lepiej wyciągnąć.
O kurwa:)Czyli oczekiwales grupy smierci zeby miec wytlumaczenie braku awansu? Myslalem ze kazdy kibic chce zeby jego druzyna zaszla jak najdalej...
Lech: Basel, Fiorentina, Belenenseswrzuciłby ktoś grupy "nasze"? bo nie mam czasu, ani możliwości żeby sprawdzić