Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No jeszcze jak łobuzy były male to chodziliśmy na różne place zabaw. Moi upierdoleni nie raz w błocie skakali po wszystkim. Niektóre matki potrafią rzucić tekst nie wchodz na drabinkę bo się przewrócisz i pobrudzisz. Do tego komputer/konsola cały tydzień o komórka w wieku 6-7 lat. U mnie mogą grać tylko w niedzielę. W tygodniu chodzą na judo, rower albo biegają w ogrodzie. No i zamiast cukierków lepiej kupić dziecku owoce. Żadnej coca coli i podobnych gówien. Chłopacy 6 i 8 lat robią po 10 pompek. Trochę jeszcze koślawych ale jest co raz lepiej.
Nie jest tak trudno ogarnąć żeby dzieciak nie był inwalidą.
Moja jeszcze nie jeździ, nie mamy czasu za bardzo. Ale normalnie od 3 lat już można uczyć i łapią szybko. W sobotę gadałem z ziomkiem to swojego syna już zaczął w tym roku uczyc. Dopiero w maju będzie miał 3 lata. Ale kumpel od 15 lat instruktorem jest.
My odkąd się maluch urodził to nigdzie nie byliśmy na nartachMoja jeszcze nie jeździ, nie mamy czasu za bardzo. Ale normalnie od 3 lat już można uczyć i łapią szybko. W sobotę gadałem z ziomkiem to swojego syna już zaczął w tym roku uczyc. Dopiero w maju będzie miał 3 lata. Ale kumpel od 15 lat instruktorem jest.
Jak robiłem w wypożyczalni i szkółce to trzylatków normalnie uczyliśmy.
Dlatego poczekamy jeszcze rok żeby była bardziej kumata i polecimy w jakiś rejon naszych pięknych gór na początek a jak się nauczy to będziemy myśleć nad dalszym kierunkiem.@pyrazgr wybieracie się na stoki?GdzieW jakie miejsce?
Planuje właśnie za rok jak już będzie miała 4 lata zrobić przymiarki do nauki jeżdżenia na nartach. Tyle że sam na stoku nie byłem chyba z 7 lat więc zapewne oddeleguje ją do szkółki a sam postaram siebie nie zabićMy odkąd się maluch urodził to nigdzie nie byliśmy na nartach
Nasza właśnie skończyła 3lata i się zastanawiam kiedy już zapinać jej narty na nogi ale do uczenia nie mam cierpliwości więc po chwili narty wylądowałyby w krzakach
Druga sprawa w mojej okolicy nie ma żadnej górki żeby nauczyła się jeździć.
Dlatego poczekamy jeszcze rok żeby była bardziej kumata i polecimy w jakiś rejon naszych pięknych gór na początek a jak się nauczy to będziemy myśleć nad dalszym kierunkiem.
Btw. Jakiś czas temu przeszło mi przez myśl żeby sprzedać deskę
Ale na szczęście szybko wybiłem sobie ten pomysł z głowy
No fajnie, ale kto ty jesteś?Planuje właśnie za rok jak już będzie miała 4 lata zrobić przymiarki do nauki jeżdżenia na nartach. Tyle że sam na stoku nie byłem chyba z 7 lat więc zapewne oddeleguje ją do szkółki a sam postaram siebie nie zabić
Kapitalizm i chabas?Planuje właśnie za rok jak już będzie miała 4 lata zrobić przymiarki do nauki jeżdżenia na nartach. Tyle że sam na stoku nie byłem chyba z 7 lat więc zapewne oddeleguje ją do szkółki a sam postaram siebie nie zabić
Polak małyNo fajnie, ale kto ty jesteś?
A po polsku można czy tylko poznańska gwara wchodzi w grę : )?Kapitalizm i chabas?
Prawdziwy Vendetta by rozumiał po ludzku. To podrabianiec!Polak mały
A po polsku można czy tylko poznańska gwara wchodzi w grę : )?
może jeszcze zainsynuujesz że jestem wegejem i fanem podmajonezu winiaryPrawdziwy Vendetta by rozumiał po ludzku. To podrabianiec!
Kto je kielecki ten psi chuj zdradzieckimoże jeszcze zainsynuujesz że jestem wegejem i fanem podmajonezu winiary
Oczywistością jest że gardzę socjalizmem ale nigdy nie pogardzę porcją pieczystego
Kto je winiary ten Jachirze liże waryKto je kielecki ten psi chuj zdradziecki
Make Ojcostwo Great Again!
Mam dość "nowoczesnych matek". Im więcej zna trendów, tym gorszy bombelek!
"Uwielbiam" dzisiejsze matki. Według nich nie można używać słowa "dyscyplina", bo "dziecko to nie zwierzę". Nie można mówić, że dziecko jest "niedobre", bo nie ma złych i dobrych dzieci, nie można stosować kar, bo z dzieckiem trzeba rozmawiać. Przeczytały wszystkie książki o wychowaniu i do...natemat.pl
Przeczytały wszystkie książki o wychowaniu i do swojego bombelka mówią "czuję cię, Zoju".Make Ojcostwo Great Again!
Mam dość "nowoczesnych matek". Im więcej zna trendów, tym gorszy bombelek!
"Uwielbiam" dzisiejsze matki. Według nich nie można używać słowa "dyscyplina", bo "dziecko to nie zwierzę". Nie można mówić, że dziecko jest "niedobre", bo nie ma złych i dobrych dzieci, nie można stosować kar, bo z dzieckiem trzeba rozmawiać. Przeczytały wszystkie książki o wychowaniu i do...natemat.pl
Ja sie zesra na rzadko to czujeczuję cię, Zoju