Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
21 minut i mamy to ;-)View attachment 23474
Ciężko przejść obojętnie obok takiego kursu na gola drużyny mającej takich zawodników jak Messi czy Martinez. Pograne w różnych konfiguracjach z UFC.
Bado awans @4.30 teraz, zasada bramek na wyjeździe już się chyba nie liczy od tego sezonu. Kusi pograć.
5.60 Bodo awans ja biorę za parę dyszek taki kurs, ciężko obojętnie przejść :D
Ogromne jest prawdopodobieństwo, że coś z tego się wykolei z tego samo Napoli już nie wróży nic dobrego, starty poczekaj, przemyśl nie zagalopuj się.@MORANES, co myślisz, warto stawiać w pierwszej kolejce na Liverpool, Napoli, PSG, Inter? Śledziłem sparingi i na moje powinni swoje mecze wygrać.
Nie mówiłem że zagram tylko tak pytam na luźnoOgromne jest prawdopodobieństwo, że coś z tego się wykolei z tego samo Napoli już nie wróży nic dobrego, starty poczekaj, przemyśl nie zagalopuj się.
ja gram ale waham się pomiędzy 1/btts albo 1/+2,5 - WKS dobrze radzi sobie w ataku ale ma dziurawą obronę, ale nie jestem pewny czy łęczna nie jest tak chujowa, że nie uda im sie trafić.Gra ktos dzisiaj Śląsk z Łęczna?
To samo gram tylko awans trochę mocniejSlavia win 2.30
Slavia awans 1.65
Chętnie bym połączył awans z czymś. Masz coś wartego uwagi z pucharów jeszcze?To samo gram tylko awans trochę mocniej
Jeszcze nie skupiałem się na reszcie ale na pierwszy rzut oka widziałem np. bramkę Tiraspolu po @1.75 wydaję się ciekawe ale nie wiem czy to jest warte uwagi muszę w chwili czasu sobie usiąść prześledzić resztę.Chętnie bym połączył awans z czymś. Masz coś wartego uwagi z pucharów jeszcze?
Slavia win 2.30
Slavia awans 1.65
To samo gram tylko awans trochę mocniej
Fajna taka czerwona w 4 minucie której nie powinno nawet być ale jak pech to pech
Slavia win 2.30
Slavia awans 1.65
Poszedł bo psem poszczujeWidzisz jak karma szybko przyszła
Pamiętaj o tym jak następnym razem do kogoś się przypierdolisz![]()