Piłka nożna

wrocil na prawa bo rafinha nie gra, a na lewej dobrze spisuje sie alaba, to co dzisiaj gra to miod, to samo badstuber. co do lahma jest bocznym obronca, tak samo prawym jak i lewym

Mecz Legia Warszawa • Lech Poznań bez kibiców gości

21 kwietnia mecz między drużynami Legii i Lecha odbędzie się z wyłączeniem sektorów przewidzianych dla gości. Taką decyzję wydał Jacek Kozłowski, wojewoda mazowiecki po otrzymaniu wniosku komendanta stołecznego policji z negatywną oceną bezpieczeństwa meczu.

Zakaz obejmuje sektory nr 121, 122, 221, 222 i dotyczy jedynie meczu organizowanego 21 kwietnia na stadionie miejskim przy ul. Łazienkowskiej w Warszawie. Od decyzji przysługuje organizatorowi odwołanie do Ministra Spraw Wewnętrznych - w ciągu 14 dni od daty doręczenia decyzji. Odwołanie nie wstrzymuje jej wykonania.

Wojewoda podziela ocenę policji, iż organizacja meczu z udziałem kibiców obu drużyn może realnie naruszyć porządek publiczny i stanowi zagrożenie dla bezpieczeństwa uczestników imprezy masowej. Na decyzję wpływ miała również niedostateczna obecność służb porządkowych podczas meczów ligowych w sektorach gości i gospodarzy. Utrudnia to lub uniemożliwia identyfikację osób łamiących prawo. Również organizator - Klub Piłkarski • Legia • Warszawa • pisemnie potwierdził, że wyłączenie sektora dla kibiców gości podniesie poziom bezpieczeństwa planowanego meczu."Mam nadzieję, że dzisiejsza decyzja pomoże zarządowi klubu i kibicom zaakceptować konieczną obecność służb porządkowych wewnątrz wszystkich sektorów oraz zapewnienie pełnej identyfikacji osób łamiących prawo" • powiedział Jacek Kozłowski, wojewoda mazowiecki.

Decyzję o wyłączeniu części trybun wojewoda mazowiecki podjął na podstawie ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych z 20 marca 2009 roku.

W jakim my kraju zyjemy :(

EDIT: nie wiem czemu takie duże przerwy między akapitami mi wywala. Edytowanie ich nic nie daje, bo po zapisanu komentarza robia sie na nowo :(

Nie denerwujcie Wy mnie :D Wyrównana gra , ciekawy mecz. Tylko mi streama tnie i muszę oglądać jakiegoś w słabej jakości. CR nieźle okopywany , gdy dostaje piłkę zaraz leży. Di Maria dobrze szarzuje , ale za szybko traci. Ozil gra piach , liczę na Kakę.

Jebane chuje. Psy pierną, a ci na smyczy zrobią wszystko co im każą. A to podobno 5 lat temu było państwo policyjne.

Od 01/02 we wszystkie oprócz najnowszej. Uznałem, że SI robi za mało zmian, których chcę żeby kupować tą gre co roku a z wersji 2011 jestem na tyle zadowolony, że chętnie pogram do zimowego patcha w 2013.

No żesz....... W ostatnich minutach.... Sędzia b.dobre zawody. Popełnił dwa błędy moim zdaniem : brak czerwonej kartki dla Marcelo za debilny faul w końcówce i brak czerwa za nakładkę Robbena.

Ja pamiętam moją wspaniałą karierę w FM 08, wywalili mnie z Lecha, wzieli mnie do Legii - grałem 2-krotnie w CL, potem wygrałem tą Lige Mistrzow z Manchesterem City i znow wrocilem na Lazienkowska i gra sie popsula ;d

Tidzej pewnie za jakas Singapurską druzyna? prawda?

pierwszy raz sie ciesze, ze bayern wygral. a na koncu standardowy obrazek w wykonaniu marcelo, wjazd od tylu przez zlosc za przegrany mecz. ale bayern bedzie sie musial niezle napocic, zeby utrzymac ta jednobramkowa przewage w rewanzu

ja managera gralem 98/99, pozniej do 02 przerwa i od wtedy tez jak leci, oprocz najnowszej

Brawo Bayern. Webb to pizda :) Haha, Hubi, jak czerwona za nakładkę Robbena to dwie czerwone za wślizg Ramosa. W dodatku niepodyktowane karne za faule Pepe i Coentrao na Gomesie.

Na Bayern jakoś nie liczę. Myślę, że zobaczymy finał Real vs Barcelona. ;-) a propo w sobotę Gran Derbi ;-) których nie obejrzę, bo muszę ogarnąć świerzo kupione mieszkanie.

Hubi. Jest taka strona, na której kupujesz abon np na weekend płacąc 3 zł i oglądasz se bez zacinania cokolwiek, nawet w hd, tylko musisz mieć przynajmniej 2mb. Jak coś to na Priv podam Ci adres stronki. Bez spamowania oczywiście.;-)

Ja pamiętam managera na Comodore chyba albo amigę, gdzie piłkarze mieli zajebiste lontuzje "ukłucie komara" itp :]

Denerwuje mnie ten cały Real, bo mają taką napinkę, że im szajba odbija jak nie idzie.

