Piłka nożna

30zl :o o:? wysylales?
Nie, ale te numery zaczynające się od 9 tyle kosztują, sprawdź w internecie. Jakbym wierzył w takie oferty to bym dawno pod mostem mieszkał.
Tyle jest sopcast ów w dobrej jakości to po co szukać miernych flashów?

na razie ogladam bez full screena i zadnego zaciecia, starczy mi, a jesli cos nie wypali to przelacze na wiz1 tam gdzie ufc zawsze ogladam..

#EDIT
Jeśli wyślesz SMS'a na numer 92590 to zapłacisz: 25 zł netto, czyli 30.75 zł brutto.

faktycznie w internecie o tym glosno..

• Like
Reactions: Ian
no to ten..

ose73d.jpg

Ostatnio jak tak patrzę po bramkach w wolnych w LM, to im gorzej uderzona piłka to tym większa szansa na bramkę :kaczy:
Atletico ma przejść.

Nie chcesz Polaka w finale :joe:?

EDIT: Brawo Gimenez :DC::DC: i Muller.. by dał Robertowi uderzyć karnego, .

Ostatnio jak tak patrzę po bramkach w wolnych w LM, to im gorzej uderzona piłka to tym większa szansa na bramkę :kaczy:

Nie chcesz Polaka w finale :joe:?

EDIT: Brawo Gimenez :DC::DC:
Nie kibicuję Bawarczykom. A tym myśleniem pt "polski klub" i "gra Polak więc masz kibicować" gardzę

Nie kibicuję Bawarczykom. A tym myśleniem pt "polski klub" i "gra Polak więc masz kibicować" gardzę

Ja nie mówię, że masz im kibicować... Po prostu chciałbym aby Polak wygrał Ligę Mistrzów i chociaż Bayernu nie lubię zbytnio, to im kibicuję dzisiaj ze względu na Roberta, bo gdyby wygrali LM i byśmy coś ugrali na Euro to Robert miałby jakieś szanse na Złotą Piłkę albo podium chociaż.

To Simeone był trzymany przez Riberyego? Diego zawsze odpierdala i się kłóci, szczególnie wtedy gdy nie ma racji :werdum:

Ja nie mówię, że masz im kibicować... Po prostu chciałbym aby Polak wygrał Ligę Mistrzów i chociaż Bayernu nie lubię zbytnio, to im kibicuję dzisiaj ze względu na Roberta, bo gdyby wygrali LM i byśmy coś ugrali na Euro to Robert miałby jakieś szanse na Złotą Piłkę albo podium chociaż.
W epoce Messiego i Ronaldo to LM i Euro nic mu nie dadzą

Co ten Ribery odpierdala? Non-stop do kogoś się burzy, a przed chwilą szarpał się z Simeone (?).

Spokojnie Panowie, Bayern tu musi strzelić 3 gole żeby mieć spokój, jedna kontra Atletico albo stały fragment gry może zamknać ten dwumecz. A nikt inny nie potrafi w takim stylu wygrywać/awansować jak oni.

Bayern i Man City straciły na przedwczesnej informacji o przejściu Guardioli. Nie mam co do tego wątpliwości, różnica w grze tych dwóch zespołów po tej informacji ogromna.

Football, bloody hell. Gdyby to nie to było Atleti to byłbym zaskoczony, a tak... I'M NOT SUPRISED MOTHERFUCKERS.

Simeone zjebał strasznie, finał oglądać z trybun trochę szkoda. Mecz zajebisty, dużo się działo. Oby jutro City jakoś to ogarnęło.

Nie sądziłem, że kiedykolwiek przejdzie mi to przez usta, wybacz boże, nie zmieniam zaopatrywan, ale... dzisiaj hala... Atletico Madryt.

Back