Piłka nożna

ma ktoś eNke ?

Czy te kurwy zażyczyły sobie dodatkowych pieniędzy za możliwość obejrzenia real-dortmund ?

jak tak dalej pójdzie to Real będzie bił się z City o udział w LE

mieli robić tą fuzję Nki z Cyfrą pod koniec roku a tu cisza ... ech City wyrównało ... mają już dwa punkty :p

real zero pomyslu na gre, ale kim oni maja grac. callejonem, ktoremu przy przyjeciu pilka odbija sie na 3 metry od nogi? ronaldo niewidoczny

niewidoczny to jest pomysł Realu na grę ... a nie, wpadli na jeden ... przewracać się w polu karnym z niedożywienia

Gambit, w drugiej połowie są lepszą drużyną tylko niestety spore problemy z wykończeniem akcji.

czemu hipokryto, przeca ja za bvb

to zle zrozumialem:D masz racje, ale u swoich sie na to tak nie patrzy:D

A7DIHBXCcAMYD-D.png

1352237890122.gif

Co do gifa powyzej to az sie prosi zeby napisac cos niekoniecznie politycznie poprawnego ale nie bede taki

Mou z tego wszystkiego pewnie znowu straci rachubę :]

PJNrw.gif

@herrflick

ten gif to z meczu z Ajaxem? bo ja tam żadnych kartek dla City na livesports nie widzę ...

Tak z Ajaxem -Balo reklamowal karnego ktory powinien byc odgwizdany ale w tym samym czasie arbiter zakonczyl mecz...

no to ch*j, przecież on miał killa w oczach, a Kun to sobie może po łbie posmerać, a nie sędziego za koszulkę łapać - powinny być dwie czerwone i Bośniak w ataku na Real :]

świetnie wg mnie sędziował ten Turek na SB

co jak co ale 35 mln za modrica to przeplata jak cholera , dzis zmieniony po 45 minutach , moim zdaniem grajek gora za 15 mln ale gora , 20 mln sie zmarnowalo....

Ten komentarz Ryczela był straszny. Też lubię oglądać Borussie i cieszę się jak Polacy dobrze grają, ale to co on pierdolił to jakaś porażka. Do tego jeszcze Romana obwiniał przy stracie gola z wolnego , a w moim odczuciu, kiedy jest rzut wolny z 22 metrów (?) i piłkarz uderza piłkę nad murem w kierunku krótszego słupka (który przy rzutach wolnych nie jest obstawiany przez bramkarza) i ta jeszcze odbija się od słupka i wpada do bramki to wina bramkarza jest praktycznie żadna.

Ryczel był naćpany, ledwo wymówił "Gundogan"...

Co do wyniku to jestem zaskoczony generalnie, liczyłem na karcenie BVB, a tu mało brakowało i byłoby znow w plecy. Statystyki się potwierdziły, aha i niech teraz Ozil uderza wolne, to była chirurgiczna precyzja.

Krótki wywiad z Mourinho po meczu:

http://www.sport.pl/sport/10,67450,12808451,Mourinho_chwali_Polakow__Piszczek_jednym_z_najlepszych.html

Ja pierdziele, co ten Pyatov i obrona Shakhtara odpierdzieliła ... Torres bramkę zdobył :-)

jak na razie zajebisty mecz na Stamford Bridge

1-1 !!! ... tak się wybiera mecze w TVP :]

Gdzie to można wybierać? Muszę oddać głos, bo patrze tak od bidy na tą barce.

smsa wyslac trza, byly informacje przed meczem. pewnie na stronie tvp bedzie. ja sie tam ciesze, ze leci:D

celtowie szaleja, czas na odrabianie

Back