Piłka nożna

Super Puchar Europy od zawsze nikogo. Taki mecz Towarzyski za który dostaje się puchar na koniec. Coś jak walka Pudziana. A tu Magik się cieszy, że Barca 4 szklanki zdobyła a Real tylko1. I to na polskim forum, co za ludzie:)

Zamiast cieszyć się fajnym meczem, pogratulować przeciwnikowi dobrego sezonu to zawsze spinanie dupy. Nie wiem czy to oznaka chujowych czasów, czy patologicznego wychowania, ale aż przykro się udzielać na jakimkolwiek forum o piłce bo zawsze to samo. Dorośnijcie.

Nie o to chodzi Andrzeju.
Świetny mecz przed otwarciem sezonu, a przecież mógł to być Juve-Dnipro :)
oj boli tylek po polfinale ostatnim, boli

edit
szkoda, ze nie bylo tych karnych
czlowiek czeka w dogrywce, czeka, a tu musieli bramke wcisnac :D

Hang Ty to pewnie zawsze byłeś tym grubym na bramce, który po wpuszczonej szmacie dostawał kopa w dupe od kumpli, tak właśnie brzmisz. Avatar ziomka ze śmietnikiem na głowie pewnie przypomina stare, dobre czasy :) No ale grunt, że jesteś dobrze wychowany przyjacielu.

I po pierwsze - przeciwnikami to dla Barcelony są drużyny przeciwko którym gra. Ja i miliony innych jestem kibicem Realu i nie darzę ich sympatią ale nie jestem ich przeciwnikiem. Druga kwestia, że wygrywać 4:1 i dać doprowadzić do remisu to frajerstwo, po stokroć frajerstwo wiec nazywajmy rzeczy po imieniu. Trzy, że taka atmosfera między kibicami przeciwnych drużyn jest od zawsze, ale żeby to wiedzieć to trzeba być KIBICEM a nie niedzielnym januszem traktującym mecz jako pretekst do spicia browca. Cztery, że należy też rozróżniać internet od rzeczywistości i to, że tu sobie pośmieje z Barcelony bo jej nie lubie (tak samo jak Bayernu) nie przeszkadza mi wybrać się np z kumplem (od zawsze kibic Bayernu) na ostatnie Audi Cup do Monachium i cieszyć się z gola Lewego czy rajdów Costy.

PS. Przykro mi, że jest Ci przykro :friends:
PS2. Andrzej nie skumałeś przekazu.

A co w tym dziwnego?:D Przecież do Cr i Messiego on podjazdu nie ma, a Suarez w pół roku wykręcił lepsze statystyki. Juz bardziej Bravo by pasował za Neymara, świetna forma + wygrane Copa America.

Kto pamięta Dżej Dżej Okoczę?

Uwielbialem skurczysyna,ostatnio czytałem biografie G.Nevilla i pisał tam jakich koszmarów mu Jay-Jay dostarczał.

Co do urodzin to jestem sceptyczny, bo pod koniec kariery sie starzal BARDZO szybko :)

Jak to mowi moj znajomy kibic ,,Kłusaków'' Jay-Jay był tak dobry że musieli dać mu na imię dwukrotnie.

Co tu się odpierdala xDDD ale jak zawsze, stawiam grosze na Barcelone to nie wygrywają, sprawdzona metoda:D Perez smaruj hajsem to postawie hajsy na to zże wygrają la liga!!

Co tu się odpierdala xDDD ale jak zawsze, stawiam grosze na Barcelone to nie wygrywają, sprawdzona metoda:D Perez smaruj hajsem to postawie hajsy na to zże wygrają la liga!!

haha +1 zagrałem, że wygrają co najmniej dwoma ale
tumblr_m68uirVVNj1qbctwe.jpg

• Like
Reactions: cRe
Tylko mi się nie podoba jak gra Utd Van Gaala ? Nie pamiętam ,żebym włączył jakiś mecz, a oni grali ciekawy albo chociaż dominujący futbol.

jeszcze nie miałem (nie)przyjemności oglądać united w tym sezonie, jednak jestem ciekawy tego projektu.
patrząc na roszady kadrowe w tym klubie, mam wrażenie, że van gaal gra w football managera w realnym świecie.

nie wiem, czy athletic bilbao ma tutaj jakiś oddanych fanów, nie licząc dyżurnych krzykaczy, ale to dla nich wielka chwila.
zastanawiam się, czy to dyspozycja dnia, może zmęczenie po meczu z sevillą...
czas pokaże, jednak wynik dla barcelony tragiczny.
przypomina mi się neuer, którego kiedyś w lidze mistrzów kilka lat temu też ktoś podobnie sprawdził.
nie zmienia to faktu- gol bramkarza.
mówię o pierwszej bramce.
wczorajszy wieczór to nie był chyba najlepszy czas daniego alvesa...

na koniec wrócę na wyspy, bo za niedługo przekonamy się czy ofensywa leicester ma taką siłę rażenia, czy obrona sunderlandu była w poprzedniej kolejce taka dziurawa.
obawiam się ciężkiej przeprawy, liczę jednak, że west ham strzeli jedną bramkę więcej.
zła wiadomość jest taka, że andy caroll już mocno trenuje....

Last edited:
Dzis Górnik pod wodzą nowego trenera pojechał do Mielca po pierwsze punkty. Jak nie z Termalica to kurwa z kim?
edit: 5 minuta gol dla Termalici

Last edited:
Back