Piłka nożna

a co tu pisać, mam nadzieje ze nasze polskie placki dadza rade w nastepnym sezonie sie dostać. Obojętnie kto.

Propsuje Depaya, to będzie najlepszy transfer tego lata w wykonaniu Man Utd.

Dzisiaj losowanie grup LM, koszyki są takie:

Koszyk numer 1:
Barcelona, Bayern, Chelsea, Juventus, Benfica, PSG, Zenit, PSV

Koszyk numer 2:
Real Madryt, Atletico Madryt, FC Porto, Arsenal, Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen, Manchester City

Koszyk numer 3:
Szachtar Donieck, Sevilla, Olympique Lyon, Dynamo Kijów, Olympiakos Pireus, CSKA Moskwa, Galatasaray Stamuł, AS Roma

Koszyk numer 4:
BATE Borysow, Borussia Moenchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagrzeb, Maccabi Tel-Awiw, Gent, Malmoe, FK Astana

Grupa śmierci to: Bayern, Real, Roma, Wolfsburg
Grupa najłatwiejsza: Zenit, Valencia, Dynamo, FK Astana.
Obstawiam, że najłatwiejszą grupę tradycyjnie dostanie Zenit.

Grupy Ligi Misiów:

Grupa A: PSG, Real Madryt, Szachtar, Malmo FF
Grupa B: PSV, Manchester United, CSKA Moskwa, VfL Wolfsburg
Grupa C: Benfica, Atletico, Galatasaray, FK Astana
Grupa D: Juventus, Manchester City, Sevilla, Moenchengladbach
Grupa E: Barcelona, Bayer, Roma, BATE Borysów
Grupa F: Bayern, Arsenal, Olympiakos, Dinamo Zagrzeb
Grupa G: Chelsea, FC Porto, Dynamo Kijów, Maccabi Tel Awiw
Grupa H: Zenit, Valencia, Lyon, KAA Gent

z18641158AA.jpg

z18641156AA.jpg

Barcelona znowu wylosowała grupę marzeń.
Cieszy grupa Juve, powinni w tv pokazać Juve vs Sevilla, a każdy mecz bianconerich w tv to potencjalni nowi fani jedynie prawdziwej Starej Damy.

Barcelona znowu wylosowała grupę marzeń.
Cieszy grupa Juve, powinni w tv pokazać Juve vs Sevilla, a każdy mecz bianconerich w tv to potencjalni nowi fani jedynie prawdziwej Starej Damy.

Jakim TV? Skończyły się środy z macikiem kurzajewskim :lol:

450_31220.jpg

:wink:
Nagroda jak najbardziej zasłużona, natomiast bramkę sezonu to wsadził Ramsey, bo napewno tego loba golem poprzedniej edycji nazwać nie można, gdy obok mamy pakietę Ramseya.

W tym roku grupy LM i potencjalne grupy LE wyglądają bardzo mocno, to mnie cieszy! Jeszcze czekać na powrót Interu i Milanu do rozgrywek Europejskich, to całkiem te grupy będą silne.

Jedna z potencjalnych grup LE: Borussia, Liverpool, AS Monaco, FC Midtjylland. Rok temu wszystkie te zespoły grały w LM.

W tym roku grupy LM i potencjalne grupy LE wyglądają bardzo mocno, to mnie cieszy! Jeszcze czekać na powrót Interu i Milanu do rozgrywek Europejskich, to całkiem te grupy będą silne.

Jedna z potencjalnych grup LE: Borussia, Liverpool, AS Monaco, FC Midtjylland. Rok temu wszystkie te zespoły grały w LM.
Liverpool/Borussia to dla Lecha poproszę chociaż i tak czuję, że skończy się na Ol. Marsylia.

było o 13

Mega chujowe losowanie. Łysy jak zwykle dał ciała a z tą Bazyleą to w ogóle dojebał do pieca;/

A kogo bys wolal z 1 koszyka? Bazel to jeden z najlatwiejszych przeciwnikow, raczej bym sie za Fiorentine bardziej wkurzyl. :P

A kogo bys wolal z 1 koszyka? Bazel to jeden z najlatwiejszych przeciwnikow...
liczyłem na grupę Borussia, Liverpool, Lech, Partizan.

Dobre, uznane marki plus kibicowsko ciekawie. A tak mamy znowu Szwajcarów ;/ Z drugiego koszyka też dało się lepiej wyciągnąć.

liczyłem na grupę Borussia, Liverpool, Lech, Partizan.

Dobre, uznane marki plus kibicowsko ciekawie. A tak mamy znowu Szwajcarów ;/ Z drugiego koszyka też dało się lepiej wyciągnąć.
Czyli oczekiwales grupy smierci zeby miec wytlumaczenie braku awansu? Myslalem ze kazdy kibic chce zeby jego druzyna zaszla jak najdalej...

ja na to patrze tak, ze nasze druzyny jakos zawsze zepna dupe jesli graja z kozakami w grupie le, a tamci tez troche odpuszczaja i dobre mecze z tego wychodza.

Czyli oczekiwales grupy smierci zeby miec wytlumaczenie braku awansu? Myslalem ze kazdy kibic chce zeby jego druzyna zaszla jak najdalej...
O kurwa:)
Oczekiwałem dobrych marketingowo rywali, którzy przyciągną ludzi a takimi rywalami na pewno była by Borussia i Liverpool. Gdzie to powiedziane, że Lech nie mógłby z nimi powalczyć o awans? W 2010 jak trafiliśmy na City, Juve i Salzburg też nikt nam szans nie dawał a rywale sportowo i marketingowo prima sort. Czyli i kibic zadowolony i księgowa z kasy za bilety. A tak, Z Bazyleą nie liczę na więcej niż 15 tysięcy;/

Legia dostała jeszcze cięższą grupę,ale przynajmniej mogą być ciekawe mecze i u siebie nasze zespoły może powalczą o dobre wyniki :)

Lech trafił na bardzo cięzką grupę . Dobre sportowo zespoły a marketingowy bardzo słabo. Zgadzam się z Arlovskim mecze np Liverpoolem to by było coś .

Back