Kumpel mówił, że Bayern jest zajechany sezonem, a od 70 minuty wyglądało to tak jakby Madrid grał na oparach ..

BTW, TwardyB spierdzielaj z takimi tekstami

A i kolejny raz potwierdza się, że Cristiano nie jest w stanie psychicznie udźwignąć ciężaru związanego z meczami o dużą stawkę ;)

Webb oczywiście nie potrafi sędziować. Jak zwykle te oszołomy psują widowisko, a i tak nikt z tego nie wyciąga wniosków i w przyszłym roku będą znowu te same mordy biegać tylko, że z jeszcze gorszym (o zgrozo) wzrokiem. Tyle co Webb dzisiaj nie nagwizdał to go powinni odsunąć na rok.

Marcelo brutalny faul na zawodniku, który już zdążył pozbyć się piłki, raczej bez dyskusji powinna być czerwień. Faul na Gomez-ie, który popełnił Contrao (Ramos czysto). Ręka w murze Bayernu gdy strzelał CR. Kilka drobnych fauli, które gwizdnęliby nawet w naszej Ekstraklasie. Ja jestem smutny jak widzę taki mecz.

Co do samego spotkania to pierwsza połowa wyrównana, raczej spokojna. W drugiej rozszalał się Frank i pomoc Bayernu zdominowała środek co dało im sporą przewagę w drugiej połowie. Napierali, strzelali, Real bezbronny. Gdyby nie rozregulowane celowniki m.in. Gomez-a to powinno być z 3 jak nie 4. Ogólnie jak najbardziej zasłużone zwycięstwo monachijczyków. Rewanż będzie ciężki, ale dzięki dzisiejszemu wynikowi Real w końcu ruszy do przodu (bo dzisiaj za dużo gry z kontry).

Webb to jest wybitnie słaby sędzia, który uwielbia być w centrum uwagi. Przecież swoją "sławę" zawdzięcza tylko i wyłącznie tragicznym decyzjom które podejmował w ważnych meczach wypaczając przy tym ich wyniki. Nie wiem jak można mieć takie opaski na oczach nie tylko w komisji sędziów UEFA ale i PL.
Chociaż akcja gdzie dał dwie żółte kartki na raz piłkarzom Realu przy kontrze Bayernu do pochwalenia.

Inna sprawa, ze komentatorzy na Nce to istni debile i jeśli już maja zamiar zajmować się tą dziedziną w swoim życiu, to przestaliby ruchać kibiców w dupska tylko rzetelnie zaczeliby rzetelnieprzygotowywać się do meczów.

Mou znowu wykazał się minimalizmem, o zgrozo, zmiany tragiczne, jeśli na Barce wystawi tridente to zostanie mi tylko rzec "Por Que?"

Bardzo słabo Real się zaprezentował, Bayern był lepszy. Howard na swoim niskim poziomie jak zawsze, idiota Marcelo powinien wylecieć. Od 70 minuty obrońcy Realu dopuszczali Gomeza do strzałów i w końcu wykorzystałswoją okazję. Wynik dobry, sprawa otwarta iReal będzie musiał pokazac coś extra. Szanse wg mnie to 60-40% dla Bayernu.

Nie no bez jaj. Bardzo dobrze, że Robben nie dostał czerwonej. Nie chciałbym, żeby dawali czerwone kartki za nakładki. Chociaż podejrzewam, że jakby Bayern grał z FCB to Hołardus mogłby wyrzucić Arjena z boiska.

Co do Marcelo to nie widziałem bo strasznie cieło przez ostatnie dwie minuty. Z tego co słyszałem to powinien dostać czerwoną.

Ogólnie to byłem zdziwiony, że Marcelon wchodzi. No, ale co ja mogę.

Mam nadzieję, że za tydzień będzie dobry, otwarty mecz.

Comber - musisz się bardziej wysilić, prowokatorku.

Jakby Real tak grał u siebie jak dziś Bayern to kibice by wyszli w połowie. To był wyrównany mecz, od pewnego momentu w drugiej połowie Real nastawił się na kontry bo najważniejszy mecz w sezonie ligowym ma przed sobą, a Bayern z mistrzostwem się już pożegnał. Po Gran Derbi z Realu zejdzie ciśnienie bez względu na wynik i Bayern Ikera z bliska zobaczy tylko podczas wymiany koszulek.

Pragnę zauważyć, że Realowi wystarczy tylko 1:0 i taki wynik Bayern powinien brać w ciemno bo nadchodzi upokorzenie, a jak jeszcze Real wygra z FCB i w praktyce zagwarantuje sobie mistrzostwo, a Bayern nie wygra i Borussia sobie zagwarantuje mistrzostwo to mentalnie wyjdą bawarczycy na pożarcie.

Tak, jestem kibicem Realu.

Też myslę że Real awansuje i wygra u siebie ze 2:0, jednak na te chwilę to Bayern jest w lepszej sytuacji. Ja chcę finału Friendly match: Chelsea-Real:-)

Back