Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
U mnie dziś poszła taśma
Płock gol
Ajax
Barca
MU
Wisła K. gol
Benfica
Milan
Jebac legieBarcelona, PSG, remis lub Legia za 400
Będzie grane na angoliCo myslicie o aktualnych kursach na mecz Polska - Anglia? Patrzac na nasze braki kardowe i ostatnia forme wydaje sie dosc atrakcyjny kurs na wygrana Anglii @1,82 lub over 1.5 gola Anglikow z takim samym kursem.
Anglia pyknie naszychCo myslicie o aktualnych kursach na mecz Polska - Anglia? Patrzac na nasze braki kardowe i ostatnia forme wydaje sie dosc atrakcyjny kurs na wygrana Anglii @1,82 lub over 1.5 gola Anglikow z takim samym kursem.
Serio pograłeś to? Mogłeś mi przelać xDAlbania @23 za 100 zł.
![]()
Efekt byłby taki sam bo intak byś ją przegrałSerio pograłeś to? Mogłeś mi przelać xD
Angielska lokomotywa ruszyła dopiero po przerwie ale 0:4 i do kasy.Over 2.5 u Angolów z Węgrami @2.11 jest. Co sądzicie? Węgrzy bardzo ofensywnie grają, tam Anglia z kontry to sama ze 3 bramki może wsadzić, spore ten kurs na over tutaj, o ile Angole nie zagrają tylko na wstecznym po jakieś 1:0 i 3 punkty. Tak czy siak to pobieram po tym kursie.
Angielska lokomotywa ruszyła dopiero po przerwie ale 0:4 i do kasy.
Dzisiaj:
over 3.5 żk Łotwa - Norwegia @1.85
Izrael - Austria over 2.5 @2.07
Prawdopodobny scenariusz. Przejrzalem poki co Fortune i Betsson ale nie widze takiego zdarzeniaNiezłym betem na dziś może być:
Albania - San Marino obie połowy powyżej 1.5 gola. Kurs za granicą 3.05, u polskich buków widziałem gdzieś 2.7
Albania w ostatnich meczach z Polską i Węgrami potrafiła sobie kreować wiele sytuacji, z nami długo dominowali - wynik zakłamuje przebieg meczu.
A Sam Marino co tu pisać pastuszkowie- hobbyści, najsłabsza drużyna w Europie. Przy odrobinie szczęścia i skuteczności będzie dużo goli.
W Polsce widziałem w Totalbet, ja grałem w 22bet spadło co prawda do 2.8, ale próbuje za 3 stówki :)Prawdopodobny scenariusz. Przejrzalem poki co Fortune i Betsson ale nie widze takiego zdarzenia
A chuj, nie podoba mi się ten kupon, wypłacam 121Jak myślicie? Wejdzie? Lubią się w piłce takie niskie kursy wypierdolić![]()
Belgia bez Lukaku, Hazarda itd w podstawie także dobrze zrobiłeś. Śmierdzi remisem.A chuj, nie podoba mi się ten kupon, wypłacam 121![]()